Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Tretjaks: "Esmu kategoriski pret leģionāru skaita palielināšanu"

Tretjaks: "Esmu kategoriski pret leģionāru skaita palielināšanu"
Vladislavs Tretjaks
Foto: www.osporteblog.ru

Krievijas hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks kritizējis Kontinentālo hokeja līgu (KHL) par to, ka tā pieņēmusi lēmumu atļaut komandām spēlēt ar sešiem leģionāriem.

Šogad KHL nolēma, ka komandas drīkst pieteikt sešus leģionārus. Kā atzīst Tretjaks, tad tas nav pieņemami, jo Krievijas izlasei 2014. gada olimpiskajā spēlēm ir jāgatavo savi vietējie spēlētāji nevis ārzemnieki.

''Kā sportists un kā Krievijas hokeja federācijas prezidents esmu pret to, ka palielina leģionāru skaitu,'' iesāk Tretjaks. ''Uz Sočiem mums jāgatavo savi vietējie spēlētāji, bet tagad jaunie hokejisti KHL vai nu sēž uz soliņa vai dodas spēlēt citur. Šogad mūsu jaunie hokejisti nospēlēja ļoti slikti. Un tagad paskatieties – mums KHL spēlē 130 leģionāri! Ir ļoti strauji jāsamazina šis skaits. Mēs šobrīd neesam gatavi atvērt durvis visai pasaulei kā to dara NHL.''

''Protams, ja atbrauc tādi leģionāri kā Jāgrs, tad viss ir labi, bet šobrīd KHL spēlē daudzi viduvēji ārzemnieki. Viņi aizņem to vietu, kurā būtu jāspēlē mūsu jaunajiem hokejistiem.''

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

 +21 [+] [-]

, 2010-07-01 10:36, pirms 14 gadiem
Nu,bet ja ģaģa Vova izdomās,ka japalielina leģionāru skaits, tad ģaģa Slava ar savu pārliecību varēs iet sēņot.

 +10 [+] [-]

, 2010-07-01 10:38, pirms 14 gadiem
Vispār pareizs uzskats, taču ja khl vēlas kļūt par starptautisko līgu, tad durvis ir jāatver visiem leģionāriem!

 +46 [+] [-]

, 2010-07-01 10:39, pirms 14 gadiem
Un vēl čaļi grib tikties līdz NHL līmenim, ar šādu nostāju nemūžam!

 +19 [+] [-]

, 2010-07-01 10:39, pirms 14 gadiem
Tretjaks to visu procesu "bišķīt" ne no tās puses sāk.
Ir jātrenē jaunieši, lai viņi varētu pēc iespējas gatavāki ienākt lielajās komandās, nevis "sašokināties", ka negatavu jauno vietā klubi izvēlas pieredzējušus leģionārus.

 +13 [+] [-]

, 2010-07-01 10:42, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nu,bet ja ģaģa Vova izdomās,ka japalielina leģionāru skaits, tad ģaģa Slava ar savu pārliecību varēs iet sēņot.
Kā jau pie krieviem- i ribku sjestj, i n***j sestj. Izkonkurēsim NHL ar RUS jaunēkļiem un Jāgru!

  -3 [+] [-]

, 2010-07-01 10:44, pirms 14 gadiem
Man patiik ka tas MHL saak attiistiities tagad Dinamo Junijors arii kapaas , liidziigi kaa NHL ir arii AHL kur sagatavo jaunos_!!!
Bet par legjijonaaru samazinaashanu esu pret ,jo liigas speeku tas nepalielinaas_!!!

