Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Roberts Bukarts atgriežas laukumā "Severstal" sagrāvē Jaroslavļā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Roberts Bukarts atgriežas laukumā "Severstal" sagrāvē Jaroslavļā
Roberts Bukarts. Foto: HC Severstal

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pēc trīs spēļu izlaišanas laukumā atgriezies uzbrucējs Roberts Bukarts, kura pārstāvētā Čerepovecas "Severstal" viesos ar 1:5 kapitulēja Jaroslavļas "Lokomotiv" priekšā. Zaudējumu piedzīvoja arī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak".

30 gadus vecais latviešu hokejists šovakar "Severstal" rindās laukumā pavadīja 5:58 minūtes (mazākais spēles laiks no visiem Čerepovecas laukuma spēlētājiem), izdarot vienu spēka paņēmienu. "Severstal" piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas, kamēr "Lokomotiv" šī bija otrā uzvara pēc kārtas. Čerepoveca ar 32 punktiem 31 spēlē Rietumu konferencē ir astotā, bet "Lokomotiv" ar 44 punktiem 31 mačā - trešā.

Ceturto neveiksmi pēdējās piecās cīņās cieta Znaroka un Vītoliņa "Spartak", kas ar 0:2 viesos atzina Novosibirskas "Sibir" pārākumu. Sibīriešu vārtos lielisks bija soms Hari Sateri, kurš neitralizēja visus 32 pretinieku metienus pa vārtiem. "Sibir" ar 31 punktu 32 spēlēs atguva astoto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Spartak" ar 31 cīņā gūtiem 34 punktiem Rietumos ir sestā.

Otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja ar 42 punktiem Austrumu konferences ceturtajā pozīcijā esošā Rīgas "Dinamo" nākamā pretiniece Čeļabinskas "Traktor", kas izbraukumā ar 0:2 piekāpās septīto pozīciju ar 32 punktiem saglabājušajai Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Visus 28 metienus atvairīja "Torpedo" vārtsargs Andrejs Tihomirovs.

Astoto uzvaru pēdējās deviņās cīņās guva KHL līdere Maskavas CSKA (53 punkti), kas ar lielām pūlēm atspēlēja divu vārtu deficītu pret pastarīti Pekinas "Kunlun Red Star" (16 punkti) un pagarinājumā izrāva panākumu ar 3:2. Izšķirošie vārti Ņikitas Sošņikova rēķinā.

Pa divām reizēm pretinieku vārtsargu pārspējot gan Jehoram Šaranhovičam, gan Šeinam Prinsam septīto panākumu pēdējās deviņās cīņās guva Minskas "Dinamo", kas izbraukumā ar 5:1 sagrāva Ņižņekamskas "Neftekhimik", minskiešiem ar 39 punktiem 31 spēlē pakāpjoties uz ceturto vietu Rietumos.

KHL spēles 1. decembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Barys - Sochi2:0Sibir - Spartak2:0
Avangard - Ak Bars3:0Lokomotiv - Severstal5:1
Torpedo - Traktor2:0Neftekhimik - Dinamo Mn1:5
CSKA - Kunlun Red Star3:2 PDynamo Msk - Metallurg2:6

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-12-01 21:31, pirms 3 gadiem
Laikam jau tikai laika jautājums, kad Bukartu atbrīvos..

     [+] [-]

, 2020-12-01 21:39, pirms 3 gadiem
Easton77 rakstīja: Laikam jau tikai laika jautājums, kad Bukartu atbrīvos..
dedlains 27.decembris

p.s. kuņi no ciskas 1 punktu paņēma