Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Šuplers: "Visus momentus nekad nerealizēsim"

Jānis Celmiņš

Šuplers: "Visus momentus nekad nerealizēsim"
Juliuss Šuplers un Viktors Ignatjevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēles starp Rīgas "Dinamo" un Mitišču ''Atlant'' komandām iespaidos par maču dalījās Rīgas kluba galvenie treneris Juliuss Šuplers un "Atlant" vienības galvenā trenera vietas izpildītājs Vjačelsvas Uvajevs

Jau ziņojām, ka uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas kārtējā spēlē šovakar izcīnīja Rīgas ''Dinamo'', kas savā laukumā, katrā trešdaļā gūstot pa vieniem vārtiem, ar 3:0 pārspēja Mitišču ''Atlant''.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers: "Esmu pateicīgs puišiem, visi nospēlēja lieliski. Komanda nospēlēja kā kolektīvs un tas ir pats galvenais. Visus momentus nekad nevar realizēt, taču komanda šodien padarīja pietiekami, lai uzvarētu. Labi nospēlēja visas četras maiņas."

Šuplers izvairījās nosaukt vienu konkrētu iemeslu, kādēļ pirmajā mājas spēļu sērijā izdevās izcīnīt tikai četrus no maksimālajiem 12 punktiem, bet šoreiz tika izcīnīti maksimālie deviņi punkti. "Komanda uzlabojusi sniegumu, arī nervozitāte ir mazāka. Daudz izšķir sportiskā forma, komandas sniegums saistīts arī ar pārliecību. Varam spēlēt labi, taču vienmēr viss neizdodas. Šajā spēļu sērijā bija arī citi pretinieki. Neuzskatu, ka iepriekšējās spēles mājās spēlējām slikti, taču šajā uzvarējām visas spēles, ."

Mitišču "Atlant" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Vjačelsvas Uvajevs: "Mums beidzas izbraukumu tūre, komanda ir pagurusi un pēdējam periodam pietrūka spēka, pretinieki izmantoja visas mūsu kļūdas un uzvarēja pelnīti."

Mitišču vienības galvenā trenera vietas izpildītājs Vjačeslavs Uvajevs nemācēja teikt, cik ilgi viņš ieņems amatu. "Man tas nav zināms," pauda Uvajevs.

  +7 [+] [-]

, 2010-10-13 22:47, pirms 14 gadiem
tieši tā, tpc atstāj Troteru 3. maiņā.
Nepaveicās šodien, paveiksies citreiz.
Slēpts komentārs: skuc
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-13 22:59, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Šī mājas spēļu sērija tiešām bija lieliska- 9 pts pret savas konferences komandām un vārtu attiecība 12: 4!
Tas, protams, labi, ka pret savas konferences komandām, bet nu būtu labāk, ja pret savas divīzijas komandām. Gaidāmais izbraukums ir ļoti svarīgs.

     [+] [-]

, 2010-10-13 23:12, pirms 14 gadiem
skuc rakstīja: Kur spele Maikls Garnets?
Priekš kam tev to Gārnetu vajag?

     [+] [-]

, 2010-10-13 23:28, pirms 14 gadiem
3 spēles pret savējiem x3 = 9 punkti no 9. Lieliski! Tagad priekšā izbrayukuma tūre, un jācenšas paņemt visu, ko var! Lai turpinās laba spēle komandas izpildījumā, tad arī uzvaras neizpaliks!

     [+] [-]

, 2010-10-13 23:28, pirms 14 gadiem
šuplers labais

:Vodki njetu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja