Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Video: Fani par "Dinamo": citi baidās, Jurčiks grib pirmo vietu

Elmārs Pēterāns
Elmārs Pēterāns
Šovakar pulksten 19:30 Sočos Kontinentālās hokeja līgas devīto sezonu sāks Rīgas "Dinamo". Neskatoties uz faktu, ka komanda trijās no pēdējām četrām reizēm palikusi ārpus Gagarina kausa, līdzjutēji ir cerību pilni, piemēram, Jurčiks grib pirmo vietu. Tiesa, citi uzsver: sastāvs nav mainījies, treneri nav mainījušies, līdz ar to nemainīsies arī rezultāts.
Vērtējums: +9
1 2 69 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2016-08-23 10:20, pirms 8 gadiem
Piekrītu Jurčikam!

 +13 [+] [-]

, 2016-08-23 10:23, pirms 8 gadiem
Ir aizsargs ar labo roku!

  +9 [+] [-]

, 2016-08-23 10:39, pirms 8 gadiem
kas ir Hē-Kā Soči?

 +13 [+] [-]

, 2016-08-23 10:46, pirms 8 gadiem
Es atvainojos, bet kas "Jurčiks" par fanu, ja tas ir tā teikt apmaksāts animators/pūļa uzkurinātājs?

  +4 [+] [-]

, 2016-08-23 10:52, pirms 8 gadiem
Labi, ka citos sporta veidos sportacentrs aizsūta savus saucamos žurnālistus filmēt šādus sižetus. Drīz arī būs sižeti - Ko ēd mūsu Dinamo fanu Jurčiks? , nākamajā sērijā redzēsiet - Ar ko brauc mūsu Dinamo fani? Pēc tam tas viss vēlreiz tiks tiražēts simtiem reižu Beztabu, Superbingo, SWH, Starfm, Delfos un, protams, hokejcentr...ui es sajaucu, sportacentrā. Tāds lobijs nav redzēts nekur citur. Pat izlases un kur nu vēl fani nenopelna tik lielu uzmanību kāda tā ir varenajam dinamo. Tas ir izsmiekls. Drīz jau rakstīs un veidos sižetus par sētnieku, kas apslauka stāvlaukumu pirms dinamo spēlēm....un ta brīnās, ka nāk 5-6 tk uz spēlēm. Nu kā lai nenāk, ka ir tāds lobijs visās malās un visur acīs bāž dinamo riga, dinamo riga ar simsona ģīmi priekšā. vemju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-08-23 10:53, pirms 8 gadiem
Heika soči.Jurčiks gan jocīgs priekš kam basketbolā vajag super klubu,kurš pārējos močīs Latvijā.

  +5 [+] [-]

, 2016-08-23 10:56, pirms 8 gadiem
Ulrihs rakstīja: Es atvainojos, bet kas "Jurčiks" par fanu, ja tas ir tā teikt apmaksāts animators/pūļa uzkurinātājs?
Pirmajās sezonās viņš saņēma 400 ls!!! mēnesī !!!! Tas ir tagad kkur pie 600 eiro....+ ieeja bez maksas. A šitas vēl dir*, ka neviens neko viņam nemaksā jā jā, Puče jau arī par to labi pasmīkņāja overtimā... Dzīvo mazā komunālajā dzīvoklītī ar psrs laika mēbelēm, bet redz varot atļauties iet uz visām dinamo spēlēm, protams, protams, un skraidīt pa visiem sektoriem ar vienu biļeti, nu kā ta!

  +6 [+] [-]

, 2016-08-23 11:02, pirms 8 gadiem
Kurš no tiem ir FUNIS??

