Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sorokins: "Mēs šajā U20 čempionātā būtu labāki par Austriju"

Sorokins: "Mēs šajā U20 čempionātā būtu labāki par Austriju"
Oļegs Sorokins. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Lai arī Latvijas U-20 hokejistiem šajā un arī nākamajā sezonā nav lemts piedalīties pasaules čempionāta elites sacensībās, mūsējie varētu līdzīgi cīnīties ar vairākām komandām un izskatītos labāk nekā šī gada Austrijas izlase, sarunā ar Sportacentrs.com norāda Latvijas U-18 valstsvienības galvenais treneris Oļegs Sorokins.

Latvijas U-20 izlase pērn pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupā palika otrā, par vienu punktu atpaliekot no Austrijas, kas līdz ar to ieguva iespēju spēlēt elitē. Turnīrs spēcīgāko sabiedrībā austriešiem sācies ļoti pieticīgi, jo pirmajos divos mačos iekrāti zaudējumi pret ASV un Zviedriju ar kopējo vārtu attiecību 0:15. Tiesa, ja Austrija paliks pēdējā savā grupā, tā pēc čempionāta eliti nepametīs, jo šosezon nenotiek pirmās divīzijas turnīrs, kurā par ceļazīmi uz spēcīgāko divīziju būtu bijis jācīnās arī Latvijai. Līdz ar to grupu turnīrā cīņas ir tikai par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, ne vietas saglabāšanu stiprākajā grupā.

"Man šķiet, mēs šajā čempionātā būtu labāki par Austriju. Mūsu puiši tikuši pie Kontinentālās hokeja līgas (KHL) un pieaugušo līmeņa pieredzes. Protams, gribējās redzēt, cik liels ir mūsu progress, salīdzinot ar citām izlasēm. Es gan domāju, ka neprogresējam tik labi kā citas komandas. Piemēram, krievi jau spēlē KHL un Krievijas Augstākajā līgā (VHL). Viņiem posms starp U-18 un U-20 ir labāks, pieejams vairāk līgu. VHL veči spēlē par naudu, tāpēc jaunajiem sava vieta sastāvā ir jāizcīna. Tomēr gribētos teikt, ka mēs izskatītos labāk un varētu pacīnīties ar tādām komandām kā Slovākija un Šveice," uzskata Sorokins.

Sorokina vadībā U-18 izlase pērn startēja šī vecuma elites divīzijā un tieši šai komandai šobrīd būtu jāpiedalās U-20 čempionātā Edmontonā, ja būtu iegūta vieta spēcīgāko sabiedrībā. Viņš gan tik un tā cītīgi sekojot turnīra spēlei, un esot arī pa kādai mazāk gulētai naktij. Turnīra norisē robu iecirtis arī Covid-19, jo, piemēram, pirms čempionāta sākuma vīrusa uzliesmojums tika konstatēts Vācijas izlasē, kas pirmos mačus bijusi spiesta aizvadīt nepilnā sastāvā.

"Skaidrs, ka ir jau notikušas spēles, kas var izšķirt vietu sadalījumu ceturtdaļfinālā. Šajā sakarā jāmin Slovākijas un Šveices izlašu mačs – slovāki uzvarēja ļoti līdzīgā spēlē. Ļoti labi nospēlēja viņu vārtsargs (Simons Latkočijs – aut.), jo šveiciešiem bija ļoti daudz izdevību iemest. Šveice zaudēja, un nākotne viņiem neizskatās pārāk rožaina," atzīst Sorokins. Šveicieši pirmajos divos mačos piedzīvojuši zaudējumus, taču ļoti svarīgā cīņa pret novājināto Vāciju vēl tikai priekšā. "Nākamās spēles vāciešiem būs ļoti interesantas. Kalendārs viņiem ir pateicīgs. Piemēram, Šveice pēc zaudējuma Slovākijai noteikti jūtas diezgan skarbi. Ar somiem viņi pacīnījās diezgan labi, bet līdz galam nesanāca. Tomēr vāciešiem ir hokejisti, kuri var izšķirt spēles likteni – Džons Džeisons Peterka un Tims Šticle. No šīs komandas gaidu vairāk."

