Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Alfredsonam pleca savainojums

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Alfredsonam pleca savainojums
Daniels Alfredsons
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Otavas ''Senators'' kapteinis Daniels Alfredsons kreisā pleca savainojuma dēļ nespēlēs vismaz pāris nedēļas.

Kreisā pleca traumu 37 gadus vecais hokejists guva nesenajā mačā pret Pitsburgas ''Penguins'' (2:8), kad pret viņu visai netīru spēka paņēmienu izpildīja Pitsburgas hokejists Kreigs Adamss. ''Tobrīd cīnījos par ripu ar pretspēlētāju, un, lai arī man nebija labu izredžu to iegūt savā īpašumā, es tomēr centos sarežģīt dzīvi savam pretiniekam. Un tad, kad biju es biju noliecies ar galvu uz leju, saņēmu sitienu no Adamsa,'' notikumus uz ledus atceras Alfredsons.

''Jau tuvākajā laikā došos pie ārsta, veikšu rentgenuzņēmumus, un tad jau redzēsim, cik nopietns ir savainojums. Es rēķinos ar vismaz pāris nedēļām atpūtas,'' tā zviedru hokejists.

Labās malas uzbrucējs šosezon ''Senators'' sastāvā piedalījies 37 spēlēs un guvis deviņus vārtus, kā arī atdevis 22 rezultatīvas piespēles partneriem. Ar 31 rezultativitātes punktu Zviedrijas hokejists ir rezultatīvākais vīrs Otavas kluba rindās.

''Alfredsons mums ir liels zaudējums. Nešauboties varu apgalvot, ka viņš ir mūsu līderis un atslēgas spēlētājs. Tagad jāgaida ieguldījums no citiem spēlētājiem,'' uz Alfredsona vērtību norādīja ''Senators'' vārtsargs Paskāls Leklērs.

Atgādinām, ka pagājušonedēļ ''Senators'' komanda piedzīvoja vēl vienu zaudējumu sastāvā, kad no spēlētāju rotācijas uz aptuveni diviem mēnešiem izkrita centra uzbrucējs Džeisons Speca.

izmantotie resursi:
espn.com

  +1 [+] [-]

, 2009-12-25 17:41, pirms 15 gadiem
Paņēmiens nebija netīrs, tur viss bija pēc noteikumiem! Pretinieks pat nesaņēma sodu!

  -1 [+] [-]

, 2009-12-25 17:53, pirms 15 gadiem
No olympics for you Daniel! Protams žēl, tomēr vēl jau ir cerība!