  +2 [+] [-]

, 2016-08-23 11:04, pirms 8 gadiem
Visa atbilde uz to kāpēc Dinamo sportacentrā ir tik īpašs statuss ar simtiem video, ir tāpēc, ka galvenais admins ir Celmiņš, lielākais hokeja mīlis Latvijā un tas arī izskaidro visus šos sižetus, šīs atvēlētas naudas summas to veidošanai utml...Neesmu ne reizi redzējis, ka kāds no sportacentrs.com pirms Latvijas futbolas izlases kvalifikācijas spēlēm būtu paintervējis mūsu fanus, kā viņi gatavojas spēlēm, sezonai utt...Kur nu vēl basketbolā...pirms EČ Rīgā vispār neredzēju kaut kādus sižetus ar intervijām, viedokļiem no faniem, kā viņi gaida spēles, kā gatavojas, kādas prognozes utt.. NEKĀ..Bet kolīdz startē, vai ir nostartējis dinamo, tā klāt ir sportacentrs ar video sižetiem, intervijām, kurioziem, viedokļiem utt....Tas ir normāli SPORTA PORTĀLAM?

  +5 [+] [-]

, 2016-08-23 11:06, pirms 8 gadiem
Olimpiādes laikā daudziem patīk saukt sportistus par tūristiem, bet patiesībā, tagad īstie tūristi sāks sezonu! Neviens pat negribēja trenēt šo komandu...

     [+] [-]

, 2016-08-23 11:07, pirms 8 gadiem
Tā viena meiča laikam arī hoķi spēlē - priekšējais zobs izdauzīts

  +6 [+] [-]

, 2016-08-23 11:10, pirms 8 gadiem
Citi fani dinamo nav, ka katru gadu jāintervē vieni un tie paši purni? Visvairāk patika nošpaktelētās 17 gadnieces, vārdu pleioffs zināja! Īstākās fanes!

  -2 [+] [-]

, 2016-08-23 11:18, pirms 8 gadiem
FUNiS vēl cenšas ieskaidrot, ka Dinamo apmeklē ļoti maz krievu tautības cilvēku. Aha, šajā video vien 3/8 , jeb ap 30 % ir krievu tautības cilvēki, bet nē nē FUni, uz dinamo neiet skatīties krievi, nekādā gadījumā.

  -3 [+] [-]

, 2016-08-23 11:22, pirms 8 gadiem
lielakie derdzigakie fani jugtim gaida sekundes kad paradisies jauns raksts par Rd lai varetu iekomenetet pirmie un uz savas rusofobijas nopelnit + kas vismaz liks uz paris dienam likties svarigam

  +3 [+] [-]

, 2016-08-23 11:35, pirms 8 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Pirmajās sezonās viņš saņēma 400 ls!!! mēnesī !!!! Tas ir tagad kkur pie 600 eiro....+ ieeja bez maksas. A šitas vēl dir*, ka neviens neko viņam nemaksā jā jā, Puče jau arī par to labi pasmīkņāja overtimā... Dzīvo mazā komunālajā dzīvoklītī ar psrs laika mēbelēm, bet redz varot atļauties iet uz visām dinamo spēlēm, protams, protams, un skraidīt pa visiem sektoriem ar vienu biļeti, nu kā ta!
Da man vienalga cik viņš saņem. Galīgi nav žēl. Kā saka - katrs darbs ir cienījams.
Tikai vajag saukt lietas īstajos vārdos.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-23 11:48, pirms 8 gadiem
Jurka normāli aizsvīlās par basi
Slēpts komentārs: FUNS

  -2 [+] [-]

, 2016-08-23 12:05, pirms 8 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Labi, ka citos sporta veidos sportacentrs aizsūta savus saucamos žurnālistus filmēt šādus sižetus. Drīz arī būs sižeti - Ko ēd mūsu Dinamo fanu Jurčiks? , nākamajā sērijā redzēsiet - Ar ko brauc mūsu Dinamo fani? Pēc tam tas viss vēlreiz tiks tiražēts simtiem reižu Beztabu, Superbingo, SWH, Starfm, Delfos un, protams, hokejcentr...ui es sajaucu, sportacentrā. Tāds lobijs nav redzēts nekur citur. Pat izlases un kur nu vēl fani nenopelna tik lielu uzmanību kāda tā ir varenajam dinamo. Tas ir izsmiekls. Drīz jau rakstīs un veidos sižetus par sētnieku, kas apslauka stāvlaukumu pirms dinamo spēlēm....un ta brīnās, ka nāk 5-6 tk uz spēlēm. Nu kā lai nenāk, ka ir tāds lobijs visās malās un visur acīs bāž dinamo riga, dinamo riga ar simsona ģīmi priekšā. vemju
vem