Latviešu treneris gan atzīst, ka negaidītu rezultātu pasaules čempionātā pagaidām bijis maz. "Jā, lielais Vācijas zaudējums Kanādai (2:16) kaut kādā ziņā ir negaidīts, taču vāciešiem tā bija otrā spēle pēc kārtas pret kādu no komandām, kas pretendē uz zeltu. Turklāt Vācijai pirmajā trešdaļā vārtsargs nospēlēja drausmīgi. Vācieši kādu brīdi turējās pret Kanādu un arī viņiem bija bīstami momenti, taču iemest neizdevās, un beigu beigās sabira ripas. Skaidrs, ka puiši salūza un domāja par to, lai spēle beigtos pēc iespējas ātrāk. Vācijai nākotne ir daudz rožaināka nekā Latvijas izlasei. Vāciešiem hokejisti tiek izvēlēti ne tikai Nacionālās hokeja līgas (NHL) drafta pirmajā kārtā, bet arī pirmajā trijniekā."

Pārsteigums Sorokinam nebija arī Krievijas zaudējums Čehijai (0:2), jo labi čehu vārtos darbojies Lukāšs Paržīks, turklāt krieviem trūkstot izcilu vārtu guvēju.

"Lai arī pirmajā spēlē pret amerikāņiem krievi nospēlēja diezgan labi, vārtu zaudējumos švaks bija ASV izlases vārtsargs (Spensers Naits – aut.), kurš arī ir augstu draftēts NHL. Jā, krieviem noteikti ir meistarīgi puiši, bet mēs pirms diviem gadiem spēlējām aptuveni pret šo pašu Krievijas izlasi. Nebija nekas tāds ārkārtējs. Uzskatu, ka ar viņiem varējām pacīnīties labāk. Viņi mūs salauza tikai pašās spēles beigās. Man patīk Krievijas spēles stils. Igora Larionova vadībā viņi spēlē tādu krievu hokeju – daudz saspēlējas un nemet ripu prom tāpat vien, tomēr izcilu vārtu guvēju nav," skaidro Sorokins.

Viņš uzsver, ka jau pasaules čempionāta ievadā acīs iekrituši jau vairāki hokejisti, piemēram, Somijas izlases uzbrucējs Breds Lamberts, kā arī 2004. gadā dzimušais slovāks Jurajs Slafkovskis. "Viņš ir augumā ražens un nebaidās apspēlēt, turklāt viņam tas arī izdodas. 16 gadu vecumā spēlē U-20 čempionātā un ir viens no vadošajiem Slovākijas izlases hokejistiem. Slafkovska sniegums man patika, un ir pārsteigums, ka slovākiem ir tiešām labs spēlētājs. Uz Slovākiju tomēr raugos ar skatījumu, ka mēs viņus U-18 līmenī apspēlējām. Gan neesmu skatījies, cik hokejistu no šīs komandas spēlēja pret mums. Skaidrs, ka gribas salīdzināt, un žēl, ka mūsējie pagājušajā gadā netika uz eliti. Līdz ar to tiem puikām, ar kuriem es biju uz pasaules čempionātu, nebūs iespējas spēlēt U-20 elites divīzijā."

Par favorītiem uz uzvaru pasaules čempionātā Sorokins piesauc visas lielās hokeja nācijas.

"Vismobilākā man izskatās Zviedrija, bet, ja pret viņiem pielietos kārtīgu spēka spēli, varbūt viņiem neklāsies nemaz tik vienkārši. Ja skatāmies uz divus gadus senu pagātni vēl U-18 vecuma grupā, toreiz ASV bija pāri visiem. Šoreiz gan amerikāņi kustībā un slidojumā neizskatās tik labi. Iespējams, tas Covid-19 dēļ. ASV mani nepārliecina. Savukārt Kanāda spēlē savās mājās, bet nevar teikt, ka viņiem būtu ļoti spēcīga komanda. U-18 čempionātā kanādiešiem ceturtdaļfinālā zaudējām tikai ar 1:3 un no tā turnīra šobrīd Kanādas sastāvā esot 14 spēlētāji. Nekas traks tur nebija, un arī tagad neredzu neko spilgtu. Kanādai gan šobrīd nevar palīdzēt spilgtākās zvaigznes. To pašu var teikt par ASV, kurai nav Džeka Hjūza," atzīmē Sorokins, kurš pie favorītiem piesauc arī Somiju un tās atraktīvo spēles stilu, kaut gan ar vārtu gūšanu pagaidām nesekmējoties.

