Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Gusevs tomēr nepārcelsies uz Vegasu un pagarina līgumu ar SKA

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Gusevs tomēr nepārcelsies uz Vegasu un pagarina līgumu ar SKA
Ņikita Gusevs tomēr nepievienosies Vadimam Šipačovam Vegasā
Foto: EPA/Scanpix

Krievu hokejists Ņikita Gusevs, kura sakarā tika baumots par pārcelšanos uz Nacionālo Hokeja līgu, tomēr izlēmis turpināt karjeru KHL, uz diviem gadiem pagarinot līgumu ar Sanktpēterburgas SKA.

Ņikitu Gusevu 2012. gada NHL draftā ar 202. numuru septītajā kārtā izvēlējās Tampabejas ''Lightning'', taču pēc nonākšanas ''Lightning'' paspārnē hokejists izvēlējās nedoties uz Ameriku, bet gan turpināt karjeru Krievijā, Kontinentālajā hokeja līgā.

Zīmīgs pavērsiens Guseva karjerā gan notika šovasar, kad paplašināšanas drafta rezultātā Tampabejai nācās šķirties no tiesībām uz krievu hokejistu, atdodot tās NHL jaunpienācējai Lasvegasas ''Golden Knights''. Abu klubu darījumā uz Vegasu devās arī aizsargs Džeisons Garisons, kā arī divas drafta izvēles.

Kā zināms, ''Golden Knights'' sastāvu starpsezonā papildināja bijušais Guseva maiņas biedrs Sanktpēterburgas SKA un Krievijas izlasē, proti, Vadims Šipačovs. Tomēr Gusevs izlēmis uz Ziemeļameriku nedoties un turpināt savu līdz šim visai sekmīgo karjeru KHL. Krievu hokejists līgā pārstāvējis Maskavas CSKA, Hantimansijskas ''Yugra'', Habarovskas ''Amur'' un Sanktpēterburgas SKA komandas.

Visveiksmīgāk Gusevam KHL klājies tieši SKA rindās, kur hokejists aizvadījis pēdējo pusotru sezonu, 2015./16. gada sezonas vidū pametot ''Yugra''. Pagājušajā sezonā Gusevs 57 mačos sakrāja 71 (24+47) punktu, kā arī kļuva par Gagarina kausa ieguvēju. Tāpat šopavasar Gusevs tika pie pasaules čempionāta bronzas, Krievijas izlases sastāvā 10 mačos gūstot 14 (7+7) punktus.

Izmantotie resursi:
Sports News, Opinion, Scores, Schedules | TSN
https://www.ska.ru

  +3 [+] [-]

, 2017-07-14 23:59, pirms 7 gadiem
Izvēlējās vieglāko ceļu, varēs lēni atslidot kolhozā.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-15 00:43, pirms 7 gadiem
Nu tāds kā SKA bez sevišķas piepūles varētu apspēlēt ja ne pusi,tad lielu daļu NHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-15 01:32, pirms 7 gadiem
HMB-LEPAAJAI.PAZORS!!! rakstīja: Sabres ar Zirgu sastava mosh i Eiropaa uz nahalavu vinnetu, parejos uz mazaa ledus gan ne
Algu budžets pat seibriem krietni lielāks. Bet varbūt arī kādu NHL nīkuli SKa spētu vinnēt vienā spēlē no četrām.

     [+] [-]

, 2017-07-15 03:59, pirms 7 gadiem
zb83 rakstīja: Nu tāds kā SKA bez sevišķas piepūles varētu apspēlēt ja ne pusi,tad lielu daļu NHL
Atkal vecās debates. Ja būtu PČ grafika turnīrs, tad SKA varētu visus pieveikt. Ja ir jāspēlē 82 spēles reg. sezonā, un, izcīnot SC, stabili aiziet +20 spēles, tad labs KHL spēlētājs pusceļā pazudīs statistikas ailēs. Mazie laukumi, kas liek spēlēt ciešāku hokeju, atskaitīs visus skalus. Četras spēles 7 dienās KHL ir kas neiedomājams. NHL spēlei piesaka 20 spēlētājus, tātad aizsargiem daudz vairāk darba. Ir miljoniem aspektu, kāpēc citas līgas nestāv tuvu NHLam.
Tik pat labi es varu rakstīt, ka tāds ZSC Lions var bez ierunām uzveikt pusi KHL komandu, kas ir patiesība. Bet, ja būtu jāspēlē KHL reg. sezona, nāktos cīnīties par play-off.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-15 07:21, pirms 7 gadiem
blu3 rakstīja: Atkal vecās debates. Ja būtu PČ grafika turnīrs, tad SKA varētu visus pieveikt. Ja ir jāspēlē 82 spēles reg. sezonā, un, izcīnot SC, stabili aiziet +20 spēles, tad labs KHL spēlētājs pusceļā pazudīs statistikas ailēs. Mazie laukumi, kas liek spēlēt ciešāku hokeju, atskaitīs visus skalus. Četras spēles 7 dienās KHL ir kas neiedomājams. NHL spēlei piesaka 20 spēlētājus, tātad aizsargiem daudz vairāk darba. Ir miljoniem aspektu, kāpēc citas līgas nestāv tuvu NHLam.
Tik pat labi es varu rakstīt, ka tāds ZSC Lions var bez ierunām uzveikt pusi KHL komandu, kas ir patiesība. Bet, ja būtu jāspēlē KHL reg. sezona, nāktos cīnīties par play-off.
Ja notiktu līdzīgas supersērijas kā 70-80 gados ap gadu miju starp psrs un NHL klubiem,tad neredzu nevienu KHL klubu kurš tādu sēriju spētu uzvarēt.

