Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" neapmierināti ar garajām rindām

Jānis Pārums

"Dinamo" neapmierināti ar garajām rindām
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" mārketinga direktors Mārtiņš Kalniņš sarunā ar portālu eSports.lv atzinis, ka klubs nav apmierināts ar garajām rindām pirms spēlēm un cenšas šo problēmu risināt ar savu sadarbības partneri "Biļešu serviss".

"Firma "Biļešu serviss" pagaidām nespēj nodrošināt kvalitatīvu darbu. Bijām vienojušies, ka darbosies piecas "Arēna Rīga" kases, taču viņi spēj apkalpot tikai trīs. Pats iepriekšējā spēlē (pret Maskavas "Dinamo" - aut.) redzēju cik garas rindas bija pie arēnas," sacīja Kalniņš. "Ceturtdien jāstrādā būs piecām kasēm, bet, ja tas situāciju neuzlabos, būs jāmeklē citi risinājumi. Jāatzīst gan, ka 1. oktobrī arēnā bija problēmas ar internetu, kas ir "Arēna Rīga", nevis biļešu izplatītāju vaina."

Kā atklāja Kalniņš, situācija ar eSports.lv lietotāja renrins nedienām arēnā atrisināta. Izrādās, ka konkrētajā vietā bija apsēdušies cilvēki, kuri tur biļetes nebija nopirkuši, lai gan apgalvoja pretējo. Savukārt vietu ierādītāji, tā vietā, lai atrisinātu situāciju un veiktu savus pienākumus, aicinājuši iet meklēt brīvas vietas citur. renrins attiecīgajā situācijā varēja būt nedaudz uzstājīgāks, ko arī pats atzina sarunā ar Kalniņu.

"Dinamo" mārketinga direktors pauda pārliecību, ka tādas situācijas vairs neatkārtosies, jo tās vienkārši nedrīkst atkārtoties. Kalniņš arī atzina, ka klubs mēģinās ar "Biļešu serviss" risināt problēmu, ka internetā un "Statoil" DUS nevar nopirkt biļetes uz konkrētu vietu. Iepriekšējais biļešu tirgotājs šādu iespēju bija nodrošinājis.

Jāatgādina, ka septembrī biļetes tirgoja cits uzņēmums "Bezrindas.lv", taču oktobrī Rīgas "Dinamo" vadība izvēlējās "Biļešu serviss" pakalpojumus. Kalniņš uzsvēra, ka līgums a "Bezrindas.lv" pēc septembra netika lauzts, tas vienkārši bija noslēgts uz vienu mēnesi. Arī ar "Biļešu serviss" līgums ir tikai uz oktobra mēnesi. "Mēs meklējam optimālo variantu," skaidroja Kalniņš.

Kalniņš uzsvēra, ka mēneša beigās tiks izvērtēta sadarbība ar "Biļešu serviss" un pieņemts lēmums kāds biļešu izplatīšanas uzņēmums tirgos biļetes līdz pat sezonas beigām. "Skaidrs, ka vienam patika "Bezrindas.lv", citam "Biļešu serviss", tad tāda mētāšanās nav laba"

"Pārdošanas rādītāji pirmajā oktobra spēlē bija patiešām labi, bet tas drīzāk ir paša hokeja nopelns. Turklāt spēle arēnā notika pēc ilgāka pārtraukuma, kas arī piesaistīja daudzos līdzjutējus."

Uz sūdzību, ka pēc spēles sākuma pie ieejas stāvēja un līdzjutējus laida iekšā tikai viens apsargs, kas vērā ņemami palēnināja cilvēku iekšā tikšanu, Kalniņš atbildēja: "Pārējie apsargi visticamāk devās uzturēt kārtību arēnā, taču skaidrs, ka to varēja darīt tikai tad, kad visi cilvēki bija jau iekšā un ārpus arēnas vairs nebija rindu. Bijušas arī sūdzības, ka reizēm apsardzes darbinieki skatītājiem atbild vīzdegunīgi un prasti." Kalniņš gan atzina, ka kopumā apsargi savu darbu veic labi un lielu pretenziju nav.

Jāpiebilst, ka apsardzes pakalpojumus "Dinamo" spēļu laikā "Arēnā Rīga" nodrošina apsardzes firma "Art Expo", kas tiek uzskatīta par vienu no labākajām Latvijā un regulāri rūpējas par drošību lielākajos pasākumos mūsu valstī.

