Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

E. Kulda uz pārbaudes laiku pievienosies Rīgas "Dinamo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

E. Kulda uz pārbaudes laiku pievienosies Rīgas "Dinamo"
Edgars Kulda. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" treniņnometnei uz pārbaudes laiku pievienosies 26 gadus vecais latviešu uzbrucējs Edgars Kulda, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Aizvadītajā sezonā Edgars Kulda pārstāvēja Novokuzņeckas "Metallurg", 41 spēlē izceļoties ar astoņiem vārtiem un 16 punktiem. Vienība spēlēja Krievijas Augstākajā līgā (VHL) un sasniedza finālu. Uzbrucējs 14 play-off spēlēs tika pie septiņiem rezultativitātes punktiem.

Pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka Kulda nepaliks "Metallurg" rindās, un portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka uzbrucējs atgriezīsies Rīgas "Dinamo". Viņš komandai pievienosies ar pārbaudes laika līgumu.

Kulda "Dinamo" pārstāvējis trīs sezonās, kopā aizvadot 109 spēles un sakrājot 17 punktus. Iepriekšējo reizi "Dinamo" kreklu viņš mugurā vilka 2018. gadā, bet turpinājumā spēlējis Čehijā un divas sezonas aizvadījis VHL.

Slēpts komentārs: KHL .avno

  +1 [+] [-]

, 2021-06-28 18:44, pirms 3 gadiem
Ņemot vērā 12 leģionārus sastāvā no kuriem lielākā daļa uzbrucēji - tēmē labākajā gadījumā uz 3.-4. maiņu. Rīgai labi - padziļinās sastāvs, noteikti nav dārgs. Kuldam - itkā atgriežas KHL apritē, bet varēs atsākt čekot.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-29 00:30, pirms 3 gadiem
Varbūt ir audzis meistarībā jo mūsu treneri nekam neder. Ņemot vērā ka sezonas gaitā legionari pamuks vai atlaidīs kā nederigus tad kāda 2 maiņa ir reāla.

     [+] [-]

, 2021-06-29 10:55, pirms 3 gadiem
lai izdodas ieķerties šai haļavā, pussezonu varēs neko nedarīt un saņemt naudu, kad pussezonā izmetīs tos savāktos citzemju nabagus, tad gan būs jāpaslido līdz sezonas beigām