Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Indrašis bija labākais, jo pieņēma lēmumus komandas interesēs"

Rolands Eliņš

Ābols: "Indrašis bija labākais, jo pieņēma lēmumus komandas interesēs"
Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Artis Ābols.

Pēcspēles konferencē pēc Rīgas „Dinamo” un Čeļabinskas „Traktor” spēles, kurā „Dinamo” uzvarēja ar 2:0, savos viedokļos par spēli dalījās abu komandu galvenie treneri.

„Dinamo” galvenais treneris Artis Ābols ar smaidu noteica, ka viņi nemaz nedrīkstējuši zaudēt, jo viņš apsolījis uzvaru kā dāvanu dzimšanas dienā savai mammai: „Bet, nopietni runājot, esmu ļoti apmierināts ar spēli, Aizvadījām ļoti labas un saturīgas 60 minūtes, bet lieliem viļņiem un kritumiem. Varbūt nespēlējām pārāk asi un agresīvi uzbrukumā, taču aizsardzība bija līmenī. Uzskatu, ka godam nopelnīti trīs punkti, un varam doties KHL pauzē apmierināti.”

„Traktor” komandas treneris Valērijs Belousovs atzina, viņa komandai bijis nepieciešams vairāk mest pa vārtiem un vairāk laika pavadīt pretinieku zonā: „Neradījām pietiekami daudz momentu, lai gūtu vārtus, tādēļ arī spēle izvērtās tik grūta.”

Belousovs gan noliedza, ka zaudējumā būtu vainojama viņa spēlētāju pašatdeve un cīņasspars: „Nē, nevaru teikt, ka kāds necīnījās. Cīnījās! Nospēlējām labi, vienkārši pretinieki pirmie guva vārtus, un pēc tam jau bija ļoti grūti.”

Artim Ābolam arī tika vaicāts, vai gūtajā uzvarā savu lomu spēlējušas emocijas un sanākušie līdzjutēji, bet „Dinamo” treneris atbildēja, ka šīs lietas ir nozīmīgas katrā spēlē un šī nebija izņēmums. Ābols arī saņēma jautājumu, kādēļ tieši Miks Indrašis tika atzīts par mača vērtīgāko spēlētāju, uz ko viņš atbildēja šādi: „Visa komanda šodien bija laba, taču viens bija jāizvēlas. Indrašis tas bija tāpēc, ka viņš pieņēma lēmumus komandas interesēs”.

"Dinamo" šajā spēlē izcīnīja uzvaru ar 2:0. Vārtus guva Kails Vilsons un Krišjānis Rēdlihs.

 +12 [+] [-]

, 2013-12-13 22:01, pirms 10 gadiem
Pārliecinoša spēle,prieks ,ka Telly atvairīja visus metienus,sen jau bija pelnījis

 +10 [+] [-]

, 2013-12-13 22:07, pirms 10 gadiem
Ābols laikam jūt, ka būs beidzot tam Mikam iestāstījis, ka nedrīkst visu laiku vadīties!

  +9 [+] [-]

, 2013-12-13 22:34, pirms 10 gadiem
DidzisLV rakstīja: Ābols laikam jūt, ka būs beidzot tam Mikam iestāstījis, ka nedrīkst visu laiku vadīties!
Tiešām visa komanda nospēlēja labi! Domāju, iedot labāko Indrašim psiholoģiski bija labs gājiens no Arta puses.

  +3 [+] [-]

, 2013-12-13 22:42, pirms 10 gadiem
Jā,kā jau minēju iepriekš,uz Indraši ir prieks skatīties Cerams,ka ilgi vairs nebūs jāgaida un drīz mēs redzēsim viņu dīķa otrajā pusē.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-13 23:48, pirms 10 gadiem
jureks rakstīja: Jā,kā jau minēju iepriekš,uz Indraši ir prieks skatīties Cerams,ka ilgi vairs nebūs jāgaida un drīz mēs redzēsim viņu dīķa otrajā pusē.
Tur viņam nav ko darīt, ātri vien pazudīs nav viņš tam gatavs.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-14 00:25, pirms 10 gadiem
Vesais18 rakstīja: Tur viņam nav ko darīt, ātri vien pazudīs nav viņš tam gatavs.
te ari var karjeru uztaisīt un konkurence nav tik liela tikai jāmet iekšā.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-14 02:06, pirms 10 gadiem
Bija labs mačs, laba mūsu čaļu spēle, laba komandas spēle - un pelnīta uzvara! Lai arī daži varbūt vīpsnā, ka goli - haļavas, es tam nepiekrītu. Veiksmi ir jānopelna! Un varbūt tāpēc šī gada Dinamo tik ļoti pozitīvā nozīmē atšķiras no pagājušās sezonas modeļa, kad daudzviet briesmīgi neveicās un bija nez cik zāģu ar 1 vārtu starpību. Toties šogad ir daudz tādu uzvaru - ja ir meistarība, pārliecība, komandas ķīmija, tad bieži nāk klāt arī veiksme!

  +1 [+] [-]

, 2013-12-14 06:43, pirms 10 gadiem
Komanda kaut kādus pareizos vitamīnus ir sākusi lietot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-14 11:36, pirms 10 gadiem
Indrasim ir jaspele NHL , nevis Maskavas farmkluba , preteja gadijuma vins tiks izsaukts uz Maskavu, un Abols visticamak nav vina treenris, visi Latvijas sportisti , kas devusies laimi un naudu meklet uz Krieviju , ka minimums ir izbojajusis karjeras(Darzins , Redlihs , Sprukts , Cauna, Laizans un u,c),vinam jaiet uz AHL un jalauzas talak,