Mārtiņš Kalniņš arī uzsvēra, ka visas līdzjutēju sūdzības vienmēr tiek piefiksētas un risinātas. "Līdzjutējam jau neinteresē vai par problēmām ir atbildīgs "Dinamo", "Biļešu serviss" vai kāds cits, viņam nepieciešamas ērtības un laba apkalpošana, kas ir tikai loģiski. Mēs cenšamies ņemt visas sūdzības vērā un risinās problēmsituācijas," noslēdza Kalniņš.

1 2 54 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2008-10-07 16:03, pirms 16 gadiem
Žēl, ka Dinamo šāda šmuce sanāk. Kā Kalniņš pats saka- nevienam neinterese, vai vaings Biļešu Serviss vai kas, vienīgi paliek negatīvas emocijas.. Ceru, ka izdosies ātri atrisināt, tā, lai vairs problēmas nerastos!

     [+] [-]

, 2008-10-07 16:07, pirms 16 gadiem
Hipotenūza rakstīja: Žēl, ka Dinamo šāda šmuce sanāk. Kā Kalniņš pats saka- nevienam neinterese, vai vaings Biļešu Serviss vai kas, vienīgi paliek negatīvas emocijas.. Ceru, ka izdosies ātri atrisināt, tā, lai vairs problēmas nerastos!
Bet, ja es zinu, kas vainīgs, tad zinu...

 +15 [+] [-]

, 2008-10-07 16:09, pirms 16 gadiem
Vairāk atvērtu kasu,pietiekami daudz apsargu un,lūdzu, lētākas biļetes arī nodrošiniet!

  +7 [+] [-]

, 2008-10-07 16:09, pirms 16 gadiem
izklausās sakarīgs čalis. .gan jau viss ar laiku būs ok. kā nekā tikai 2.mēnesis kā klubs spēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:10, pirms 16 gadiem
Man personīgi bezrindas.lv likās ērtāks, jo varēju nopirkt biļeti uz sev vēlamo vietu un pats arī to izdrukāt. Savukārt tiem, kas pieraduši biļetes iegādāties tradicionālā veidā, ērtāks būs "Biļešu serviss", jo viņiem ir ļoti plašs tirdzniecības punktu tīkls.

Par apsardzi gan diez vai ir vērts žēloties, jo jau gadiem "Art Expo" ir pieredzējušākā un labākā masu pasākumu apsardzes firma, tādu īsti līdzvērtīgu konkurentu viņiem Latvijā nemaz nav.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:11, pirms 16 gadiem
bezrindas labaks, bet apsargi ka jau apsargi ko novina daudz pamemsi

  -1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:12, pirms 16 gadiem
Vēl jau paliek 3. operators - Biļešu paradīze.

  +4 [+] [-]

, 2008-10-07 16:12, pirms 16 gadiem
tomtoms rakstīja: "Iepriekšējais biļešu tirgotājs šādu opciju bija nodrošinājis".
Ir latviešu valodā tāds vārds kā "iepēja".
ņemu tavu ieteikumu vērā, paldies

  +1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:12, pirms 16 gadiem
Man ar patika vairāk bezrindas.lv, tur bija vienkāršāk un ātrāk.

  +4 [+] [-]

, 2008-10-07 16:13, pirms 16 gadiem
beidzot šai jautājumā ūdens sakustējies...likās jau ka Dinamo ieslīguši pašapmierunātībā, jo halle pildās. Paldies Esportam un Kalniņa kungam par info, ceru ka tiks pieņemts līdzjutējiem ērtākais variants.

 +23 [+] [-]

, 2008-10-07 16:13, pirms 16 gadiem
Par apsargiem:
Kā izgāja manam draugam.
Pirms Torpedo spēles viņš iegāja lielveikalā un nopirka kaķim sauso barību paciņā. (Jo kā saprotat, kakis grib ēst, bet vakarā pēc speles vairs nevar paspēt).
Ejot caur apsargiem viņam pārbaudīja somu un atklāja, ka tur ir kaķu barība.
Neļāva ienest, jo tā esot pārtika.
Viņš atstāja to pie ieejas, par laimi pēc spēles tā turpat vēl stāvēja...

Cik es saprotu, tad Arēnas apsargi hokeja skatītājus uzskata par bomžiem, kas starplaikos grauž kaķu barību.

  -2 [+] [-]

, 2008-10-07 16:14, pirms 16 gadiem
tomtoms rakstīja: "Iepriekšējais biļešu tirgotājs šādu opciju bija nodrošinājis".
Ir latviešu valodā tāds vārds kā "iepēja".
Un opcija ir ungāriski, vai ne?

  -1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:17, pirms 16 gadiem
Bez rindas bija ok.

Kalniņš arī atzina, ka klubs mēģinās ar "Biļešu serviss" risināt problēmu, ka internetā un "Statoil" DUS nevar nopirkt biļetes uz konkrētu vietu.

