Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" pamatīga sakāve, Hārtlija "Avangard" zaudē līderu cīņā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" pamatīga sakāve, Hārtlija "Avangard" zaudē līderu cīņā
Maskavas "Spartak" treneris Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Foto: Mikhail Japaridze/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) smagu zaudējumu Maskavas derbijā piedzīvojusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā "Spartak", kas ar 0:5 atzina "Dynamo" pārākumu, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

"Dynamo" dominēja ne tikai spēles gaitā, bet arī laukumā, šovakar izdarot par 16 metieniem vairāk (35:19) nekā pretinieki. "Spartak" vienība pirmajos divos periodos katrā savā cietoksnī ielaida pa divām ripām, trešajā trešdaļā Vladimiram Brjukvinam sev nokārtojot dubli un uzstādot gala rezultātu 5:0. Ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījušās un uz ceturto pozīciju Rietumu konferencē pacēlušās "Dynamo" sastāvā pa vārtiem un rezultatīvu piespēli iekrāja Oskars Lindberjs un Mihals Čajkovskis. "Spartak" šosezon aizvadītajās astoņās spēlēs piedzīvojusi sešus klupienus.

Ar identisku rezultātu savu trešo uzvaru pēc kārtas šodien izcīnīja Čeļabinskas "Traktor", kas ar 5:0 sagrāva septīto zaudējumu astoņās cīņās piedzīvojušo Habarovskas "Amur". Divas reizes pretinieku vārtsargu pārspēja Aleksejs Bivaļcevs, bet pa vieniem vārtiem guva un vienai rezultatīvai piespēlei atdeva Vitālijs Kravcovs un Niks Beilens. "Traktor" ar deviņiem punktiem pakāpās uz sesto pozīciju Austrumu konferencē.

Savukārt Austrumu līderu divcīņā sesto panākumu septiņos mačos svinēja Jekaterinburgas "Avtomobilist", pamatlaika izskaņā atspēlējoties un pagarinājumā ar 4:3 nolaužot Latvijas izlases trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard". Omskiešus neglāba Korbana Naita divi vārti, kamēr "Avtomobilist" sastāvā vārti un rezultatīva piespēle gan Čejam Genovejam, gan Staņislavam Bočarovam. Abi klubi ir iekrājuši pa 13 punktiem.

Divu vārtu pārsvaru spēles gaitā no rokām izlaida, taču vēlāk atguva Kazaņas "Ak Bars", kas uz sava ledus ar 5:3 pārspēja Rietumu konferences pastarīti "Sochi", sagādājot tai piekto zaudējumu sešās spēlēs. Kazaņiešu piekto uzvaru pēc kārtas ar diviem vārtiem kaldināja Viktors Tihonovs. Savukārt vārti un rezultatīva piespēle Džastinam Azevedo.

Savukārt piekto panākumu pēdējās sešās cīņās guva Sanktpēterburgas SKA, kas mājās atspēlējās un ar 2:1 uzveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kam šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas. 18 gadus vecais SKA vārtsargs Jaroslavs Askarovs atvairīja 29 pretinieku metienus.

KHL spēles 20. septembrī

SpēleRez.SpēleRez.
Traktor – Amur5:0Avtomobilist – Avangard4:3 P
Ak Bars – Sochi5:3Dynamo Msk – Spartak5:0
SKA – Torpedo2:1

     [+] [-]

, 2020-09-20 20:45, pirms 4 gadiem
Znaroks ar Vitolinu driz krames cemodanus ja sita Spartaks speles .

     [+] [-]

, 2020-09-20 20:49, pirms 4 gadiem
Justovičs, pārskati 20 septembra spēles(tabulu) Ar ko spēlēja Avangards? Ar Automobīlistu, vai ar Kunlun-Redstar?