Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Fanduļam vārti, Macijevskim divas piespēles

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Dānijas "AL-Bank Ligaen" kārtējās spēles aizvadījuši Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Vienā no tām Vjačeslava Fanduļa pārstāvētā vienība Fredrikshavnas "White Hawks" izbraukumā ar 3:2 apspēlēja Agra Saviela klubu Odenses "Bulldogs".

Fanduļs spēles 1. periodā guva vārtus, tobrīd izlīdzinot rezultātu 1:1. Viņa rēķinā arī četras soda minūtes. Savukārt Saviels šajā mačā ne ar rezultativitātes punktiem, ne noraidījumiem neatzīmējās.

Uzvaru izcīnīja arī Aleksandra Macijevska, Aleksandra Semjonova un Igora Bondareva pārstāvētā Olborgas vienība "AaB Ishockey", savā laukumā ar 5:2 uzveicot Sergeja Čubara Hvidovres "TOTEMPO HvIK".

Macijevskis izcēlās ar rezultatīvām piespēlēm komandas otro un ceturto vārtu guvumos. Savukārt pārējie trīs mūsu hokejisti iztika vien ar nopelnītām soda minūtēm – Bondareva rēķinā četras, bet Semjonovam un Čubaram katram pa divām.

Vēl vienā mačā Herningas "Blue Fox" savu tribīņu priekšā ar rezultātu 5:2 izcīnīja uzvaru pār Aigara Ciprusa Esbjergas "EfB Ishockey". Cipruss joprojām turpina ārstēt savainojumu, tāpēc šajā spēlē viņš nepiedalījās.

Nākamās spēles mūsu hokejistu pārstāvētie klubi aizvadīs 28. oktobrī.

Izmantotie resursi:
www.al-bankligaen.dk

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

     [+] [-]

, 2007-10-27 01:32, pirms 17 gadiem
FANDUĻU uz izlasi... biju domājis, ka šis vecis jau trenē kādus sīkos kkur bet redz ka vēl spēlē

     [+] [-]

, 2007-10-27 02:31, pirms 17 gadiem
Pēc pāris nedēļām arī Odense Savielam palūgs atbrīvot skapīti, bet nekas Dānijas līga nav Latvijas izlases spēlētāja līmenis

     [+] [-]

, 2007-10-27 12:48, pirms 17 gadiem
Latviešu hokejisti veido kolonijas Baltkrievija, Slovākija, Čehija, Austrija tgd arī Dānija..

     [+] [-]

, 2007-10-27 22:02, pirms 17 gadiem
Macijevskis otrais pēc statiem līgā