Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Petrovickis: "Grūti spēlēt vietā, kur faniem nepatīku"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Petrovickis: "Grūti spēlēt vietā, kur faniem nepatīku"
Juliusam Šupleram Roberta Petrovicka talants patīk. Faniem?
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas „Dinamo” kanādiešu vārtsargs Kriss Holts pēc šodien izcīnītās uzvaras ar 2:1 pret Maskavas „Dynamo” atzina, ka 3. periodā pieļaujot rupju kļūdu izgājienā aiz vārtiem, bija nobijies, ka viņa kļūda izšķirs spēles iznākumu. Savukārt uzbrucējs Roberts Petrovickis sūkstījās par to, ka Rīgas faniem viņš nepatīkot.

Holts: „Nobijos, ka kļūšu par lielāko neveiksminieku Rīgā”

„Treneris Juliuss Šuplers neko nepaskaidroja, kāpēc šodien vārtos biju es, nevis Mikaels (Telkvists). Tellijs nospēlēja trīs spēles četrās dienās un joprojām vēl atgūstas no ceļgala savainojuma sekām. Viņš jau ir vesels, taču tāda slodze nebūtu viegla nevienam. Lēmums tika pieņemts, ka spēlēšu es. Domāju, ka sev atvēlētajā laikā nospēlēju labi. Manuprāt, lielākajai daļai vārtsargu, spēlējot šādā ritmā, kad nav viena izteikta pirmā numura, būtu grūti, taču mēs ar Telkvistu tiekam galā ļoti labi – visu sezonu tā ir, ka spēlējam, sēžam, spēlējam, sēžam... Uzskatu, ka šādā ritmā ir grūti psiholoģiski vājiem spēlētājiem. Ja esi visu laiku ritmā, kārtīgi trenējies un esi gatavs jebkurā brīdī doties laukumā, viss būs kārtībā. Vai stāvēšu vārtos otrdien? Nav ne jausmas. Kā jau teicu, man neko nesaka – kāpēc spēlēju vai nespēlēju konkrētā spēlē,” par savu vietu komandā stāsta Kriss Holts.

Holts atklāja, ka viņam patīk Maskavas „Dynamo” asais spēles stils: „Godīgi sakot, man tas patīk! Tas, ka viņi spēlē pārāk fizisku hokeju, viņiem „iegriezis”, jo 3. spēlē „Dynamo” bija daudz noraidījumu. Arī šodien pagarinājumā visu izšķīra viņu noraidījums, pēc kura guvām uzvaras vārtus. Dažreiz ir labi, ka komandā ir tāda tipa „asie” hokejisti, taču citreiz tas nāk par sliktu. „Dynamo” ir tieši otrais gadījums. Mēs esam spējuši saglabāt disciplīnu un neatbildēt uz provokācijām, nedarām neko stulbu un izmantojam savas iespējas.”

„Maskavas noraidījumu pagarinājumā man grūti komentēt, jo slikti redzēju to epizodi. Ja reiz mūsu spēlētājam tika nosista ķivere, tad kaut kas nebija kārtībā, jo ķiveres nav tik viegli dabūt nost. „Dynamo” šoreiz vairākās epizodēs izspruka sveikā cauri, nedabūjot divas minūtes. Kaut vai pret Lauri Dārziņu bija tīrs pārkāpums (klupināšana), kad viņam bija vārtu gūšanas moments,” komentēja Holts.

Kanādiešu vārtsargs uzsver to, ka sērijā nekas vēl nav beidzies: „Protams, mums ir 3-1 pārsvars, taču „Dynamo” ir ļoti laba komanda, kas var iemest daudz vārtu. Ja kādā brīdī būsim atslābinājušies, tas beigsies slikti. Jebkurā gadījumā viss ir atkarīgs no mums. Jāspēlē enerģiski un par visiem 100% katrā spēlē – tas ir mūsu rokraksts. Ja necīnāmies kārtīgi, mums nav daudz cita, ko piedāvāt. Par nogurumu nevaram sūdzēties, tāpat arī situācija ar savainojumiem nav pārāk kritiska. Ja dabūsim atpakaļ Hartiganu, mums būs gandrīz optimāls sastāvs. Jūtamies labi, ir ļoti daudz pozitīvu emociju.”