  +6 [+] [-]

, 2010-07-01 10:51, pirms 14 gadiem
AJweenz rakstīja: Man patiik ka tas MHL saak attiistiities tagad Dinamo Junijors arii kapaas , liidziigi kaa NHL ir arii AHL kur sagatavo jaunos_!!!
Bet par legjijonaaru samazinaashanu esu pret ,jo liigas speeku tas nepalielinaas_!!!
Tādā statusā kā MHL sagatavo jaunos KHL, NHL spēlētājus sagatavo CHL. AHL, tomēr, ir kkas cits, KHL gadījumā tas ir ekvivalents Augstākajai līgai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-01 11:51, pirms 14 gadiem
Diezgan neloģiski. Ja nebūs leģionāru, tad arī līgas līmenis neaugs, līdz ar to neaugs arī jauno spēlētāju līmenis.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-01 11:56, pirms 14 gadiem
nu redz nepaņēma čempi un tagad jau darīs visu lai tik Krievijas izlasei labāk

  +7 [+] [-]

, 2010-07-01 11:58, pirms 14 gadiem
nesaprotu es neko vairs.

ja tas duraks grib krievijas čempi nafig bija jārada KHL!??? a ja ir KHL tad kāda vispār var būt runa par leģionāriem!?!?!?!?

vai nu līgā spēlē labākie vai mākslīgi tiek uzturēta krievijas līga ar nosaukumu khl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-07-01 12:30, pirms 14 gadiem
Nezinu kā citiem, bet man šķiet nedaudz jocīgi, ka tādai hokeja valstij kā Krievija ir tāds satraukums par jaunajiem kadriem.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-01 12:38, pirms 14 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: 100% piekrītu. Par jauniešiem un viņu sagatavošanu ir atbildīgi pirmkārt Krievijas hokeja federācija un pats Tretjaka kungs.
Dot vietu Pro līgā,tikai dēļ pases pieraksta ir nepareizi.
Bet KHL ir ķīlniece lielo onkuļu rokās. Jo tas nav bizness,bet lielo onkuļu projerkts un rotaļlieta. Lielākā daļa daudzsološo jebkurā gadījumā sapņo par NHL. Pirmkārt jau jāatīsta MHL,lai varētu konkurēt vismaz ar Zviedrijas jauniešu līgu. Zviedri nebrauc uz Kanādas junioru līgām,jo pašmajās ir laba junioru līga. Un neviens viņiem negarantē vietu Ekstralīgā. Bet viņi tāpat nemūk uz Z-Amerikas junioru līgām, kā to dara jaunie Krievi. Šitā muldēšana par izlases sniegumiem vispār uzdzen smieklus. Prioritāte ir NHL spēlētaji,viņiem ir mūžīgais Wild card. Viņi ir vadošie izlases spēlētāji un rezultāta veidotaji,bet vainīgi kā vienmēr ir (OTECHISTVINIJI ) slavas kalēji,tobiš KHL spēlētaji un līga. Nāca rēka,kad pēc neveiksmēm OS daudzi teica : tagad jūs redzat KHL spēku. Bet tas nekas,ka pie šprices bija NHL špīleri.

Mēs nēsam gatavi,kā NHL ļaut spēlet visiem gribētajiem
Nejau no NHL Kanādas izlasei nāk tie jaunie stāri un tīradņi,bet no junioru līgām,kas ir sakartotas un stradā kā Šveices pulkstenis.

Murgos jebko,lai tikai atrast vainīgos. Ja Krievijas U - 20 spēlē KHL spēlētāji,Kanādas junioru līgas spēlētāji,MHL,KAL. Tad Kanādu parstav tikai no junioru līgām. Un tas viņiem netraucē apspēlēt spēlētajus,kas spēlē augstāka līmeņa čempionātā. Var tik minet ko spētu Kanādas U - 20,ja tur patiešām spēlētu visi labākie šī vecuma spēlētāji.
Ja Kanādai katru gadu U 20 spēlētu visi tiešām labākie šī vecuma hokejisti, tad par jaunu U 20 čempionu varētu uz ilgu laiku aizmirst. Seguins un Hols ir divi vadošie šī vecuma hokejisti Kanādai šobrīd, bet vairāk kā skaidrs, ka neviens no viņiem nākamajā U 20 čempī nespēlēs.

 +47 [+] [-]

, 2010-07-01 12:44, pirms 14 gadiem
Ar šādu lēmumu vienīgie zaudētāji būs KHL......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-07-01 13:08, pirms 14 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Kā būtu,var minēt. Pat bez tiem stiprākajiem uz papīra Kanādas juniori ir labākie. Un nejau līgas pieraksts garantē panākumumus. Jo tad visi lielajām hokejvalstīm spēlētaji būtu no NHL un tikai.
Šis PČ kārtējo reizi apliecināja,ka tā nav. Pagājšajā čempī KHL Krievu blice atstāja NHL-iešus gribot. Šogad Čehu Eiropas blice atstāja Krievu NHL-iešu Dream Team ar lielu izbrīnu un sašutumu.

