Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Šuplers: "Šajā turnīrā daudzi spēlētāji parādīja raksturu"

Jānis Pārums

Šuplers: "Šajā turnīrā daudzi spēlētāji parādīja raksturu"
Juliuss Šuplers
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Rīgas "Dinamo" un Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu finālspēles Latvijas dzelzceļa kausa izcīņā hokejā komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri, attiecīgi, Juliuss Šuplers un Kai Suikanens.

Juliuss Šuplers, Rīgas "Dinamo" galvenais treneris: "Turnīrs mums bija laba pārbaude, pārbaudīja mūsu plusus un mīnusus. Redzējām, pie kā vēl jāpiestrādā. Šodien izšķirošie bija mazākumā ielaistie divi vārti. Lokomotiv šodien spēlēja patiešām lieliski. Varbūt vakar zaudējām par daudz spēku. Otrajā un trešajā periodā šodien nedaudz atguvāmies, taču nespējām atspēlēties. Pretinieki šodien uzvarēja pelnīti. "

Attiecībā par vārtsargiem, Šuplers atzina: "Vēl ir divas nedēļas laika, viss vēl var pamainīties. Gribam turpināt savu stratēģiju un turpināt dot iespēju abiem vārtsargiem. Kas konkrētajā brīdī būs labāks, tas spēlēs. Galvenais ir spēlētāju veselība. "

"Turnīrā labu spēli parādīja Jānis Sprukts un arī aizsargi. Protams, bija kļūdas, bet bez tām neiztikt. Šodien labi nospēlēja Bukarts un Karamnovs. Daudzi spēlētāji parādīja raksturu, piemēram, Ankipāns un vēl vairāki bieži metās zem ripām. Puiši spēlēja ar sirdi. Reizēm augstāk jāvērtē pašatdevi, nevis meistarību. Galvenais, kā spēlē komanda."

Kai Suikanens, Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenais treneris: "Vakar teicu, ka ceru, ka šovakar spēlēsim labāk un komanda uzklausīja manas lūgšanas. Aizvadījām ļoti labu pirmo periodu, īpaši Vasičeka maiņa. Otrais nebija vairs tik labs, bet guvām vēl vienus vārtus. Mums arī veicās, jo "Dinamo" nespēja izmantot tās epizodes, kuras viņiem bija. Zinājām, ka trešajā trešdaļā nedrīkstam pelnīt muļķīgus noraidījumus un, tad uzvarēsim. Šis bija labs turnīrs. Rīga ir ļoti laba komanda un esam priecīgi, ka finālā izdevās "Dinamo" pārspēt. "

 +29 [+] [-]

, 2010-08-28 22:09, pirms 14 gadiem
man ļoti simpatizē Karamnova spēle. Cerams, ka puisis noturēsies pamatsastāvā
Slēpts komentārs: kalcium

 +22 [+] [-]

, 2010-08-28 22:11, pirms 14 gadiem
Ceru, ka Telkvistam pastāstīs kāds no malas, kur bija kļūdas "spēles lasīšanā", jo nav runa tikai par fizisko kondīciju.

 +22 [+] [-]

, 2010-08-28 22:13, pirms 14 gadiem
holtam jabut 1nr
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-08-28 22:20, pirms 14 gadiem
karstgalvis rakstīja: Kādas domas par Duļevski un Lieckalniņu?
Laviņu un Lieckalniņu.

  +6 [+] [-]

, 2010-08-28 22:21, pirms 14 gadiem
Šuplers: "Šajā turnīrā daudzi spēlētāji parādīja raksturu... sevišķi daudz tādu bija Lokomotiv sastāvā."

 +29 [+] [-]

, 2010-08-28 22:22, pirms 14 gadiem
karstgalvis rakstīja: Kādas domas par Duļevski un Lieckalniņu?
Domas tādas, ka aizej atvēsini galvu!

  +1 [+] [-]

, 2010-08-28 22:22, pirms 14 gadiem
butu labak lusinju ielikusi vartos ito nebutu ielaidis 5 vartus.

  +6 [+] [-]

, 2010-08-28 22:24, pirms 14 gadiem
parak agri teikt kuram jabut 1. Nr

ja liks vrtos visu laiku Holtu tad labak Telqvista vieta Muštokovu turet alga 10x mazaka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-28 22:28, pirms 14 gadiem
NAMEJS 99999 rakstīja: Visi skataties, tas taču is galvā pistais Karstgalvis
sportacentrs.com

 +10 [+] [-]

, 2010-08-28 22:36, pirms 14 gadiem
Es atdodu savu balsi par Holtu.Viņš ir gan labāks(vismaz šobrīd) gan enerģiskāks.Un tas manuprāt ir svarīgi arī komandai.

 +13 [+] [-]

, 2010-08-28 22:51, pirms 14 gadiem
karstgalvis rakstīja: Kādas domas par Duļevski un Lieckalniņu?
Tu esi dzeltenas preses pekritejs un to nevajag saisti ar SPORTU!!!

