Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Sochi" hokejistiem algas izmaksātas pirmo reizi kopš oktobra

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sochi" hokejistiem algas izmaksātas pirmo reizi kopš oktobra
Maksims Tretjaks. Foto: hcsochi.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs “Sochi”, kas Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu, izmaksājis spēlētājiem algas pirmo reizi kopš oktobra. Dzēsti tikuši visi parādi.

Janvārī Sport-Express vēstīja, ka “Sochi” hokejisti algu nebija saņēmuši kopš oktobra, kad viņiem tika samaksāts par iepriekšējo mēnesi. Kluba vadība solīja parādus dzēst februāra laikā. Šodien medijs vēsta, ka 11. februārī hokejisti saņēmuši algu, kas bijusi par visu iepriekšējo periodu.

Soču komanda ieņem desmito vietu Rietumu konferences kopvērtējumā un jau zaudējusi izredzes spēlēt Gagarina kausā. Vienība bez play-off palikusi otro reizi pēc kārtas. Rietumos sliktāk klājies tikai Rīgas “Dinamo”, kas atpaliek par 11 punktiem. Rīdzinieku izredzes apsteigt “Sochi” tabulā ir tikai teorētiskas - tad jāuzvar visās atlikušajās spēlēs, pretiniekiem punktus negūstot.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...

     [+] [-]

, 2021-02-11 14:12, pirms 3 gadiem
Krasavčiki, izvilka ruletē vai toto?

  +1 [+] [-]

, 2021-02-11 14:53, pirms 3 gadiem
Iedomājies, ka tu esi pirmo sezonu PRO sportistss, tikko no MHL vai studentu līgas ielec lielajā hokejā un tiec uz komandu, kas neizmaksā algas mēnešiem ilgi lol
Sarunas tādiem džekiem ar draugiem: " Jā, es tipa, kapāju KHL, otra lielākā līga pasaulē, bet, jā - pagaidām dzīvoju ar senčiem, sencis aizved uz treniņiem no rītiem, savu dzīvokli vai mašīnu pagaidām nesanāk atļauties"

     [+] [-]

, 2021-02-11 15:08, pirms 3 gadiem
KolhoznajaHokejnajaLiga
Galvenais, ka ne ar tukšu vēderu un ar jumtu virs galvas, beigās skaties pēc karjeras vēl pa žigulim katram iedos.

     [+] [-]

, 2021-02-11 17:01, pirms 3 gadiem
Kur palikuši tie lielie speci kas kladzināja ka khl izkonkures NHL ??aceraties ka khl nav biznressa projekts,