Jau šovakar pulksten 20:00 kanālā "Sportacentrs.com TV" skaties sarunu šovu "Sports tuvplānā", kur apspriedīsim ne tikai pasaules U-20 čempionātu hokejā, bet arī mūsējos Nacionālajā basketbola asociācijā un šautriņmetēju Madaru Razmu!

1 2 64 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2020-12-29 17:03, pirms 3 gadiem
Šticle nevis Stucls!!!

     [+] [-]

, 2020-12-29 17:26, pirms 3 gadiem
moš šņicele

  +3 [+] [-]

, 2020-12-29 17:50, pirms 3 gadiem
mjā
pirmkārt, paši vainīgi, ka nočakarējās un neuzleca līmeni augstāk
otrkārt, ar šveici un slovākiju pacīnīties tāpat nesanāktu, tie ir otrā grupā
treškārt, arī smagi ierijieni no rus, usa, čehiem un zviedriem nenāktu par sliktu pieredzei
kalniņa, blūgera, girgensona pieredze pēc 16 vārtu apēšanas pret kanādu noderēja
bet nu - nav ko nazi trīt, cikām mednis vēl kokā

     [+] [-]

, 2020-12-29 17:52, pirms 3 gadiem
Labāk, ne labāk, tapat visiem zaudētu

     [+] [-]

, 2020-12-29 17:52, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: Šticle nevis Stucls!!!
Vācietis gan viņu sauc par Timu Štucli https://www.youtube.com/watch?v=TIe...

     [+] [-]

, 2020-12-29 18:08, pirms 3 gadiem
purva_velns rakstīja: treškārt, arī smagi ierijieni no rus, usa, čehiem un zviedriem nenāktu par sliktu pieredzei
Droši vien uzskati arī, ka lielajai izlasei ir jāizkrīt uz "bē grupu", lai tad Latvijas hokejā sāktos Leiputrija un nebeidzamie svētki, ne?

Latvijas U20 izlase ir smagi slānīta gana bieži, precīzāk, tikai vienā PČ, šķiet, tādu lielu kāvienu nav bijis, taču ir bijuši divi zaudējumi Zviedrijai pirmajos elites PČ ar 10 ielaistiem vārtiem, vai 0:16 pret Kanādu un 1:12 pret ASV, 2010. gadā, vai 0:14 pret Krieviju 2012. gadā, vai, pēdējā elites PČ 1:9 pret Krieviju un 2:10 pret Kanādu.

Pēc tās "pieredzes krāšanas" loģikas tagad šiem jaunajiem jābūt UHH!

     [+] [-]

, 2020-12-29 18:14, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Droši vien uzskati arī, ka lielajai izlasei ir jāizkrīt uz "bē grupu", lai tad Latvijas hokejā sāktos Leiputrija un nebeidzamie svētki, ne?
nevajag savas slimās fantāzijas uzdot par svešām

     [+] [-]

, 2020-12-29 18:18, pirms 3 gadiem
purva_velns rakstīja: nevajag savas slimās fantāzijas uzdot par svešām
Pieņēmumi, tikai pieņēmumi...

     [+] [-]

, 2020-12-29 18:19, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Pieņēmumi, tikai pieņēmumi...
kļūdīties ir cilvēcīgi

  +3 [+] [-]

, 2020-12-29 18:23, pirms 3 gadiem
nebūtu suns aizskrējis kakāt -zaķi noķertu...tā teica mans tētis

     [+] [-]

, 2020-12-29 18:25, pirms 3 gadiem
purva_velns rakstīja: kļūdīties ir cilvēcīgi
Taču atgriežoties pie tā sākotnējā kļūdainā pieņēmuma - krāt pieredzi, protams, var arī no zaudējumiem, taču tā pieredzes krāšana no vairākiem 0:10+ pēc kārtas ir ļoti apšaubāma.

Abām komandām jau pie kāda 0:5 (ja ne vēl ātrāk) no tās spēles neko baigi nevajag (ja arī vajag - nav jaudas tiem varoņdarbiem) un visu atlikušo laiku notiek tāda "miroņa spārdīšana".

  +1 [+] [-]

, 2020-12-29 18:29, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Taču atgriežoties pie tā sākotnējā kļūdainā pieņēmuma - krāt pieredzi, protams, var arī no zaudējumiem, taču tā pieredzes krāšana no vairākiem 0:10+ pēc kārtas ir ļoti apšaubāma.