  +3 [+] [-]

, 2016-08-23 12:07, pirms 8 gadiem
bārda un sifons rakstīja: FUNiS vēl cenšas ieskaidrot, ka Dinamo apmeklē ļoti maz krievu tautības cilvēku. Aha, šajā video vien 3/8 , jeb ap 30 % ir krievu tautības cilvēki, bet nē nē FUni, uz dinamo neiet skatīties krievi, nekādā gadījumā.
Nevis ļoti maz krievi bet gan krievi iet mazāk kā latvieši.
Saprotu ka šogad tu esi īpaši sarūgtināts, jo cerēji ka komandā būs mazāk latveiši un vairāk krievi, bet visa komandas vadība ir latvieši lai arī ne tie paši patīkamākie), komandas treneri latvieši, komandā izteikti dominē latvieši un paņemti tikai 2 Krievijas krievi no kuriem viens dzīvo Latvijā.
Grūti tev šosezon ar tiem krieviem. Viņi iet skatīties kā latvieši un leģionāri spēle, skandina latviskos saukļus.
J agribi pagalvot pretējo par dziesmām un saukļiem tad noskaties vienu DR mājas spēli un pieraksti vai atceries visus saukļus un dziesmas ko skandina un dzied līdzjutēji un tad parēķini kāda ir latviešu un krievu saukļu/dziesmu proporcija. Gribu tevi apbēdināt, bet ir daudz spēles kur šī attiecība ir 100% -0%.
Ja gribi pierādīt ka tribīnēs dzied un sauc krieviski, tad nosauc kādus saukļus krievu valodā tu regulāri dzirdi un kādas krievu dziesmas līdzjutēji dzied.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-23 12:18, pirms 8 gadiem
Piekrītu sifonam, bet biki vaig nolaist tvaiku

     [+] [-]

, 2016-08-23 12:41, pirms 8 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Visa atbilde uz to kāpēc Dinamo sportacentrā ir tik īpašs statuss ar simtiem video, ir tāpēc, ka galvenais admins ir Celmiņš, lielākais hokeja mīlis Latvijā un tas arī izskaidro visus šos sižetus, šīs atvēlētas naudas summas to veidošanai utml..
Un delfos, beztabu utt arī īpašie dinamo mīļi? Tak viss ir acīmredzami, vnk visiem šiem medijiem paliela nauda nāk no Dinamo, no kuras šie nespēj atteikties. Izdevumi reklāmai ir grandiozi, pat pernambukam par komentēšanu piemaksā Lai vēl šur tur piešauj klāt kādu domu graudu par briesmīgo ASV un Ukrainu un labajiem krieviem

  +7 [+] [-]

, 2016-08-23 12:42, pirms 8 gadiem
Tas jurčiks gan ir cirvis. Kkāds bomārs paņemts no ielas

     [+] [-]

, 2016-08-23 12:44, pirms 8 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Citi fani dinamo nav, ka katru gadu jāintervē vieni un tie paši purni? Visvairāk patika nošpaktelētās 17 gadnieces, vārdu pleioffs zināja! Īstākās fanes!
Šis ir tā kā - par hokeju visu zina tikai vīrieši, bet sievietes neko, ja?