Bet ne par to sāls.
Sāls par to,ka Krievi meklē jebko,lai atrast vainīgos un neatdzītu savu vainu. (Runa par lielajiem onkuļiem.)
Un atkal Krievi kāp uz grābekļa. Neiet runa par hokeja sistēmas izveidi (ilgtermiņā),bet uz Sočiem. Liekat jaunos nakotnes vardā Pro komandā,bet tas nekas,ka viņi neatbilst līgas līmenim un sapņo par citu līgu ! Tur sāls. Pie vēlmes NHL varētu spēlēt 60 komandas un viņas tapat būtu nokomplektetas augstākajā līmenī ar atbilstoša līmeņa spēlētajiem. Cik tad Krievu ir palicis NHL ? Uz pirkstiem var saskaitīt.
Mani fascinē tas, ka KHL ir it kā "kontinetāla" līga, bet tajā pašā laikā baidās no ārzemju spēlētājiem. Ja jau tādas bailes, tad kāpēc napalikāt pie RSL?

     [+] [-]

, 2010-07-01 13:18, pirms 14 gadiem
Smiekli naak par Tretjaka izteicieniem! Jau labu laiku Krievijas jaunieshu izlases tiek draateetas, bet Tretjaks ieveerojis tikai tagad! Onkam nauda patiik, bet sirdsapzinja moka, jo tomeer izcils speleetaajs!
P.S> Reti kad vari buut labs sportists un funkcionaars> Platini ar to pieraadiija, gribu....bet tomeer negribu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-01 13:55, pirms 14 gadiem
Ko vēl Tretjaks grib izaudzināt? katru gadu ir kāds pārītis, kuru lenc NHL, vēl viņam ir par maz?!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-01 13:58, pirms 14 gadiem
būtu labāk padomājis, kā savām SUPER zvaigznēm iemācīt disciplīnu ārpus laukuma.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-01 14:12, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tretjaks to visu procesu "bišķīt" ne no tās puses sāk.
Ir jātrenē jaunieši, lai viņi varētu pēc iespējas gatavāki ienākt lielajās komandās, nevis "sašokināties", ka negatavu jauno vietā klubi izvēlas pieredzējušus leģionārus.
Tas tiešām ir kā minimums smieklīgi dzirdēt ko tādu no Tretjaka.... es saprotu, ka mums ar tām atbilstošo izlases kandidātu izvēlēm ir kā ir, bet ka krievem būtu kādas problēmas ar izlases komplektēšanu arī man ir pirmā dzirdēšana, jo reāli pie lielas gribēšanas viņi kādas 3 +/-līdzvērtīgas izlases varētu sastādīt.... un vecim (Tretjakam) tagad jau liekas ka 2014. gada OS šiem vairs nebūs kas spēlē??? Kas ta Ovi, Kovi un Malkins jau ap to laiku beigs spēlēt???? Un ja viņi tiešām grib to līgu padarīt kaut cik konkurēt spējīgu (sportiskā līmenī) arī ar NHL, tad jo vairāk tur būs labu leģionāru jo labāk būs priekš līgas, ka tur spēlēs meistarīgāki hokejisti nevis kaut kādi vēl īsti negatavi jaunuļi, kuriem tā vieta KHL būs jāiekaro ar savu spēli pieradot, ka viņi var būt labāki par tādu vai tādu leģionāru vai kādu pašmāju veco "krabi".... vietas komandās ir nevis jādod, bet jāizcīna!!!! Es neredzētu arī problēmas Rus izlasei pat ja viņi tur to leģionāru kvotu palielinātu kaut uz 10-12! Tad tieši komandās tiktu tikai tie kas reāli ir gatavi konkurēt par vietu sastāvā un līmenis (speles ziņā) noteikti paceltos un beigās, domāju ieguvēji vēl būtu paši krievi, ja tomēr NHL izdomā uz OS vairs spēlētājus nelaist, jo pat arī tad ar tiem 10-12 leģionāriem KHL komandās krievi tāpat varētu novākt savas 3-4 izlases priekš OS ar pat ļoti labiem un cīnīties spējīgiem sastāviem tapēc visas šitās Slavika runas ir tīrais fufelis.... jaunajiem vieta komandās ri jāizcīna nevis ka'dam tur kaut kas ir "jāpiešķir" vai "jādāvina"...... priekš jaunajiem, lai augtu meistarībā ir tāda līga kā MHL un kas to būs pārauguši (arī meistarībā) tie tāpat tiks tālāk.... tik acīmredzot Slaviks to izliekas, ka nezin....

