Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Bičevskis: "Neplānoju izkauties dzimšanas dienā, bet tā sanāca"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bičevskis: "Neplānoju izkauties dzimšanas dienā, bet tā sanāca"
Māris Bičevskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" pārbaudes spēlē ar 2:1 pēcspēles metienos pieveica Kazaņas "Ak Bars". Vienīgos vārtus pamatlaikā guva Kristaps Zīle, kurš izcēla labo piespēli, bet izkāvās gaviļnieks Māris Bičevskis.

"Krišjānis [Rēdlihs] ļoti labi piespēlēja ripu tieši pa metienam. Sanāca pietiekami spēcīgs šāviens, un vārti. Patīkama sajūta," pēc panākuma sacīja Rīgas "Dinamo" aizsargs Kristaps Zīle. 37. minūtē viņš meta bez ripas apturēšanas no zilās līnijas un trāpīja tuvajā devītniekā virs vārtsarga pleca.

"Spēle bija ļoti laba. Visi pašaizliedzīgi cīnījāmies un pratām veidot uzbrukumus. Manuprāt, uzvara bullīšos bija pelnīta," norādīja Zīle, kurš pārbaudes mačos tiek iespēlēts vienā virknējumā ar Rīgas "Dinamo" pieredzējušāko hokejistu Krišjāni Rēdlihu.

"Pēc iepriekšējās spēles mums bija vairākas sapulces. Skatījāmies gan video, gan pārrunājām taktiku. Treneri teica, ka mums ir labs cīņasspars, bet ļoti jāuzlabo tieši taktiskā spēle. Domāju, šodien parādījām daudz labāku un saturīgāku sniegumu," atzina aizsargs.

Noraidījuma dēļ spēli nepabeidza Māris Bičevskis, kurš otrās trešdaļas izskaņā izkāvās ar Dmitriju Obuhovu. "Nekāvos tāpēc, ka šodien man ir dzimšanas diena. Tā vienkārši sanāca, speciāli kautiņu neplānoju. Rokas nesasitu, nekā nav. Obuhovs ar nūju iesita vārtsargam, devos aizstāvēt, un uzskatu, ka visu darīju pareizi," sacīja centra uzbrucējs.

"Nedomāju, ka Rīgas "Dinamo" arī sezonas laikā tik daudz kausies. Tagad ir pārbaudes spēles, visi grib sevi pierādīt," norādīja Bičevskis, kurš šodien atzīmē 25. dzimšanas dienu. "Esam guvuši vienus vārtus pēdējos divos mačos. Protams, ka gribētos vairāk, cerēsim, ka turpinājumā izdosies. Treneri teica, ka spēlējām labāk, un norādīja, kur vēl vajadzētu pastrādāt."

Tāpat Bičevskis atzina, ka Rīgas "Dinamo" uzdevums jaunajai sezonai ir iekļūšana izslēgšanas mačos.

Rīgas "Dinamo" nākamo pārbaudes spēli aizvadīs rīt, pulksten 15:00 tiekoties ar Čerepovecas "Severstal".

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...