Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

M. Rēdlihs: "Šodien mūs pievīla disciplīna"

Rolands Eliņš

M. Rēdlihs: "Šodien mūs pievīla disciplīna"
Miķelis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pēc kārtējā zaudējuma KHL sezonas ievadā (1:2 pret Magņitogorskas „Metallurg”) norādīja, ka galvenais neveiksmes iemesls bija disciplīnas trūkums.

“Jāsaka, ka šodien atkal zaudējām spēli disciplīnas un noraidījumu dēļ. Spēlējām jau labi, bet, ja noraidies, pret tādu komandu kā “Metallurg”.. Jāspēlē disciplinētāk,” pēc spēles kluba mājaslapā citēts Miķelis Rēdlihs.

Arī Rēdlihs aizvadītajā mačā saņēma divu minūšu noraidījumu par klupināšanu, par ko sākotnēji izrādīja neapmierinātību, taču pēc spēles atzina, ka viss noticis taisnīgi: „Noraidījums tur bija. Pašam vairāk jāstrādā ar kājām un jātiek līdzi. Pievīla šodien mūs disciplīna.”

Tieši Miķelis guva „Dinamo” vienīgos vārtus šodienas mačā, ko viņš pats skaidroja ar parocīgo situāciju laukumā: „Sanāca veiksmīgi izmantot, kad spēlējām seši pret pieci. Žora (Georgijs Pujacs) ļoti labi nometa ripu vidū un nekavējoties metu pa vārtiem.”

Kas būs vajadzīgs nākamajā spēlē pret „Traktor”? „Jāuzlabo disciplīna,” sacīja Rēdlihs. „Jāstrādā ar kājām, nedrīkst pelnīt muļķīgus noraidījumus, kā dēļ mēs zaudējam spēles. Spēli laukumā jau mēs veidojam atzīstamu.”

Izmantotie resursi:
M.Rēdlihs: pievīla disciplīna - Hokeja kluba...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-08 20:25, pirms 8 gadiem
iemesls jau nav disciplīna, bet dīvaina vieglprātīga situācija galvā - un regulārie muļķīgie noraidījumi tam tikai sekas. un ne šajā dienā - bet šajos gados ..

  -1 [+] [-]

, 2016-09-08 21:03, pirms 8 gadiem
Ne tikai šodien, tā jau tāda regulāra iezīme, nolaist podā 3.periodus

  -2 [+] [-]

, 2016-09-08 21:06, pirms 8 gadiem
Daniel rakstīja: iemesls jau nav disciplīna, bet dīvaina vieglprātīga situācija galvā - un regulārie muļķīgie noraidījumi tam tikai sekas. un ne šajā dienā - bet šajos gados ..
Normālā klubā Krišjānis pazaudētu vietu pamatsastāvā.

  -3 [+] [-]

, 2016-09-08 21:25, pirms 8 gadiem
Rigas Bomžar!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-08 22:20, pirms 8 gadiem
Problēma ir jūsu meistarībā nevis disciplīnā, tiešām nenāk prātā neviens klubs kuram šie cilvēki būtu nepieciešami. Nav pretenziju pret leģionāriem - pretenzijas ir pret latviešiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja