Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam divi punkti, graujot "Vityaz", Kalniņš turpina uzvaru sēriju

Rolands Eliņš

Daugaviņam divi punkti, graujot "Vityaz", Kalniņš turpina uzvaru sēriju
Kaspars Daugaviņš (pa labi) spēlē pret "Vityaz". Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā Kaspars Daugaviņš izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, palīdzot Maskavas „Spartak” ar 6:0 sagraut „Vityaz”, kamēr „Jokerit” ar Jāni Kalniņu vārtos pamatlaika izskaņā izglābās pret Maskavas „Dynamo” un pēc tam papildlaikā uzvarēja ar 2:1.

Kaspars Daugaviņš Maskavas „Spartak” graujošajā uzvarā nospēlēja 19:16 minūtes, kurās tika pie vārtu guvuma un rezultatīvas piespēles, palielinot savu sezonas rēķinu līdz 20 punktiem (8+12). Daugaviņam šodien arī pieci metieni pa vārtiem.

Mārtiņš Karsums šodienas mačā nepiedalījās.

„Spartak” izvirzījās vadībā jau mača 11. sekundē, bet ceturtajā minūtē panāca 2:0 pārsvaru. Līdz pirmā perioda beigām tika panākts arī 3:0, Artjoma Fjodorova vārtu guvumā piedaloties arī Daugaviņam. „Vityaz” tika nomētāta, un līdz trešā perioda sākumam rezultāts bija kļuvis jau 5:0, bet 51. minūtē Iļja Zubovs nogādāja ripu uz pretējo vārtu stūri, no kurienes Daugaviņš pavisam mierīgi varēja iemest tukšos vārtos.

„Spartak” līdz ar to izdevās atgriezties uz uzvaru takas un kopvērtējumā apsteigt tieši „Vityaz” vienību. Abām komandām tagad ir pa 45 punktiem, un Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā „Spartak” ir piektajā vietā Rietumu konferencē.

Piekto uzvaru pēc kārtas ar Jāni Kalniņu vārtos tikmēr izcīnīja „Jokerit”, ar 2:1 viesos pieveicot Maskavas „Dynamo”. Kalniņš atvairīja 31 no 32 pretinieku metieniem,vienīgo reizi tiekot pārspēts 53. minūtē mazākumā, kad pretinieki izspēlēja līdz metienam tukšā vārtu stūrī. Bez savainotā Mika Indraša spēlējošā „Dynamo” gandrīz noturēja uzvaru, taču 48 sekundes pirms pamatlaika beigām „Jokerit” panāca neizšķirtu un pēc tam otrajā papildlaika minūtē izrāva uzvaru 2:1.

„Jokerit” ar 47 punktiem ir ceturtajā vietā Rietumu konferencē.

Savu uzvaru sēriju pamanījās turpināt arī Sanktpēterburgas SKA, kas trešā perioda sākumā savā laukumā ar 0:3 zaudēja „Severstal”, taču paspēja atspēlēties un uzvarēt papildlaikā ar 4:3. SKA tā bija 12. uzvara pēc kārtas, tiesa, tieši puse no šīm uzvarām gūtas papildlaikā vai bullīšos.

KHL spēles

KomandasRez.KomandasRez.
Kunlun-Admiral4:0Metallurg-Neftekhimik4:3 PM
Salavat Yulaev-Sibir2:3Avtomobilist-Amur3:0
Dinamo Min-Lokomotiv2:3 PDynamo M – Jokerit1:2 P
SKA-Severstal4:3 PSpartak-Vityaz6:0
Dinamo R- CSKA

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja