Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL vislabāk apmaksātais spēlētājs Šipačovs runā par līguma pagarināšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

KHL vislabāk apmaksātais spēlētājs Šipačovs runā par līguma pagarināšanu
Vadims Šipačovs. Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas vislabāk pelnošais spēlētājs Vadims Šipačovs sācis sarunas ar Maskavas “Dynamo” par palikšanu vienības rindās.

Līgas lielāko algu sarakstu katras sezonas gaitā apkopo Krievijas laikraksts Sport-Express, un tas secināja, ka pirmo vietu ieņem centra uzbrucējs Vadims Šipačovs, kurš gadā no Maskavas “Dynamo” saņem 1,3 miljonus eiro. Summā nav iekļauti bonusi. Viņa tuvākais sekotājs ir maiņas partneris Dmitrijs Jaškins, kurš saņem 1,04 miljonus. Līgā vairs nav citu hokejistu, kuri pelnītu virs miljona.

“Informācija par mūsu sarunām ar Vadimu par jauno līgumu atbilst patiesībai. Gribētu redzēt viņu mūsu sastāvā arī nākamajā sezonā,” pauda “Dynamo” ģenerālmenedžeris Viktors Merkulovs. “Vienoties līdz izslēgšanas spēļu sākumam - tas nav ļoti svarīgi vai principiāli. Taču no hokejista skatu punkta viņam droši vien gribētos jautājumu atrisināt pēc iespējas ātrāk. Sarunas notiek, un domāju, ka nonāksim pie vienošanās.”

Ar 50 mačos sakrātajiem 60 punktiem Šipačovs ir KHL rezultatīvākais hokejists. “Dynamo” ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...