Abām komandām jau pie kāda 0:5 (ja ne vēl ātrāk) no tās spēles neko baigi nevajag (ja arī vajag - nav jaudas tiem varoņdarbiem) un visu atlikušo laiku notiek tāda "miroņa spārdīšana".
es jau vairāk biju domājis ne pašus smagos zaudējumus, bet pieredzi, kas krājas, spēlējot ar stipriem pretiniekiem
tai skaitā, lai nenoķer viens otrs zvaigznīti un reāli apjēdz savu vietu hokejā
saprot, pie kā jāpiestrādā utt.

  -1 [+] [-]

, 2020-12-29 18:30, pirms 3 gadiem
Somi izskatās šogad arī paņems zeltu! Ļoti spēcīgs kolektīvs!

     [+] [-]

, 2020-12-29 18:33, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Taču atgriežoties pie tā sākotnējā kļūdainā pieņēmuma - krāt pieredzi, protams, var arī no zaudējumiem, taču tā pieredzes krāšana no vairākiem 0:10+ pēc kārtas ir ļoti apšaubāma.

Abām komandām jau pie kāda 0:5 (ja ne vēl ātrāk) no tās spēles neko baigi nevajag (ja arī vajag - nav jaudas tiem varoņdarbiem) un visu atlikušo laiku notiek tāda "miroņa spārdīšana".
Tajā drausmīgajā spēlēt pret Kanādu- ceļarullis bija visu spēli!
Iepriekš sasita tāpat arī Kazahstānu!
Galīgi nav kā saki, jo tās pašas 4 maiņas grib gūt punktus!

     [+] [-]

, 2020-12-29 18:39, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Tajā drausmīgajā spēlēt pret Kanādu- ceļarullis bija visu spēli!
Iepriekš sasita tāpat arī Kazahstānu!
Galīgi nav kā saki, jo tās pašas 4 maiņas grib gūt punktus!
Futbola dižgars Lobanovskis tādus mačus sauca par "treniņiem ar paaugstinātu atbildību".
Protams, ka neviens jau speciāli nemetīs ripu atpakaļ un savā zonā piruetes netaisīs, taču tieši tas arī parāda, ka zaudējošai komandai tur vispār nav nekāda pieredzes krāšanas momenta. Tik vien kā pieredze zaudēt TIK grandiozi. Bet tāpēc nevajag tādus kāsienus pa vairākiem katrā PČ.
Slēpts komentārs: DansLočmelis

     [+] [-]

, 2020-12-29 18:41, pirms 3 gadiem
purva_velns rakstīja: es jau vairāk biju domājis ne pašus smagos zaudējumus, bet pieredzi, kas krājas, spēlējot ar stipriem pretiniekiem
tai skaitā, lai nenoķer viens otrs zvaigznīti un reāli apjēdz savu vietu hokejā
saprot, pie kā jāpiestrādā utt.
Slovēņu u20 vispār elitē nav spēlējuši, bet profus joprojām ražo..
Ir + un ir -!

  +2 [+] [-]

, 2020-12-29 18:41, pirms 3 gadiem
Ja Sorokinam būtu riteņi, tad Latvijas izlasei slidas nemaz nevajadzētu.

  +2 [+] [-]

, 2020-12-29 18:42, pirms 3 gadiem
DansLočmelis rakstīja: Latvju lempji jau kopš dzimšanas zin savu vietu pie miskastes. Par to tu vari neuztraukties pastala
Neesi no tiem, kas izdomāja atkritumu vadu?

  +2 [+] [-]

, 2020-12-29 18:42, pirms 3 gadiem
purva_velns rakstīja: es jau vairāk biju domājis ne pašus smagos zaudējumus, bet pieredzi, kas krājas, spēlējot ar stipriem pretiniekiem
tai skaitā, lai nenoķer viens otrs zvaigznīti un reāli apjēdz savu vietu hokejā
saprot, pie kā jāpiestrādā utt.
Nu, tā, ja pavisam godīgi - Latvijas gadījumā tie, kas būs TOP līmeņa spēlētāji U20 vecumā jau kaut kur spēlē, vai Eiropā pie večiem, vai CHL, vai ASV līgās. Viņiem tā pieredzes krāšana pret stiprajiem ir ļoti nosacīta.

