Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL prezidents: "Nedēļas statistikā mums ir viens vai divi Covid-19 gadījumi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL prezidents: "Nedēļas statistikā mums ir viens vai divi Covid-19 gadījumi"
Aleksejs Morozovs. Foto: KHL

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksejs Morozovs akcentē, ka šī ir gandrīz vienīgā līga, kas koronavīrusa pandēmijas dēļ šosezon uz kādu laiku neapturēja turnīru.

Koronavīrusa izplatīšanās pīķis ir pārvarēts, patlaban līgā situācija normalizējusies. "KHL tagad ir praktiski vienīgā līga, kas pandēmijas dēļ [šosezon uz kādu laiku] nav apturējusi čempionātu. Krievijā tomēr izveidota sistēma, kas ļauj piesaistīt jaunos spēlētājus no fārmklubiem. Jaunie spēlētāji guva savu iespēju, komandas varēja aizpildīt slimojošo dēļ izveidojušos sastāva robus," informē Aleksejs Morozovs. "Protams, spēlētāju un treneru saslimšanas gadījumi mums ir, taču ar tiem tiekam galā. Nedēļas statistikā mums ir viens vai divi gadījumi."

Prezidents skaidro, ka medicīniskais reglaments tika izveidots ar domu, lai šajos apstākļos tas tiktu ievērots un čempionāts varētu turpināties. Starptautiskajā līgā dažās valstīs ir stingrāki noteikumi, līdz ar to pirms kāda laika tikai Rīgas "Dinamo" un Helsinku "Jokerit" pilnā sastāvā devās karantīnā, viesu komandas nevar brīvi iziet uz ielas tikai Latvijā un Somijā. KHL medicīniskie protokoli nav paši bargākie, taču par pārkāpumiem šosezon tika sodīti trīs klubi - Helsinku "Jokerit", Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dynamo".

Cīņā par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs Austrumu konferences astoņnieks jau ir skaidrs, savukārt rietumos piecas komandas pretendē uz četrām ceļazīmēm. Turnīra tabulā Podoļskas "Vityaz" un Maskavas "Spartak" ir vienāds punktu skaits, taču latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētājai vienībai ir vairāk uzvaru pamatlaikā.

"Play-off" pretendenti Rietumu konferencē

#KlubsPunkti
5.Jokerit65
6.Dinamo Mn62
7.Severstal61
8.Vityaz56
9.Spartak56

KHL prezidents atklāj, ka nākamas sezonas klubu saraksts tiks apstiprināts jau martā, ir vēlme pacelt algu grīdu, bet griesti varētu palikt līdzšinējā līmenī.

Izmantotie resursi:
sport24.ru

     [+] [-]

, 2021-02-15 17:48, pirms 3 gadiem
jā, bet vērts arī atzīmēt, ka no kolhoza lielākā daļa ir izslimojusi un, iespējams, izvazājus vīrusu arī pa pasauli caur savām ģimēnem.
Vajadzētu salīdzināt pozitīvos KHL pret NHL

     [+] [-]

, 2021-02-15 18:16, pirms 3 gadiem
Kolhoza nedēļas joks...