Vaicāts par savu misēkli trešajā periodā ar ripas aizmešanu aiz vārtiem un došanos tai pakaļ, Holts atklāja, ka tajā brīdī bija nobijies, ka „Dynamo” gūs vārtus un uzvarēs: „Pretinieks izdarīja tālu metienu, ripu notvēru. Ozo bija pagriezies pret mani un taisījos viņam dot ripu, taču tad Sandis aizgriezās prom, un tā vēl divas reizes. Pēc tam ripa man izslīdēja no rokām, aizmetu to aiz vārtiem un pats devos pakaļ. Tajā brīdī manī „ielidoja” Komarovs (Leonīds). Jau sabijos, ka zaudēšu ripu, un viņi iemetīs to vārtos, spēle būs galā. Jau pārbijos, ka būšu lielākais neveiksminieks Rīgā. Labi, ka viss beidzās citādāk. Pēc tam varējām atļauties nedaudz pasmieties par to epizodi.”

Petrovickis: „Grūti spēlēt vietā, kur faniem nepatīku”

Slovāku veterāns Roberts Petrovickis pēc šodienas spēles atklāja, ka viņam ir grūti spēlēt „Dinamo”, jo vairums fanu ir pret viņu: „Šī man ir ļoti grūta sezona. Daru visu, ko spēju. Nav jau viegli spēlēt vietā, kur reti kurš par tavu spēli saka pozitīvas lietas. Viņi nesaprot hokeju. Vai es lasu presi? Nē, bet es jūtu negatīvu attieksmi pret sevi. Koncentrējos uz spēli, smagi strādāju. Ko gan citu vēl varu darīt?”

„Ar Aleksandru Ņiživiju un Tomašu Suroviju visu sezonu nespēlēju, tāpēc ir grūti pēkšņi ielēkt tajā maiņā, taču cenšos. Izmantoju savu lielo pieredzi. Šodien mums bija divas iespējas, taču „play off” ir grūti iemest. Varbūt paveiksies nākamajā spēlē,” spēlēšanu kopā ar Ņiživiju un Suroviju komentēja Petrovickis.

Petrovickis uzsvēra to, ka šodienas mačs krasi atšķīrās no tā, kāds bija vakar: „Gandrīz visas ripas, ko vakar metām, lidoja vārtos. Šodien bija pavisam citādāka spēle. Uzvarēja komandas gars. Tas, ka nospēlējām papildus vēl vienu periodu pagarinājumā, mums nebūs kā mīnuss pirms nākamās spēles, jo arī viņi šodien spēlēja tikpat ilgi, cik mēs. Spējot uzvarēt pagarinājumā, pierādījām to, ka varam fiziski izturēt tik smagus mačus.

Vai tu esi apmierināts(a) ar Petrovicka spēli?

  • 1435

  • 484

  • 302


1 2 3 4 5 6 191 komentārs

 +35 [+] [-]

, 2011-02-28 00:02, pirms 13 gadiem
Nebaidies Kriss ,Tu šodien ''izvilki''spēli ! Viss jau būs kārtībā!
Tellijs droši vien sargās vārtus Maskavā.

+169 [+] [-]

, 2011-02-28 00:06, pirms 13 gadiem
jā , petro nespēlē , kā pagājušo sezonā , bet galvenai , ka cīnās ... par to vien + ... un podus arī nav nekādus sagāzis ... vina pieredze tiesi noder play -off

 +29 [+] [-]

, 2011-02-28 00:07, pirms 13 gadiem
Nu es neteikšu, ka Petro slikti spēlē, vienkārši nav vēl iespēlējies, un Holts arī vienmēr būs mūsu varonis

 +66 [+] [-]

, 2011-02-28 00:07, pirms 13 gadiem
Holta darbība tajā momentā lika sirdij nodrebēt!