Tiem, kas paņemti tāpēc, ka labie spēlētāji beidzās... viņiem kāda jēga?Precīzāk, vai pēc visiem šitiem kāsieniem ir bijis kāds, kurš, redz, saprata vājās vietas, sāka trenēties no visa spēka un kļuva par ja ne lielu meistaru, tad par kārtīgu PČ konteksta izlases kandidātu? Toties tādi, kas vispār ir beiguši nopietni spēlēt (protams, ne tikai ekskluzīvi šo kāsienu dēļ) gan ir.

Tāpēc tā ideja, ka kāsieni dod pieredzi - nu, kaut ko jau dod, protams, bet vai tā ir pieredze uz kuras var būvēt pozitīvu rezultātu un veiksmīgu karjeru - šaubos.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-29 18:45, pirms 3 gadiem
Ja tantei būtu krāniņš, tad viņa būtu onkulītis.

     [+] [-]

, 2020-12-29 18:45, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu, tā, ja pavisam godīgi - Latvijas gadījumā tie, kas būs TOP līmeņa spēlētāji U20 vecumā jau kaut kur spēlē, vai Eiropā pie večiem, vai CHL, vai ASV līgās. Viņiem tā pieredzes krāšana pret stiprajiem ir ļoti nosacīta.

Tiem, kas paņemti tāpēc, ka labie spēlētāji beidzās... viņiem kāda jēga?Precīzāk, vai pēc visiem šitiem kāsieniem ir bijis kāds, kurš, redz, saprata vājās vietas, sāka trenēties no visa spēka un kļuva par ja ne lielu meistaru, tad par kārtīgu PČ konteksta izlases kandidātu?

Tāpēc tā ideja, ka kāsieni dod pieredzi - nu, kaut ko jau dod, protams, bet vai tā ir pieredze uz kuras var būvēt pozitīvu rezultātu un veiksmīgu karjeru - šaubos.
U-18, U-20 ir kā OS tiem, kas uz neko augstu nepretendē profa/amatiera hokejā!
Spēlēt pret nākošajiem NHL profiem es arī gribētu!

  +2 [+] [-]

, 2020-12-29 18:52, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: U-18, U-20 ir kā OS tiem, kas uz neko augstu nepretendē profa/amatiera hokejā!
Spēlēt pret nākošajiem NHL profiem es arī gribētu!
Ja tas ir karjeras augstākais punkts, tad, varbūt, tā ir jānoslēdz daudz ātrāk, nevis 19 gados jāsapņo par pastāvēšanu blakus "lielmeistariem"?
Slēpts komentārs: DansLočmelis

     [+] [-]

, 2020-12-29 19:00, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja tas ir karjeras augstākais punkts, tad, varbūt, tā ir jānoslēdz daudz ātrāk, nevis 19 gados jāsapņo par pastāvēšanu blakus "lielmeistariem"?
Nav jau tā, ka tie hokejisti ir tik bezcerīgi! Bezcerīgi pret nākošajiem NHL profiem, bet daudzi tomēr darbu hokejā atrod!
Nekad nevari zināt, kas par cilvēku iznāks pēc gadiem- saskaroties ar šādu pieredzi! Varbūt citā profesijā noderēs šī negatīvā pieredze!

  +1 [+] [-]

, 2020-12-29 19:07, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Nav jau tā, ka tie hokejisti ir tik bezcerīgi! Bezcerīgi pret nākošajiem NHL profiem, bet daudzi tomēr darbu hokejā atrod!
Nekad nevari zināt, kas par cilvēku iznāks pēc gadiem- saskaroties ar šādu pieredzi! Varbūt citā profesijā noderēs šī negatīvā pieredze!
U20 izlase, tomēr, ir jau augsto sasniegumu sports un tāpēc stāsti, ka no profesionālajam hokejam maz-konkurētspējīgajiem iznāks labi cilvēki (un es nesaku, ka tas ir slikti, gan jau, ka sanāks!) ir tā mazliet bērnišķīgi un naivi.

  -1 [+] [-]

, 2020-12-29 19:16, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja tantei būtu krāniņš, tad viņa būtu onkulītis.
Kad nākamo mītiņu organizēsi Liepāja? ieradīšos

     [+] [-]

, 2020-12-29 19:19, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: U20 izlase, tomēr, ir jau augsto sasniegumu sports un tāpēc stāsti, ka no profesionālajam hokejam maz-konkurētspējīgajiem iznāks labi cilvēki (un es nesaku, ka tas ir slikti, gan jau, ka sanāks!) ir tā mazliet bērnišķīgi un naivi.
Karjeru var sākt veidot jebkurā vecumā!(kā darba ņēmējs pavisam viegli). Tas tāds mīts, ka hokejists ārpus hokeja nekā nezin!
Viss no paša cilvēka atkarīgs!
Ironiski, bet lieli zaudējumi jau nenozīmē, ka nevari spēlēt arī NHL ar šiem pašiem cilvēkiem!

