Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Šodien sāksies starptautisks turnīrs in-line hokejā "Jūrmala Open 2013"

Agris Suveizda

No 31.maijam, līdz 2.jūnijam Jūrmalā norisināsies starptautiskais turnīrs in-line hokejā "Jūrmala Open 2013". Tas ir lielākais inline hokeja pasākums gan Latvijā, gan arī Baltijas un tuvākajās valstīs.

Šogad savu meistarību vēl augstākā līmenī mēģinās parādīt 5 Latvijas un 3 ārzemju komandas. Ciemos ieradusie sAnglijas čempionvienība "GB Universities", Krievijas čempione "Zveda Gzhely"’, Somijas "Tiimi", kā arī mūsu pašu čempione "Rīgas Vilki". Turnīrā redzēsiet tādas Latvijas komandas kā Jelgavas "Pirati", Olaines "Predatori", Jūrmalas MSL un Rīgas "Stalkeri".

Turnīra formāts - katra komanda izspēlē ar katru, krājot punktus un, cīnoties par Jūrmala Open 2013 medaļām un kausiem trīs dienu sacensībās.Skatītājiem interesantākais varētu būt sestdienas pasākums 1.jūnijā no plkst 18:00, kad komandu līderi rādīs savu meistarību īpašās sacīkstēs. Tad pēc nelielas iesildīšanās redzēsiet Latvijas izlases spēlētājus un kandidātus draudzības spēlē ar ‘’Visu zvaigžņu’’ komandu. Tā tiks komplektēta no spēcīgākajiem visu komandu spēlētājiem.

Izbaudi brīvdienas Jūrmalā, uzzini kaut ko jaunu, un iesaisties sporta sacensībās- atbalstot savējos un Latvijas izlasi! Vairāk informācijas LIHF

Atskats uz pagājušā gada turnīru : International inline hockey tournament -...

Informāciju sagatavoja
In-line hokejs

  -1 [+] [-]

, 2013-05-31 13:17, pirms 11 gadiem
Forši, ka arī smilšu hokejā organizē kādas sacensības!

     [+] [-]

, 2013-05-31 22:54, pirms 11 gadiem
Tas, ka autoram ir zināms, kur tieši notiek turnīrs, un, iespējams, daudziem jūrmalniekiem arī vieta ir pati par sevi skaidra, nenozīmē, ka tas ir skaidrs visiem pārējiem lasītājiem!
Tā ir elementāra lieta, ja paziņo par pasākumu - norādi tā norises vietu!

     [+] [-]

, 2013-06-01 17:02, pirms 11 gadiem
score rakstīja: Tas, ka autoram ir zināms, kur tieši notiek turnīrs, un, iespējams, daudziem jūrmalniekiem arī vieta ir pati par sevi skaidra, nenozīmē, ka tas ir skaidrs visiem pārējiem lasītājiem!
Tā ir elementāra lieta, ja paziņo par pasākumu - norādi tā norises vietu!
Majoru Sporta Laukumā, ~5minūtes no Majoru vilciena stacijas.