 +25 [+] [-]

, 2011-02-28 00:08, pirms 13 gadiem
Jā, šoreiz Petrovicka spēlei īpaši piesieties nevarēja. Protams, mīnuss, ka nopelnīja 2 minūtes, bet citādi viņa spēle izskatījās pavisam savādāka kā iepriekš - labā ziņā savādāka.
Slēpts komentārs: punna
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-28 00:08, pirms 13 gadiem
pirmais nevari būt Tev vienmēr priekšā būs Znaroks un Vaiders

 +23 [+] [-]

, 2011-02-28 00:09, pirms 13 gadiem
Petro šinī maiņā izskatās neslikti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +40 [+] [-]

, 2011-02-28 00:10, pirms 13 gadiem
Play-off Petro ir atdzīvojies, tā kā nav tik slikti! Nezinu, kurs tur pret viņu kaut ko runā!

 +18 [+] [-]

, 2011-02-28 00:10, pirms 13 gadiem
Runājot par Petro - Zīmīgi ir visnotaļ garais lemuma pieņemšanas laiks, ko viņš izdara, piespēlējot, vai darot jebko citu - tomēr ir arī cita lieta - paskatoties šodienas iemetienu statistiku, viņš bija labākais no mūsu iemetējiem! Protams, ar Harty salīdzināt viņu ir pagrūti, arī ar viņu pašu pagājušā sezonā, kad manuprāt viņš fiziski izskatījās krietni labāk, bet nav tik traki - ceru, ka Petro vēl tiks pie iespējas sevi parādīt no labākās puses( neskaitot iemetienus).

  +8 [+] [-]

, 2011-02-28 00:11, pirms 13 gadiem
Interesanti, nebiju gan manījis, ka kāds izsvilptu Petro. visai dīvaini teksti no viņa,psc pateikt, ka fani ir pret viņu

 +13 [+] [-]

, 2011-02-28 00:12, pirms 13 gadiem
Latviešu līdzjutējs ir vienkāršs - iemet golu (atdod piespēli) - patiksi. Nemet golu - nepatiksi. Pilnīgi apmierinoša prasība, ja runa ir par uzbrucēju. Jauno primārais uzdevums ir dot atpūsties līderiem, bet džekiem ar pieredzi vajadzētu tā kā iekrāt arī kādu punktu.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-28 00:12, pirms 13 gadiem
Nedomāju, ka nepatīk Petrovickis, bet to, ka viņš nerāda tādu sniegumu kā vēlētos no leģionāra.
Viņam bija pauze bez hokeja un, kad atnāca uz Dinamo, nebija labākajā formā. Tika pamētāts pa maiņām un ceturtajā tika kapāties. Domāju, ka to var darīt arī teiksim Džeriņš. Vienkārši neīstajā laikā Petrovickis ienāca Dinamo. Bet uzvarētājus netiesā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +80 [+] [-]

, 2011-02-28 00:15, pirms 13 gadiem
Vajag izveodot plakātu ar labvēlīgu un mīļu uzrakstu tieši Petrovickim. Varbūt tas viņam palīdzēs iejusties labāk.

  +8 [+] [-]

, 2011-02-28 00:16, pirms 13 gadiem
Petro šodien bija malacis,labi,nav viņš no ātrākajiem mūsu kommandā,bet ar ceļu bez cīņas nevienam negriezīs,īpaši patika epizode pie Garneta vārtiem,kad viņš divu ielenkumā tik bakstīja un bakstīja pa kājsargiem
Slēpts komentārs: rolis19

 +24 [+] [-]

, 2011-02-28 00:17, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Vajag izveodot plakātu ar labvēlīgu un mīļu uzrakstu tieši Petrovickim. Varbūt tas viņam palīdzēs iejusties labāk.
Petrovicky - We Do Like you! GO GO GO!
iemetīs vēl izšķirošo golu!

 +32 [+] [-]

, 2011-02-28 00:18, pirms 13 gadiem
Zel Petrovicka, bet faniem tiesam Vins ir jauznem jo Robis ir ka neka Dinamo speletajs un censas darit visu ka jau pats saka! Vismaz es Robim ticu!!!!!