  -1 [+] [-]

, 2020-12-29 19:23, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Karjeru var sākt veidot jebkurā vecumā!(kā darba ņēmējs pavisam viegli). Tas tāds mīts, ka hokejists ārpus hokeja nekā nezin!
Viss no paša cilvēka atkarīgs!
Ironiski, bet lieli zaudējumi jau nenozīmē, ka nevari spēlēt arī NHL ar šiem pašiem cilvēkiem!
Var un Girgensons, Bļugers, Merzļikins arī spēlē.
Stāsts, sākotnējais, bija par to, ka šie zaudējumi ir vērtīga pieredze.

Par pārējo - var, taču ir jābūt godīgam pret sevi un gana laicīgi, lai saprastu savu vietu hokejā un civilajā dzīvē.

  -3 [+] [-]

, 2020-12-29 19:24, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Nav jau tā, ka tie hokejisti ir tik bezcerīgi! Bezcerīgi pret nākošajiem NHL profiem, bet daudzi tomēr darbu hokejā atrod!
Nekad nevari zināt, kas par cilvēku iznāks pēc gadiem- saskaroties ar šādu pieredzi! Varbūt citā profesijā noderēs šī negatīvā pieredze!
Dinamo čaļi jau 5 sezonas krāj pieredzi, saka- noderēs jebkurā profesijā. Galvenais lai zvaigznes nenoķer.

     [+] [-]

, 2020-12-29 19:35, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Var un Girgensons, Bļugers, Merzļikins arī spēlē.
Stāsts, sākotnējais, bija par to, ka šie zaudējumi ir vērtīga pieredze.

Par pārējo - var, taču ir jābūt godīgam pret sevi un gana laicīgi, lai saprastu savu vietu hokejā un civilajā dzīvē.
Es domāju, ka šādi zaudējumi ir vērtīgāki, kā nemitīgas uzvaras pret vājākiem un profa vecumā saproti, ka neesi konkurētspējīgs pret citiem profiem!
U20, U18 C, B divizījās spēlēja un no tiem ļoti maz, kas nāca ārā!
Faktiski paaudžu maiņa(lielajā izlasē) notika līdz ar pirmo izlašu iekļūšanu elitē!(u18, u20)

  +1 [+] [-]

, 2020-12-29 19:38, pirms 3 gadiem
DansLočmelis rakstīja: Dinamo čaļi jau 5 sezonas krāj pieredzi, saka- noderēs jebkurā profesijā. Galvenais lai zvaigznes nenoķer.
Nauda stabili noderēs

  +3 [+] [-]

, 2020-12-29 19:42, pirms 3 gadiem
manuprāt Latvijai lielāks mīnuss, ka U18 otro gadu nenotiek. nevis u20 nespēlē Elitē.

     [+] [-]

, 2020-12-29 19:45, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja tantei būtu krāniņš, tad viņa būtu onkulītis.
ja tanti pagrieztu ar kājām gaisā, būtu krājkasīte

  -4 [+] [-]

, 2020-12-29 19:51, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Es domāju, ka šādi zaudējumi ir vērtīgāki, kā nemitīgas uzvaras pret vājākiem un profa vecumā saproti, ka neesi konkurētspējīgs pret citiem profiem!
U20, U18 C, B divizījās spēlēja un no tiem ļoti maz, kas nāca ārā!
Faktiski paaudžu maiņa(lielajā izlasē) notika līdz ar pirmo izlašu iekļūšanu elitē!(u18, u20)
Hokejists dzīves laikā izspēlē tūkstošiem spēļu, katrā otrajā spēlē piedzīvo zaudējumu un nekādu pieredzi neviens nekrāj. Lielākā daļa hokejistu pat neatceras ar ko viņi nospēlēja 6 dienas atpakaļ. Kurš tādus vispār laiž komentēt, turklāt 10 gadus pēc kartas??
1 2 64 komentāri