Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Dzierkals: "Man ļoti patīk spēlēt papildlaikā"

Andrejs Siliņš

Dzierkals: "Man ļoti patīk spēlēt papildlaikā"
Mārtiņš Dzierkals
Foto: dinamoriga.lv

"Forši, protams, iemest pirmos vārtus, taču viss tikai turpinās. Pie vārtiem dabūju atlēkušo ripu un atlika tikai iemest," savu pirmo vārtu guvumu Rīgas "Dinamo" kreklā pēc zaudējuma Latvijas Dzelzceļa kausā pret Jaroslavļas "Lokomotiv" atcerējās Mārtiņš Dzierkals.

"Nedomāju, ka aizvadījām labāko maču, vakar spēlējām labāk. Zaudējām, kas nekad nav patīkami. Protams, pretinieks ir ļoti spēcīgs un meistarīgs," maču komentēja Dzierkals, kurš izlīdzināja rezultātu otrajā periodā, panākot 1:1.

"Forši, protams, iemest pirmos vārtus, taču viss tikai turpinās. Pie vārtiem dabūju atlēkušo ripu un atlika tikai iemest," savus pirmos vārtus "Dinamo" rindās atcerējās hokejists. "Man ļoti patīk spēlēt papildlaikā. To vienmēr darīju arī Ziemeļamerikā. Šeit ir lielāki laukumi un man ir vēl ērtāk, jo varu izmantot savu ātrumu."

21 gadu vecais Dzierkals līdzšinējo profesionāļa karjeru veidoja Ziemeļamerikā un pagājušajā sezonā spēlēja gan Amerikas hokeja līgā, gan Austrumkrasta līgā. Dienā, kad sākās Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņa, "Dinamo" paziņoja par līguma noslēgšanu ar Dzierkalu.

Pats hokejists sarunā ar portālu Sportacentrs.com norādīja, ka aizvien mērķē uz iekļūšanu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), un pie šīs tēmas atgriezīsies nākamajā vasarā.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-22 23:07, pirms 6 gadiem
Interesants papildlaiks. Ļoti uzmanīgi spēlēja. 2,5 minūte sLoko pie ripas netika. ļoti svarīgi 3 pret 3 ir kontrolēt ripu. Patika atspēle vārtsargam, lai tikai nezaudētu ripas kontroli. Mums arī šosezon ir plaša izvēle ko laist laukumā papildlaikā.
Slēpts komentārs: huters

  +1 [+] [-]

, 2018-08-23 08:51, pirms 6 gadiem
Tehnisks, ātrs, nebaidās spēka spēles- tāds vienmēr bijis. Kaut kāds konflikts ar treneriem it ka bijis.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-23 10:22, pirms 6 gadiem
Kārtējo reizi, lasot sportacentru, pārliecinos, ka eksistē paralēlās pasaules. Tā vakar, piemēram, skatījos spēli, kurā Dzierkals izvirzīja Dinamo vadībā 1:0 nevis izlīdzināja rezultātu...