Tad kāpēc vajadzīgs BS, bez rindas tādas problēmas nebija. Turklāt man personīgi jūk - biļesu serviss vai paradīze un tad mēģini atcerēties to ritkīgo vietu, kur tirgo.

Bezrindas bija vienkārši un ērti, vienīgais, vai tie, kam nav www, var biletes nopirkt, nestāvot garās rindās pie Arēnas?

  +3 [+] [-]

, 2008-10-07 16:19, pirms 16 gadiem
Jukons rakstīja: Un opcija ir ungāriski, vai ne?
Nē, tas ir barbarisms, ja vien zini, kas tas tāds ir.

     [+] [-]

, 2008-10-07 16:26, pirms 16 gadiem
Eksperimentātori hrenovi!!! Nevarēja "bezrindas.lv" atsāt...?! Jūs vēl moš nākammēnes fiškas pēc Biļešu Paradīzi "patestējat"...

  +1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:27, pirms 16 gadiem
3pm rakstīja: Par apsargiem:
Kā izgāja manam draugam.
Pirms Torpedo spēles viņš iegāja lielveikalā un nopirka kaķim sauso barību paciņā. (Jo kā saprotat, kakis grib ēst, bet vakarā pēc speles vairs nevar paspēt).
Ejot caur apsargiem viņam pārbaudīja somu un atklāja, ka tur ir kaķu barība.
Neļāva ienest, jo tā esot pārtika.
Viņš atstāja to pie ieejas, par laimi pēc spēles tā turpat vēl stāvēja...

Cik es saprotu, tad Arēnas apsargi hokeja skatītājus uzskata par bomžiem, kas starplaikos grauž kaķu barību.
shitas laps!

man pagājušogad (uz ASK spēli) bij tā ka čalis bij ieradies tiko uz rīgu un māte tam pielikusi pilnu somu ar kotleteem un ar nebij iespēja nekur atstāt bet pēc garākas diskusijas tomēr atļava ienest

ha ha bet kaķu barību ha ha

     [+] [-]

, 2008-10-07 16:31, pirms 16 gadiem
Un pēc neveiksmīga eksperimenta atstājiet Arēnas kases, kur visi pacietīgi ieņem rindas 5 no rīta. Kam paveicās, tiek dabūs biļetes, kam nē - mēģiniet citreiz. Gluži kā pirms gadiem 20 - 25.

21.gadsimts, johaidī...

als rakstīja: Eksperimentātori hrenovi!!! Nevarēja "bezrindas.lv" atsāt...?! Jūs vēl moš nākammēnes fiškas pēc Biļešu Paradīzi "patestējat"...

  +6 [+] [-]

, 2008-10-07 16:34, pirms 16 gadiem
neesmu pircis biļetes internetā, tā ka grūti ko spriest. Taču ja cilvēki nāk pēdējā brīdī iegādāties biļetes, tad arī pie 50 vienlaicīgi strādājošām kasēm būs rindas. Tāpat arī ar ieejām, ja visi grib tikt iekšā vienlaicīgi, tad arī 20 ieejas ar 10 iekšālaidējiem uz katrām būs par maz un bez rindām neiztikt. Kaut kā liekas ka Dinamo dikti taupa uz šīm lietām. Sataupīs tik tālu, ka būs viena ieeja, kur tantuks tirgos biļeti un pārbaudīs iekšānācēju. Un tantuku apsargās tantuka mazdēls, kurš pēc darba maximā būs atskrējis piehaltūrēt - uzmanīs vecomāti un pēc tam brīvākā brīdī atradīs līdzjutēju, kam iedot pa degunu, kā tas ierasts pamatdarbā. Un tad noteikti rindas nebūs

Katrā ziņā abas reizes ko biju, laicīgi iepirku biļeti, laicīgi iegāju, dzēru alu un izbaudīju fantastisko spēli. Pie kases rindā nestāvēju, pie ieejas arī nē, apsargi man neko neatņēma, ar apsargiem nesakāvos. Pēc tam priecīgs un bez balss gāju mājās. Vienkārši vajag laicīgi ierasties, ko liekas ka latvieši nemāk izdarīt.

A kāds var pateikt, kas tas tāds bezrindas vispār ir? Kaut kāds mistisks jaunradīts brīnums?

