Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jaškinam 32. vārti, Maskavas "Dynamo" centrālajā spēlē atstāj "sausā" SKA

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Jaškinam 32. vārti, Maskavas "Dynamo" centrālajā spēlē atstāj "sausā" SKA
Dmitrijs Jaškins, Vadims Šipačovs un Dmitrijs Kagarļickis. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

Otro "sauso" uzvaru pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) izcīnījusi Maskavas "Dynamo", kas vakara intriģējošākajā mačā ar 2:0 apspēlēja Rietumu konferences vicelīderi Sanktpēterburgas SKA.

Maskaviešiem abus vārtus izdevās iemest trešajā periodā, kad ar precīziem metieniem atzīmējās Dmitrijs Kagarļickis un Dmitrijs Jaškins, kuram šis bija 32. vārtu guvums sezonā. "Dynamo" šovakar izdevās neitralizēt četrus mazākumus, 34 metienus atvairot vārtsargam Ivanam Bočarovam. "Dynamo" šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas, Maskavas klubam ar 69 punktiem 52 spēlēs nostiprinoties ceturtajā pozīcijā Rietumos.

KHL kopvērtējuma līderpozīcijā ar 82 punktiem 52 mačos nostiprinājusies Kazaņas "Ak Bars", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Čeļabinskas "Traktor". Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētājiem izcēlās francūzis Stefāns Da Košta. Savukārt četru zaudējumu sēriju pārtrauca Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas viesos ar 3:2 salauza Nursultanas "Barys" pretestību, ar 52 cīņās iekrātu 61 punktu pakāpjoties uz piekto vietu Austrumos.

Visbeidzot trešajā periodā trīs vārtus četru minūšu laikā guva un uzvaru ar 3:0 pār pastarīti Pekinas "Kunlun Red Star" izcīnīja Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Priekšpēdējā pozīcijā KHL tabulā esošā Ķīnas komanda šovakar spēlēja ļoti nedisciplinēti, nopelnot deviņus noraidījumus, tostarp divus par ripas izmešanu no laukuma.

KHL 1. februārī

SpēleRezutāts
Barys – Avtomobilist2:3
Traktor – Ak Bars2:3
Torpedo – Kunlun Red Star3:0
Dynamo M – SKA2:0

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/