  +4 [+] [-]

, 2016-08-23 12:47, pirms 8 gadiem
Nevaru spriest par pēdējām divām sezonām, kurās Arēnā tikpat kā neesmu bijis (uz dažām spēlēm), bet agrāk krievu nebija daudz... Varbūt vairāk kā uz izlasi. Un bieži viņi skandēja saukļus latviski. Nereti pat veselām ģimenēm. Reiz dzirdēju, ka viens otram mācīja: "Dar' ko var, dar', ko var, " utt. un tulkoja, ko tas nozīmē
Ne reizi nedzirdēju organizētus saukļus krieviski. Atšķirībā no Latvijas Hokeja virslīgas, kur pat TV varēja dzirdēt daudzbalsīgus brēcienus "Šajbu, šajbu".
Un vēl - es saprotu, ka dažiem to nebūs patīkami lasīt. Iepriekšējā olimpiskajā kvalifikācijā vienā spēlē man abās pusēs un priekšā sēdēja krievu kompānijas, kas fanoja par LV izlasi.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-23 12:53, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Varbūt vari pamācīties kaut ko no mārketinga jeb labāk sāc ar ekonomikas pamatiem un uzzini kas ir reklāma. Ja nekad neesi redzējis vai dzirdējis reklāmu, tad paskaties tv, ieslēdz radio, nopērc kādu žurnālu.
Viss ir skaisti, protams, reklāma ir reklāma, bet nu galvenajam sporta portālam ir jāattaino sporta dzīves notikumi pasaulē un Latvijā, jo īpaši lielo sporta veidu notikumi Latvijā vienlīdzsvarīgi, nevis, viens te redz ir izredzētais, jo galvenais admins čurā karstu dzirdot šīs komandas nosaukumu. Es jau nesaku, ka šādus sižetu nedrīkst taisīt, bet ja taisi, tad nu izrādi kaut kādu cieņu, kaut vismaz mūsu izlasēm, futbola, basketbola, handbola, volejbola un veido līdzīgus sižetus arī citur. Nekad neesmu redzējis, ka kāds no sportacentrs.com aizbrauktu piemēram, uz Dobeli un paintervētu handbola fanus, jo tur handbols ir tāpat kā Lietuvai basketbols, kā tur fani sagaida spēles utml, tāpat arī futenē, kad startē izlases, tur fanu sektors ir divreiz lielāks, kā Dinamo...nu pastaigā pie Skonto stadiona, paintervē, ko skatītāji domā par spēli, par mūsu izredzēm utml. Tas nav normāli. galīgi nav normāli

  +2 [+] [-]

, 2016-08-23 12:56, pirms 8 gadiem
Johnson74 rakstīja: Šis ir tā kā - par hokeju visu zina tikai vīrieši, bet sievietes neko, ja?
Neiestāstīsi, ka tās maziņās ir lielas hokeja cienītājas, ka viņas olimpiskajās spēlēs celtos naktī, lai tiešraidē skatītos Latvijas izlases spēli. Nekad tam neticēšu. Pseido fanītes, kas velkas masai līdz, jo tas skaitās stilīgi šobrīd skolā pastāstīt, ka esmu bijusi uz dinamo

  +1 [+] [-]

, 2016-08-23 12:56, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Ja gribi pierādīt ka tribīnēs dzied un sauc krieviski, tad nosauc kādus saukļus krievu valodā tu regulāri dzirdi un kādas krievu dziesmas līdzjutēji dzied.
Atcerējos. Kad fanu sektoram liekas, ka tiesnesis pārāk svilpo par labu pretiniekiem, sāk skandēt: "Suģja - malaģec".
Tas laikam ir vienīgais krieviski.
Nu, varbūt tagad vēl kāds pa šiem pāris gadiem parādījies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-08-23 13:17, pirms 8 gadiem
HMB-KOLHOZS rakstīja: Jebaal kas par kepkam

IQ pluust aumalam tur
Jā, tu nu gan būtu īstais, kurš runātu par IQ. Tavi komentāri ar lamu vārdiem, ēšanas un dzeršanas pieminēšanu katru dienu tiešām norāda, cik degradējies var būt cilvēks, ja visu dienu sēž virtuālajā pasaulē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-08-23 13:18, pirms 8 gadiem
btw - sanāca būt uz divām dzelzceļnieku spēlēm un secinājums tāds - ja puiši neieliks visu sirdi spēlē, tad arī vairāk par tiem 5k skatītājiem viņi nedabūs.
Ja sitīsies līdz asinīm, pat ja zaudēs, būs arī skatītāji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 69 komentāri