Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Dārziņš par starpsezonu, Zubova darba stilu, golfu un 19. bedrīti – bāru

Jānis Celmiņš

Dārziņš par starpsezonu, Zubova darba stilu, golfu un 19. bedrīti – bāru
Sergejs Zubovs un Lauris Dārziņš. Foto: dinamoriga.lv

“Jau ne pirmo gadu esmu vecākais spēlētājs komandā, tāpēc domas par karjeras beigām prātā ienāk. Neviens man pistoli pie galvas nelika – ja esmu šeit, tātad vēl vēlos spēlēt,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com stāsta Rīgas “Dinamo” un Latvijas izlases uzbrucējs Lauris Dārziņš.

“Jūlijs un augusts allaž ir smags un nogurdinošs, izņēmums nav arī šis gads. Starpsezona bija īsa, nogurums sakrājies, izaicinājumu daudz, taču tāds ir profesionālais sports. Sanāk, ka pēdējo mēnešu laikā sanācis strādāt ar četriem dažādiem treneriem (Skudra, Hārtlijs, Zubovs un Vītoliņš), kas nozīmē arī atšķirīgas prasības un taktikas. Informācijas ir daudz, tas viss jāapstrādā, pašam šķiet, ka tieku galā diezgan labi, taču šis nav viegls posms,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com stāsta Rīgas “Dinamo” un Latvijas izlases uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurš šobrīd ir starp klubu un izlasi, raujoties divās frontēs.

Uzsvars uz taktisko zīmējumu Rīgas “Dinamo” treniņos līdz šim bijis maz, uzsvars likts uz fizisko sagatavotību, taču pieredzējušais hokejists nojauš, ka Rīgas “Dinamo” jaunais treneris Sergejs Zubovs pieļaus vairāk variāciju un improvizāciju. “Ja vairākumam treneru improvizācija ir izvēle starp divām opcijām, tad treneris Zubovs pieļaus nedaudz vairāk. Skaidrs, ka arī pie viņa būs zināms rāmis, kura ietvaros būs jādarbojas. Te es negribu, lai kāds kaut ko pārprot. Nekādas visatļautības laukumā nenotiks, tas arī skaidrs. Mūsdienu hokejs ir ļoti mainījies, es neatceros, kad pēdējo reiz būtu apspēlējis trīs pretspēlētājus un guvis vārtus, kārtībai laukumā ir jābūt,” skaidro hokejists.

“Dinamo” komanda līdzšinējā pirmssezonas posmā aizvadījusi tikai vienu pārbaudes spēli, taču vairākkārt spēlētas treniņspēles ar “Mogo” un “Olimp” hokejistiem. Lauris pirms sezonas tiek iespēlēts vienā uzbrucēju trijniekā ar ārzemniekiem Rudolfu Červeniju un Lukāšu Radilu. “Abiem ir lieliski metieni, ceru, ka spēšu ar piespēlēm viņus izvest labās metienu pozīcijās. Arī slidotāji viņi ir labi, ceru, ka sapratīsimies. Izskatās, ka treneri plāno sezonu iesākt šādā virknējumā, par ko man galīgi nav pretenziju,” stāsta Dārziņš.

36 gadus vecais uzbrucējs apstiprina iepriekš kuluāros izskanējušās baumas, ka pirms šīs sezonas nopietni apsvēris domu beigt spēlētāja karjeru. “Jau ne pirmo gadu esmu vecākais spēlētājs komandā, tāpēc šādas domas prātā ienāk. Neviens man pistoli pie galvas nelika – ja esmu šeit, tātad vēl vēlos spēlēt. Kluba vadība redzēja man vietu komandā, spējām vienoties par abpusēji izdevīgu sadarbību, tāpēc joprojām esmu šeit un gatavs spēlēt. Ja runājam golfa leksikā par 18 bedrītēm, tad esmu tai ļoti tuvu, 19. bedrīte jau parasti ir bārs,” klāsta Dārziņš.