     [+] [-]

, 2017-07-15 08:38, pirms 7 gadiem
Atkal garlaicīga sezona būs, SKA čempioni, nekādas intrigas... fuj

     [+] [-]

, 2017-07-15 09:35, pirms 7 gadiem
Eiropas čempions. Prozit!

  -3 [+] [-]

, 2017-07-15 10:35, pirms 7 gadiem
Kas gan var būt labāks par to kad uzmet burgeru rīmas. Visu nevar nopirkt pār naudu un krievi ir milzīgi savas valsts patrioti atšķirībā piemēram no latvāņiem

  -3 [+] [-]

, 2017-07-15 10:47, pirms 7 gadiem
Un ja kas tad SKA saplosītu gabalos jebkuru nacionālā kolhoza klubu, jo pāsskaties kas tur spēlē - labākais Kings aizsargs Vainovs, labākais Detroitas uzbrucējs Dacuks, labākais Devils uzbrucējs Kovi, un kaudze ar citiem iespaidīgie uzvārdiem - Belovs, Čudinovs, Gusevs, Plotnikovs, Tihanovs, Kalinins, Širokovs

  -1 [+] [-]

, 2017-07-15 11:12, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Izvēlējās vieglāko ceļu, varēs lēni atslidot kolhozā.
klauns
un par to ka atslido vinu grib NHL komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-07-15 12:41, pirms 7 gadiem
asusasus rakstīja: klauns
un par to ka atslido vinu grib NHL komanda
Grib, jo ir normāls spēlētājs, bet tagad mierīgi atslidos. Jo ko censties, izcīnīt jau neko nevar, tik vien kā Gāgarina kārbu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-15 17:47, pirms 7 gadiem
teemu_saxon_121788018329042 rakstīja: nhl ir pārvērtēta ar savu līmeni. Maksāt viņi var , un arēnas uzbūvēt, skaisti izreklamēt un atrādīt, bet hokeja līmenis Krievijā un KHL ir krietni augstāks. Turklāt, KHL drīzumā apsteigs NHL ne tikai spēles līmenī, bet arī video translācijās utt.. Jau tagad Soču, Maskavas, Minskas, SKA arēnas ir VIENAS NO PASAULĒ LABĀKAJĀM. Helsinku ..
Soču arēna ir kvalitatīvākā šobrīd no visām pasaules hokeja arēnām ..
tas tā..
Un fakts, ka līga , kura KHL veidolā pastāv nedaudz ilgāk par desmit gadiem, spēj pārspēt NHL līmeni. tas tikai pierāda, ka mums ir iespēja būt elitē.. pašā elitē ar savu klubu.. un nav vajadzīgi visādi ārmalas padomi .

un treneri ! mums ir savs hoķis . KHL
Tu esi vnk stulbs! Salīdzināt ar NHL varēs, tad kad tas nebūs krievu politprojekts, līmenis kam SkA? Pārejas ir 80% vājākas ka jebkura NHL komandas!! Par finanšu lietām nemaz nerunājot, algas var nemaksāt, bet tapat tiek pielaistas dalībai! Iekāp ludzu austrumu ekspresī, busi mājās parazīt!

     [+] [-]

, 2017-07-19 19:42, pirms 7 gadiem
Šis čalis bez Šipačova un Dadonova būs diezgan nekāds. Paredzu, ka nākamsezon SKA sastāvā pazudīs un labi, ja 30 punktus savāks. Tomēr ar Šipačovu un Dadonovu spēlēt kopā ir viegli - ja spēj starp šiem abiem iejusties, tad viņi tevi pabaros ar piespēlēm un tev tik atliks mest iekšā.