Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Iemetot tikai vienus vārtus, uzvarēt grūti"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Znaroks: "Iemetot tikai vienus vārtus, uzvarēt grūti"
Oļegs Znaroks
Foto: Ingus Ozoliņš

"Iemetot tikai vienu ripu, cerēt uz panākumu nav reāli," neveiksmīgo momentu realizāciju kā galveno zaudējuma iemeslu pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma KHL spēlē pret "CSKA" minējis "MVD" galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Atgādināsim, ka vakar Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais "MVD" izbraukumā tikās ar "CSKA" hokejistiem. Diezgan līdzīgā spēlē daudz labāk savas iespējas realizēja "CSKA", uzvarot ar 4:1. Tieši slikto momentu realizāciju kā galveno zaudējuma iemeslu pieminēja arī "MVD" komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks:

"Vārtu gūšanas momentus izveidojām pietiekami daudz. Diemžēl, iemetot tikai vienus vārtus, cerēt uz panākumu nav reāli." Atbildot uz jautājumu, kāpēc atkal komandas vārtus sargāja Garnets nevis Birjukovs, Oļegs bija tiešs: "Es vēlējos, lai šodien komandas vārtus sargātu Birjukovs, taču dienu pirms spēles viņš atteicās stāties vārtos. Nezinu kāpēc. Mēs sezonas sākumā devām viņam iespēju sevi pierādīt, taču spēle viņam tā arī neaizgāja, tādēļ pēdējās spēlēs vārtus sargā Garnets, kurš arī šodien nebija vainojams ne pie vienu vārtu zaudējuma."

Izmantotie resursi:
hcmvd.ru

     [+] [-]

, 2008-11-19 09:19, pirms 16 gadiem
Atteicās stāvēt vārtos

  +1 [+] [-]

, 2008-11-19 09:31, pirms 16 gadiem
apvainojās - nelaidāt mani, kad gribēju, vairs nekad nestāvēšu (šņukstēdams, piesitot kāju pie zemes) Znaroks vairs ar komandas meitenēm netiek galā?

  +1 [+] [-]

, 2008-11-19 09:58, pirms 16 gadiem
nauri Mackevič, klausies - kā tad īsti oļegs teica: "Iemetot tikai vienus vārtus, uzvarēt grūti" jeb tomēr "Iemetot tikai vienu ripu, cerēt uz panākumu nav reāli" ?!?
Tomēr vajadzētu domāt līdzi tam, ko raksti vai arī nerakstīt vispār!
';

  -2 [+] [-]

, 2008-11-19 10:45, pirms 16 gadiem
Znarokam tā ka būtu laiks pierast pie viņa komandu zemās rezultativitātes.... šaubos, ka arī mūsu izlase metīs vairāk par 1-2 vārtiem spēlē... ja nu vienīgais OS kvalifikācijā, bet PČ atkal var atkārtoties RD un pagājušā PČ "variants"... t.i. neviens neko (nekur) lāga iemest nevarēs, ja nebūs mums papildspēku no ZA...

  -1 [+] [-]

, 2008-11-19 12:24, pirms 16 gadiem
RD ar 0 vēl grūtāk,bet cerība uz soda metieniem vēl paliekJāsāk domāt par izlasi Oļeg,jo MVD jau izsniedza uzticības kredītu uz nākamo sezonu.

     [+] [-]

, 2008-11-19 14:56, pirms 16 gadiem
varbuut nevaig taisiit tik sarezhgjiitas kombinaacijas ka tik gruuti traapiit vaartos

  -1 [+] [-]

, 2008-11-19 19:12, pirms 16 gadiem
mataleao rakstīja: nauri Mackevič, klausies - kā tad īsti oļegs teica: "Iemetot tikai vienus vārtus, uzvarēt grūti" jeb tomēr "Iemetot tikai vienu ripu, cerēt uz panākumu nav reāli" ?!?
Tomēr vajadzētu domāt līdzi tam, ko raksti vai arī nerakstīt vispār!
jā piewkritu ta vinjsh teica
atkal kko safanatazee ka jau vnm kko dumju tur raksti un mels
losii