Lai gan starpsezona bijusi ļoti īsa, viņš šovasar paguvis uzspēlēt arī sev tik iemīļoto golfu, piedaloties arī Latvijas čempionātā. Tajā Lauris finišējis 50. vietā – līdzās Kasparam Daugaviņam. Līdz ar to par labākajiem golfa meistariem Latvijas hokejā joprojām var dēvēt viņus abus.

     [+] [-]

, 2021-08-17 14:35, pirms 3 gadiem
Uzspēlēs zons gadiņu, aizbrauks uz olimpiādi un varēs mest mieru

  +2 [+] [-]

, 2021-08-17 14:45, pirms 3 gadiem
purva_velns rakstīja: Uzspēlēs zons gadiņu, aizbrauks uz olimpiādi un varēs mest mieru
Cerams ka paliks hokejā, gaiša galva viņam.
Bet vispār jau prasītos aktuālāka infa par aktuāliem notikumiem, nevis šis bla bla bla. Bet nu celms ir pižons nevis žurnālists.

  +2 [+] [-]

, 2021-08-17 15:43, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: Cerams ka paliks hokejā, gaiša galva viņam.
Bet vispār jau prasītos aktuālāka infa par aktuāliem notikumiem, nevis šis bla bla bla. Bet nu celms ir pižons nevis žurnālists.
Par pižonu kā naglai uz galvas😆🐐

  -1 [+] [-]

, 2021-08-17 15:59, pirms 3 gadiem
Malacis Darziņs! Lai vel daži gadi, kā OZO, vismaz karjerā ir!!! Cepuri nost puikam!!!

  -4 [+] [-]

, 2021-08-17 16:06, pirms 3 gadiem
Kad beidzot Savicki padzīs?? Nav nekāda labuma no viņa!!

  -2 [+] [-]

, 2021-08-17 16:08, pirms 3 gadiem
Lauris molodčiks! Viennozīmīgi meistarīgākais uzbrucējs Latvijas hokejā šobrīd!

  -1 [+] [-]

, 2021-08-17 17:02, pirms 3 gadiem
hockeypro rakstīja: Kad beidzot Savicki padzīs?? Nav nekāda labuma no viņa!!
Labums ir tāds, ka dabū no krieviem naudu. Latvijā neviens 10 ļimakus uz galda nenoliks. Protams būtu labāk cits cilvēks, kas kaut ko saprot no hokeja.
Kas ar fermas klubu? Tāpat Jelgava?

  -1 [+] [-]

, 2021-08-17 18:20, pirms 3 gadiem
Uz Predators 1.maiņu!

  -1 [+] [-]

, 2021-08-17 18:34, pirms 3 gadiem
maris777 rakstīja: Labums ir tāds, ka dabū no krieviem naudu. Latvijā neviens 10 ļimakus uz galda nenoliks. Protams būtu labāk cits cilvēks, kas kaut ko saprot no hokeja.
Kas ar fermas klubu? Tāpat Jelgava?
Par to sadarbību ar fermu varēja pajautāt presenē
Diemžēl, neviens no angažētajiem t.s. žurnālistiem to neizdarīja
Cik zinu, uz somiju brauks porejs no jelgavas fermas
Nu un ozols, šmits no mhl un vēl gorsanovs - exjelgavnieks

  -1 [+] [-]

, 2021-08-18 14:15, pirms 3 gadiem
"Mūsdienu hokejs ir ļoti mainījies, es neatceros, kad pēdējo reiz būtu apspēlējis trīs pretspēlētājus un guvis vārtus, kārtībai laukumā ir jābūt,” skaidro hokejists".

Es gan atceros! 2019 PC, LAT vs CZE = Tiesi 3/4 speletajus arii apspeleji! Atmina uz muzu peec taada gola!

     [+] [-]

, 2021-08-18 18:05, pirms 3 gadiem
https://www.golfbox.dk/livescoring/...

Kautkas būs saputrots par to golfa čempionātu
Atradu pat Tripānu, Puči un Robu Šrempu, vēl Masałskis kā golfers figurē, bet šos abus neatradu.
Gribēju rezultātus paskatīties