Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Krikunovs: "Nekārtības Rīgā – tiesnešu vaina"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krikunovs: "Nekārtības Rīgā – tiesnešu vaina"
Epizode no asās spēles Rīgā starp "Dinamo" un "Torpedo"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien soļa attālumā no iekļūšanas Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā nonāca Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas savā laukumā ar 4:3 uzvarēja Rīgas "Dinamo", sērijā pārņemot vadību ar 3-2. Pēc spēles "Torpedo" uzbrucējs Iļja Krikunovs kavējās atmiņās par iepriekšējās spēles sliktajiem tiesnešiem.

Hosa: "Sērija turpinās"

"Sāncenši katrā spēlē vārtus gūst pirmie, bet mums jāatspēlējas. Līdz noteiktam brīdim tas izdevās arī šodien, taču tad pieļāvām nepiedodamas kļūdas, par kurām mūs sodīja," teica Rīgas "Dinamo" slovāku uzbrucējs Marcels Hosa, kurš šodien guva komandas pirmos vārtus un lieliski asistēja otrajos.

"Galotnē bija iespējas izlīdzināt, tomēr neizdevās. Taču nekas šausmīgs nav noticis – tas ir "play-off", un sērija turpinās."

Hokejists savu sniegumu vērtēt nevēlējās: "Nospēlēju labi vai slikti – tas jājautā treneriem. Tā kā zaudējām, apmierināts nevaru būt."

Varnakovs: "Nopelnījām uzvaru"

"Otrajā trešdaļā zaudējām spēles pavedienu, bet savācāmies un noslēdzošās 20 minūtes aizvadījām labi. Vairākumā pretinieki spēja vienus vārtus atspēlēt, bet mūsu komanda atdeva visus spēkus. Puiši nežēloja sevi un nopelnīja uzvaru," komandu slavēja "Torpedo" kapteinis Mihails Varnakovs.

Krikunovs: "Asā spēle Rīgā – tiesnešu vaina"

"Nē, neatceros, kad vēl būtu iemetis trešdaļas pēdējā sekundē. Zināju, ka laiks tuvojas beigām un tas tūdaļ var beigties, tādēļ metu pēc iespējas ātrāk," teica "Torpedo" uzbrucējs Iļja Krikunovs. "Ja reiz uzvaram, tad šobrīd vairāk veicas mums, nevis Rīgai."

"Ar ko skaidrotu aso spēli Rīgā? Droši vien, iemesls ir tiesāšana. Vajag sekot spēlei un piešķirt noraidījumus. Bet Rīgā bija tiesneši, kurus "play-off" nedrīkst laist tuvumā. Lai tiesā pirmo līgu."

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

  +5 [+] [-]

, 2012-03-06 22:44, pirms 12 gadiem
nevis tiesneši, bet dinamo mēģināja lauzt spēles gaitu

+131 [+] [-]

, 2012-03-06 22:53, pirms 12 gadiem
Iedodiet dienas devu ludzu

 +12 [+] [-]

, 2012-03-06 22:54, pirms 12 gadiem
maniax rakstīja: nevis tiesneši, bet dinamo mēģināja lauzt spēles gaitu
Nevis dinamo mēģināja lauzt spēles gaitu, bet gan torpēdu bremzes visos momentos mēģināja atriebties Dinamiešies pret itkā Kovaļa aizskaršanu (Lai gan Kovaļs pats bija vainīgs un pelnīti saņēma 2 minūtes)

 +13 [+] [-]

, 2012-03-06 23:01, pirms 12 gadiem
profesorsk rakstīja: Iedodiet dienas devu ludzu
Neciešu diedelētājus -1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-03-06 23:57, pirms 12 gadiem
profesorsk rakstīja: Iedodiet dienas devu ludzu
Izskaidro man tā jēgu un iedošu.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-07 08:50, pirms 12 gadiem
krikunovs ir ļoti tālu no veselā saprāta, ja katru epizodi savā pjetakā pēc svilpes sit un baksta pretiniekus tad agri vai vēlu dabūs, tiesnešiem vajadzēja izraksīt kaudzi sodu tiem torpedo murzilkām, tad nebūtu asumu, bet sist katru kas tikai slido netālu no vārtsarga ir vienkārši debīli, kā visa torpedo komanda.

 +49 [+] [-]

, 2012-03-07 08:59, pirms 12 gadiem
protams, esmu ievērojis, ka arī spēlēs ar Vitjaz piedalīšanos šogad tiesneši regulāri provocēja spēlētājus uz asu spēli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-03-07 09:32, pirms 12 gadiem
Es arī atceros, kā viens līnijtiesnesis provocēja Ankipānu, novietot Ģirta āķa ceļā savu mūli... Vai tie trīs strīpainie draugi, kas toreiz turēja Spruktu, lai Janka nenorautu galvu Krisam Saimonam. Viņi asinskāro Spruktu padarīja tikai niknāku, un tagad Kovaļs ir cietējs, gandriz katrā spēlē velkot no kastes pa paketei ar Latvijas Pasta marķējumu...

     [+] [-]

, 2012-03-07 13:20, pirms 12 gadiem
krikunovs lai tik priecājās, ka tiesneši nedeva 2 min par simulācijām