  +1 [+] [-]

, 2010-07-01 14:40, pirms 14 gadiem
drīzāk veterānu!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-01 17:48, pirms 14 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Kā būtu,var minēt. Pat bez tiem stiprākajiem uz papīra Kanādas juniori ir labākie. Un nejau līgas pieraksts garantē panākumumus. Jo tad visi lielajām hokejvalstīm spēlētaji būtu no NHL un tikai.
Šis PČ kārtējo reizi apliecināja,ka tā nav. Pagājšajā čempī KHL Krievu blice atstāja NHL-iešus gribot. Šogad Čehu Eiropas blice atstāja Krievu NHL-iešu Dream Team ar lielu izbrīnu un sašutumu.

Bet ne par to sāls.
Sāls par to,ka Krievi meklē jebko,lai atrast vainīgos un neatdzītu savu vainu. (Runa par lielajiem onkuļiem.)
Un atkal Krievi kāp uz grābekļa. Neiet runa par hokeja sistēmas izveidi (ilgtermiņā),bet uz Sočiem. Liekat jaunos nakotnes vardā Pro komandā,bet tas nekas,ka viņi neatbilst līgas līmenim un sapņo par citu līgu ! Tur sāls. Pie vēlmes NHL varētu spēlēt 60 komandas un viņas tapat būtu nokomplektetas augstākajā līmenī ar atbilstoša līmeņa spēlētajiem. Cik tad Krievu ir palicis NHL ? Uz pirkstiem var saskaitīt.
Man atkal mazliet stulbi liekās, tas, ka Tretjaks taisās gatavot jaunos uz Sočiem iekš KHL. Ja Krievijas izlasē Sočos būs kaut vai viens 22 gadus vecs hokejists no KHL, tad es apēdīšu savu cepuri. Kā vienmēr 2-3 maiņas būs no NHL, bet pārējais paliks KHL veterāniem.

  +6 [+] [-]

, 2010-07-01 17:56, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Tas tiešām ir kā minimums smieklīgi dzirdēt ko tādu no Tretjaka.... es saprotu, ka mums ar tām atbilstošo izlases kandidātu izvēlēm ir kā ir, bet ka krievem būtu kādas problēmas ar izlases komplektēšanu arī man ir pirmā dzirdēšana
Tas var izklausīties absurdi, bet reāli viņiem ir problēmas ar izvēli! Reāli šobrīd ir tikai viena izlase pasaulē, kura var nokomplektēties tikai no superzvaigznēm un vēl ieturēt stilu - Kanāda. Tikai kanādieši var izveidot 1.-2. maiņu no superzvaigznēm, bet 3.-4. no superzvaigznēm, kuras lieliski spēlē aizsardzībā. Manuprāt tas ir dēļ ZA spēles stila, kur pat zvaigznēm ir jācīnās pie bortiem, un nevar krāt punktos baltos cimdiņos. Olimpiskajās spēlēs Krievijas izlasē bija vairāki spēlētāji, kuri nekad netiktu Kanādas izlasē, jo viņi ir pārāk vienpusīgi. Labākie piemēri ir Sjomins un Gončārs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-02 09:41, pirms 14 gadiem
var redzēt ka čalim vēl aizvien rūgtums sirdī, par to ka amerikāņi pieveica psrs, un viņš tika nosēdīnāts uz soliņa
(tikai neaceros kurš gads tas bija)