 +21 [+] [-]

, 2011-02-28 00:19, pirms 13 gadiem
rolis19 rakstīja: Nu Petrovickis lielas kļūdas netaisa,bet baigi lielais cīņas spars no viņa neredzās!Un praktiski katru cīņu pie bortiem zaudē,iemetienos arii shvaks!Par ko lai cilveeki vinju atbalstiitu,un teiktu,ka baigais chalis!Nee taa nav!Un tapeec arii nav ko vinju miileet un slaveet!
Petro šodienas iemetienu statistika:
10/15 (66.7)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: rolis19

  +6 [+] [-]

, 2011-02-28 00:19, pirms 13 gadiem
liidzjuteeji ir pret situaaciju kaada izveertusies, jo nevienam nepatiik ka 4.mainjaa speelee pieredzeejis legjionaars nevis kaads no jaunajiem, bet shajaa situaacijaa pie taa ka Hartiganam ir trauma tas ir pluss

  +4 [+] [-]

, 2011-02-28 00:19, pirms 13 gadiem
tagad Znarokam vēl viena galovolomka,kas būs mūsējiem vārtos,ej un saproti ko teikt,mest pa gaisu vai pa ledu
Slēpts komentārs: rolis19

  -1 [+] [-]

, 2011-02-28 00:23, pirms 13 gadiem
nu petrovickis gan ir divainis cetrutajaa mainjaa knapi velk un saka kapeec es nepatiiku. tagad plova 2 mainjaa rukaa kaa mazai s ezis nu taks prieks skatiities,kur agraak bija sis tavs atrums un azarts?)) bet kaa jau te ieprieks rakstiija uzvareetajus netiesaa)) taa turet !!!!

 +23 [+] [-]

, 2011-02-28 00:23, pirms 13 gadiem
Pat sametās žēl Petro, bet viņam ir jāsaprot arī fons, kam pateicoties viņš it tādā ne tik mīlētā pozīcijā. Līdzjutējiem ir grūti aizmirst Mikuša lobēšanu visās iespējamajās situācijās. Ir pareizi, ka mums nav skaidrs, kāpēc nepieciešams leģionārs 4ajā maiņā. Slikti, ka viņš nekad nav nospēlējis pilnu sezonu DR, viņš vienmēr ir kko lāpījis, bet viņa labais vārds no Hossas laiks netiek aizmirsts, tas ir fakts. Viņam ir uzticības kredīts, nevajag krist panikā. Un tad vēl arī tas, ka lavieši pirmām kārtām pateiks slikto, bet tas jau nenozīmē, ka tav arī labo lietu.
Par Holtu nosmējos, tik īsā brīdī tik daudz satraucās un vēl par ko - par to, ko padomāsim mēs... How sweet....

  +6 [+] [-]

, 2011-02-28 00:23, pirms 13 gadiem

 +10 [+] [-]

, 2011-02-28 00:23, pirms 13 gadiem
Vienkārši Petrovickis ar Ņivižiju un Suroviju sader kopā labāk. Pat vakar, kad nācās iejusties citā maiņā spēles vidū, bija sajūta, ka tas ir pavisam cits spēlētājs.

  +8 [+] [-]

, 2011-02-28 00:24, pirms 13 gadiem
rolis19 rakstīja: Viena lieta ir centiiba,bet otra lieta ir iznaakums!Taakaa nav ko aizstaaveet!
Lai butu iznakums vaig labas domas un atbalstu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-02-28 00:28, pirms 13 gadiem
dinamo2011 rakstīja: Lai butu iznakums vaig labas domas un atbalstu!
Ar atbalstu vinjs taas speeka ciinjas pie bortiem nevinees,un aatrumu neatguus!Tas ir fakts!Vecums nenaak viens!Tas ir vinja speeju kalngals,ko mees shodien redzeejaam!Un labaaks vinjs nepaliks!

  +7 [+] [-]

, 2011-02-28 00:29, pirms 13 gadiem
edgee rakstīja: Interesanti, nebiju gan manījis, ka kāds izsvilptu Petro. visai dīvaini teksti no viņa,psc pateikt, ka fani ir pret viņu
vai tu gribi,lai sameklēju rakstu,kad tikko Petro paņēma uz RD un kā visi teica ''nafig mums to slovāku pensionāru? labāk dodat mūsu jaunajiem spēlēt!''
1 2 3 4 5 6 191 komentārs