Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Skaidrs, ka "Spartak" uzvarēt vēlējās nedaudz vairāk"

Rolands Eliņš

Skudra: "Skaidrs, ka "Spartak" uzvarēt vēlējās nedaudz vairāk"
Pēteris Skudra. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv

Preses konferencē pēc KHL spēles, kurā Rīgas "Dinamo" ar 1:2 piekāpās Maskavas "Spartak", Rīgas kluba galvenais treneris Pēteris Skudra atzīmēja jauno spēlētāju iespēlēšanu sezonas izskaņā, bet pie negatīvā nosauca spēli uzbrukumā.

"Principā laba spēle. Vienīgais, kas mums šodien īpaši nesanāca uzbrukumā, bija pēdējā piespēle, nebija īsti vajadzīgajā līmenī," teica Pēteris Skudra. "Nu, un skaidrs, ka "Spartak" šoreiz uzvaru gribēja nedaudz vairāk. Bet kopumā mums bija diezgan jauna aizsardzības grupa sastāvā, vēlamies viņiem dot iespējas līdz sezonas beigām pierādīt sevi. Ja nedosim jaunajiem iespējas spēlēt, tad arī nesapratīsim, ko viņi var izdarīt."

"Kopumā par spēli – nesanāca uzbrukums. Tas arī vienīgais tāds moments, kas atstāj sarūgtinājumu," turpināja Skudra. "Tāpat arī tas, ka pelnām noraidījumus uzbrukuma zonā. Nu, tā ir disciplīna, nevaram mēs pelnīt tādus vieglus un muļķīgus noraidījumus pretinieku zonā."

Uz preses konferenci klubs atsūtīja arī jauno aizsargu Ņikitu Mateiko, kurš arī spēli kā tādu novērtēja kā labu: "Pietrūka savu iespēju realizācijas, bet tā mēs cīnījāmies, savedām kārtībā aizsardzību un centāmies." Mateiko atzīmēja, ka novērtē atšķirību starp KHL un jauniešu līgas līmeni, taču tas pārsvarā izpaužas spēles ātrumā: "Nav jau citu variantu, kā ātri pierast. Jā, visi ir ātrāki un spēcīgāki, taču nav nekas arī traks."

Savukārt pretinieku treneris Oļegs Znaroks atzina, ka spēle sanākusi nervoza: "Mums nav viegla situācija šobrīd. Puiši malači, tikām pie diviem punktiem, kas šobrīd ir ļoti vajadzīgi. Šobrīd tad gatavojamies nākamajām spēlēm."

     [+] [-]

, 2021-02-07 20:23, pirms 3 gadiem
Nu lielaku treneri=cirvi ir grūti atrast.... atzīsti ka netiec galā un miers...šito sezonu pieklājības pēc pabeidz un lai nàkamsezon lai neredzetu vairs tevi