Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis ārpus pieteikuma Slovākijā, Kārklam piespēle Alpu līgā

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Gudļevskis ārpus pieteikuma Slovākijā, Kārklam piespēle Alpu līgā
Kristers Gudļevskis darbībā. Foto: EC VSV

Šovakar latviešu hokejisti sacentās Slovākijā un Alpu hokeja līgā. Kristers Gudļevskis nebija iekļauts pieteikumā "Slovan" zaudējumā Slovākijas Ekstralīgā, bet Alpu hokeja līgā Edgara Lūsiņa trenētā un hokejistu Renāra Kārkla un Artūra Ozoliņa "Lustenau" piedzīvoja zaudējumu pēc spēles soda metienos.

"Lustenau" pagājušajā svētdienā izcīnīja uzvaru Austrijas Alpu līgas kausa izcīņā, bet šodien turpināja dalību Alpu līgas pamatturnīrā, ar 2:3 piekāpjoties "Ritten" vienībai no Itālijas. Kārkls asistēja pirmo vārtu guvumā. Aizsargam šosezon 24 spēlēs 17 (7+10) rezultativitātes punkti, bet "Lustenau" ar 39 punktiem 28 spēlēs ieņem septīto vietu 16 komandu konkurencē.

Otro zaudējumu pēc kārtas Slovākijas čempionātā piedzīvoja Kristera Gudļevska pārstāvētā Bratislavas "Slovan", kas savā laukumā ar 2:3 piekāpās Mihalovices "Dukla". Gudļevskis, aizvadījis iepriekšējās divas spēles, šoreiz nebija iekļauts komandas pieteikumā. "Slovan" ieņem trešo vietu līgā, 40 spēlēs tiekot pie 78 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.hockeyslovakia.sk/en/st...

     [+] [-]

, 2021-02-19 08:06, pirms 3 gadiem
Kas ar to Gudļevski? Tiešām puisis turpina krist bezdibenī?

     [+] [-]

, 2021-02-19 10:03, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Kas ar to Gudļevski? Tiešām puisis turpina krist bezdibenī?
Kapēc? Pacēlās taču no Austrijas uz Slovāku čempi. Ja slīdētu otrā virzienā uz Itāliju, tad būtu jāuztraucas.