  +1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:35, pirms 16 gadiem
Balsoju par bezrindas.lv
Kautgan šorīt Statoilā varēja normāli izvēlēties sektoru (kas vēl nebija izpārdoti), kuru grib. Protams, pats fakts, ka kautkur jākust tikai dēļ biļetes iegādes ir stulbi.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:36, pirms 16 gadiem
Bezrindas.lv bija ideāls variants, pērc internetā, izvēlies vietu un brauc uz spēli, bet biļešu serviss vietas neļauj izvēlēties, vismaz pērkot internetā

     [+] [-]

, 2008-10-07 16:38, pirms 16 gadiem
bezrindas lv patika. bet tāpat nesaprotu kāpēc abiem diviem nevar atļaut tirgot? ka tik vairāk apmierinātu klinetu un pārdotu biļešu! tā arī gadiem ejot nesaprotu kas ir ar ieiešanu (iziešanu) no Arēnas, ka tik maz atvērtas durvis un tā jādrūzmējas - īpaši nesaprotami ārā ejot - nekas taču nav jāpārbauda!

     [+] [-]

, 2008-10-07 16:44, pirms 16 gadiem
Pagājušajā spēlē pie ieejas man pateica ka bilete vispār nav derīga...pēc neilgas sarunas ielaida

     [+] [-]

, 2008-10-07 16:45, pirms 16 gadiem
Šie apsargi Arēnā tīri vēl neko, nezinu, kas par apsargu firmu vai hvz bija uz futbola spēli Latvija - Grieķija, jo tur iekšā vispār nevarēja tikt līdz spēles sākumam, arī tad, ja biji atnācis 45 min iepriekš. Tas toč bija debīlisms

  -1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:47, pirms 16 gadiem
Balsoju par"bez rindas"Vienkārši besī kad nevari izvēlēties vietu tribīnēsTās arī ir līdzjutēju tiesības !!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-07 16:48, pirms 16 gadiem
Tam vienalga kas tirgos BS vai bezrindas jo varu gan ta gan ta nopirkt bileti, bet tiem kam nav Interneta vienigi vini var tikai nopirkt Arena Riga kases kas neipasi ir erti lidz turienei braukt un atpakal

P.S sodien iegadajos bileti uz SKA Bilesu servisa nekadas problemas

  -2 [+] [-]

, 2008-10-07 16:49, pirms 16 gadiem
Nez kam patīk tas biļešu serviss,vienas problēmas!!! Bezrindas,lūk tas visiem patīk,var apskatīties kas kurā sektorā notiek,var nopirkt i-netā,ideāli!!!
Dinamo vajag uztaisīt aptauju,lai izlemj fani!!!

  +5 [+] [-]

, 2008-10-07 16:50, pirms 16 gadiem
Runājot par situāciju ar to, ka citi aizņem sēdvietas, kuras tiem nepienākas... var jau būt uzstājīgāks un aizināt apsargus izmest kādu ģimeni no mūsu likumīgajām vietām, taču es eju uz arēnu atpūsties nevis mēģināt izkauties.
Tā kā, lai nesabojātu garastāvokli un iegūtu lielisku atpūtu, būs vien uz spēli jāierodas krietni laicīgi... vai arī jāpagaida, kamēr mūsu cilvēki attīstīsies tik tālu, ka vairs nebūs jāsauc apsargi, lai pierādītu, ka biļetē ierakstītā vieta ir tā, kur man ir atļauts nolikt savu pakaļu, nevis kādam citam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:58, pirms 16 gadiem
Nu nez! Biļesu servisa kases ir ļooti zidevīģas, jo tas ir daudz un dažādās vietās! Pats pirku biļetes uz 4dienas spēli bez jebkādam problēmām, arī aiz manis uzreiz viens pirka uz hoķi!
tas ka rindas pie kasēm... nu sorry! Pašu cilvēku stulbums un slinkums! Es NEKAD nepēku biļetes kasēs pirms spēles, bet gan vienmer laicīgi, vismaz minimums diuenas 2-3 iepriekš! Kur problema ka nevar nopirkt ātrāk, tad paši vainīgi, stāvi rindā! Lai paliek bilesuserviss.lv, izdevīgaks un labāks!

     [+] [-]

, 2008-10-07 17:01, pirms 16 gadiem
Dodiet atpakaļ bezrindas.lv!!! Viss saprotams, var vietas pats izveeleeties un uzreiz arii izprinteet biljeti!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-07 17:02, pirms 16 gadiem
Viennozīmīgi ka bezrindas.lv bija labāks. TIk tiešām ļoti ērti nopirkt biļeti, izvēlēties labu sēdvietu un pats var arī izdrukāt.

     [+] [-]

, 2008-10-07 17:07, pirms 16 gadiem
Lūdzu atpakaļ Bezrindas.lv !

Vienkāršāku un elementārāku pasūtīšanu vēl Latvijā nebiju piedzīvojis !

Ar to Biļešu Servisu ir vienīgas problēmas !

ļaujiet Faniem nobalsot !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 54 komentāri