Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kalniņam 30 atvairīti metieni zaudējumā pret SKA

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Kalniņam 30 atvairīti metieni zaudējumā pret SKA
Jānis Kalniņš
Foto: jokerit.com

Ar zaudējumu gatavošanās ciklu jaunajai sezonai noslēgusi vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku ''Jokerit'' komanda, kas ar 2:4 atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu.

Aizsarga Ērika Ševčenko pārstāvētā Hantimansijskas ''Yugra'' komanda piedzīvoja graujošu zaudējumu spēlē pret citu Krievijas čempionāta komandu Voskresenskas ''Himik'' ar 0:6. Jāatzīmē, ka uzvarētāju rindās trīs vārtus guva pagājušajā sezonā ''Mogo'' rindās spēlējušais uzbrucējs Dmitrijs Moņa.

Neveiksmi piedzīvoja arī aizsarga Edgara Siksnas komanda Karagandas ''Saryarka'', kas ar 1:2 pēcspēles metienos atzina ''Kazzinc-Torpedo'' pārākumu. Uzvarētāju rindās spēlei netika pieteikts Kirils Tambijevs.

Nikolaja Pučkova piemiņas turnīrā Sanktpēterburgā trešo uzvaru četrās spēlēs izcīnījusi Boba Hārtlija vadītā Omskas ''Avangard'' komanda, kas ar 2:1 bullīšos apspēlēja Čerepovecas ''Severstal'', kur jaunajā sezonā spēlēs aizsargs Artūrs Kulda. Līdz ar šo spēli ''Avangard'' hokejisti noslēguši pārbaudes spēļu ciklu pirms jaunās KHL sezonas.

Pēdējā pārbaudes spēle starpsezonā aiz muguras arī Jānim Kalniņam un Helsinku ''Jokerit'' komandai, kas Pučkova piemiņas turnīrā asumiem bagātā cīņā ar 2:4 piekāpās Sanktpēterburgas SKA komandai. Latviešu vārtsargu gan grūti vainot kādā no vārtu zaudējumiem - pirmajos (Viktors Tihonovs) un otrajos (Ņikita Gusevs) SKA gūtajos vārtos Kalniņam tika aizsegts skats, bet trešajā vārtu zaudējumā ripu aiz vārtiem pazaudēja komandas biedrs - Kalniņš atvairīja Tihonova metienu no vārtu priekšas, tomēr atlēkušo ripu nepaspēja savākt un Tihonovs to ieraidīja vārtos. Ceturto ripu SKA hokejisti ieraidīja jau tukšos vārtos. Kopumā Kalniņam 30 atvairīti metieni no 33.

Izmantotie resursi:
Омский хоккейный клуб «Авангард».
Официальный сайт ХК «Сарыарка» г. Караганда -...
Главная | ХК "ЮГРА"
Jokerit.com |

     [+] [-]

, 2018-08-27 22:23, pirms 6 gadiem
vispār jau ska vilkšana no strīpaino puses turpinās arī šajā starpsezonā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-28 09:25, pirms 6 gadiem
Paskatieties kā Indrašis puļī! Nu cerams ka sezonā arī spridzinās.