 +16 [+] [-]

, 2010-08-28 23:08, pirms 14 gadiem
Atceros, kā pirmajā Dinamo spēlē pret Znaroka komandu pāri malai nogāzās viens no urlām, kuri mūžīgi sēž un plivina krievijas karogus, kondīcija bija laikam tāda pati, kā šodien un džeks nāca lejā pa kāpnēm un pārgāzās pāri. Dabūja labi un visi urlāni aizlasījās droši kad uz slimnīcu. Ieteiktu tos viet1ejos urļukus vairs TV nerādīt, bet parādīs īstos komandu fanus no Krievijas, jošitajiem ir vienalga, kura krievu komanda spēlē, galvenais ka Rīdzinieki dabū pa pakaļu. Fui. Novēlu viņiem vairāk dzert un ar savām urlu problēmām cīnīties

  +1 [+] [-]

, 2010-08-28 23:14, pirms 14 gadiem
Raksturu parādīja Ozoliņš, jo konsekventi palika pie kafijas tases un nevis pie kaut kā stiprāka.. Turklāt, ienākošie zvani no Pastes ir izslēgti.. Vot tur, visu cieņu un godu!!

  -1 [+] [-]

, 2010-08-28 23:31, pirms 14 gadiem
Īstenībā, man pat žēl Ozo.. 80tajos gados Dincene bija sava veida nacionālās pašapziņas simbols.. 1996.g. Stenlija kausa ieguvējs, vienīgais latvietis, kurš jebkad to ir paveicis.. Taču, diemžēl, tagadējā 'dincene' ir nekas vairāk kā promaskaviski oranža atrauga uz seno laiku fona - Kalvītis, Hugo Uļmans, Savickis + no komandas atšūtais Hossa - vai tie ir rādīāji?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-29 12:20, pirms 14 gadiem
Volmārs Antons fon Šlipenbahs rakstīja: Īstenībā, man pat žēl Ozo.. 80tajos gados Dincene bija sava veida nacionālās pašapziņas simbols.. 1996.g. Stenlija kausa ieguvējs, vienīgais latvietis, kurš jebkad to ir paveicis.. Taču, diemžēl, tagadējā 'dincene' ir nekas vairāk kā promaskaviski oranža atrauga uz seno laiku fona - Kalvītis, Hugo Uļmans, Savickis + no komandas atšūtais Hossa - vai tie ir rādīāji?
WTF??

     [+] [-]

, 2010-08-29 14:24, pirms 14 gadiem
Par Ozoliņu pirmais komentārs bija vairāk kā piedūriens.. Nekas man pret Ozoliņu un Irbi NAV un BŪT NEVAR.. Vairākums no Jums, knišļiem, pat neatceras leģendāro 2000.g. pavasara spēli Pēterburgā, kur LV ar Irbi vārtos iztēsa Krievijas superstāru izlasi.. Irbes intervija pēc spēles jau vien bija ko vērta.. Attiecībā par Ozoliņu: viņš ir vienīgais latvietis uz šīs planētas, kurš ir izcīnījis galveno hokeja trofeju pasaulē - Stenlija kausu.. Turklāt, visiem no mums dzīvē gadās savas likstas, nelaimes, atkarības, ķezas un visi pārējie 'bullshiti'.. Ozo arī bija problēmas ar zaļo pūķi, bet čalis tām tika pāri un tagad viss ir pilnībā o.k. O.K. nav ar Rīgas Dinamo, kas būtībā ir iezīmējams kopējā plānā ar visas mūsu oranži-šleseriski-saskaņiskās politiskās elites atpakaļgaitas virzību uz Austrumiem, no kurienes visus pēdējos 20 gadus esam bēguši.. RD nav pat oranži promaskaviska atrauga un/vai mikrookupācijas projekts, tā ir anestēzija lielo kompleksu mocītajam mazajam vidusmēra latvietim, lai tam vieglāk būtu pieņemt mūsu valsts suverenitātes zaudēšanu par labu ..utina caristes Piebaltijas guberņām.. "Dodiet maizi un izrādes!" auroja Senās Romas plebeju pūlis. Nērons, Kaligula utml.. 'cēzari' tad arī sniedza plebejiem gandarījumu gladiatoru cīņu (lasi, Rīgas Dinamo spēļu) veidā, lai uz to apmierināto aitu fona varētu veidot sev nepieciešamo politiku.. Abrene, Latvijas Gāze, Latvenergo, 2010.g. 9.maijs, saskaņiskā Rīgas Dome ar Filipa Kirkorova fizionomiju 8.marta plakātos.. Kas tālāk? Daugavas rakšana, krievu valoda kā otra valsts valoda pēc Lužkova iniciatīvas, izstāšanās no NATO un ala' 'kirhenšteiniska' vizīte Kremlī ar lūgumu pārveidot LR par Piebaltijas guberņu KF sastāvā vai Lukašenko Baltkrievijas tipa autoratīvu satelītvalsti.. Nepatīk man tas Rīgas Dinamo projekts, nepatīk, jo ir savi argumentēti iemesli KĀPĒC..

Esmu runājis..