Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Jokerit" ar Kalniņu rezervē zaudē bullīšos, "Kunlun" paņem punktu pret SKA

Rolands Eliņš

"Jokerit" ar Kalniņu rezervē zaudē bullīšos, "Kunlun" paņem punktu pret SKA
Jānis Kalniņš. Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Helsinku „Jokerit”, kas ar Jāni Kalniņu rezervē izbraukumā piekāpās „Admiral” (2:3 bullīšos).

„Jokerit” šodien spēli aizvadīja ar Anti Niemi vārtos. Niemi atvairīja 25 no 27 pretinieku metieniem. Pēcspēles metienu sērijā Niemi tika galā ar pieciem no astoņiem „Admiral” metieniem, bet ar to bija par maz, un „Jokerit” zaudēja ar 2:3. Spēles gaitā somu klubs divreiz izvirzījās vadībā, bet divreiz savu pārsvaru nenosargāja.

„Jokerit” šis bija sezonas 12. zaudējums 25 spēlēs, un komanda ar 30 punktiem ieņem septīto vietu Rietumu konferencē.

Tikmēr „Kunlun”, viena no Austrumu vājākajām komandām, prata paņemt punktu pret Sanktpēterburgas SKA. SKA otrā perioda sākumā guva divus vārtus un pārņēma vadību ar 2:0, taču vadību neprata noturēt un 54. minūtē „Kunlun” panāca neizšķirtu. Papildlaikā SKA uzvarēja ar 3:2, uzvaras vārtus gūstot Kirilam Marčenko.

Savukārt Magņitogorskas „Metallurg” izcīnīja minimālu uzvaru pār Sočiem (1:0). Magņitkai sauso spēli aizvadīja Vasīlijs Košečkins, atvairot visus 33 pretinieku metienus.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Admiral-Jokerit3:2 PM
Kunlun – SKA2:3 P
Metallurg-Sochi1:0
Dinamo R – Sochi

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2019-11-15 21:04, pirms 4 gadiem
Niemi - 9 spēles, 1 uzvara
Kalniņš - 18 spēles, 11 uzvaras