Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Thrashers'' atlaiž galveno treneri

''Thrashers'' atlaiž galveno treneri
Artūrs Kulda
Foto: ahl.com

Latviešu hokejista Artūra Kuldas pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Atlantas ''Trashers'' ir atlaidusi tās līdzšinējo galveno treneri Džonu Andersonu un ģenerālmendžeri Donu Vadelu, kura vietu ieņems Riks Dadlijs.

Šajā sezonā arī latviešu aizsargs Artūrs Kulda aizvadīja vairākas spēles ''Trashers'' sastāvā, apliecinot sevi no labākās puses. Lielāko sezonas daļu hokejists gan pavadīja ''Trashers'' fārmklubā Čikāgas ''Wolves''. Šajā sezonā ''Trashers'' gan nespēja nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs ieņemot 10.vietu Austrumu konferencē.

Šodien kļuvis zināms, ka komandas vadība nolēmusi atlaist tās līdzšinējo galveno treneri Džonu Andersonu un ģenerālmenedžeri Donu Vadelu. Vadela vietu ieņems Riks Dadlijs. Tāpat atlaisti visi Andersona palīgi. Dons Vadels līdz šim bija vienīgais komandas ģenerālmenedžeris tās vēsturē.

Džons Andersons kā ''Trashers'' treneris bijis divas sezonas. Šajā sezonā trenerim radušās nesaskaņas ar vienu no komandas līderiem Vjačeslavu Kozlovu, kurš vienā no intervijām atklāja, ka komandai bijis potenciāls iekļūt izslēgšanas spēlēs, bet tā tikusi neveiksmīgi trenēta.

Izmantotie resursi:
espn.com

     [+] [-]

, 2010-04-14 18:36, pirms 14 gadiem
sezonu nostraadaaja un cauri...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 23:12, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Šobrīd grūti prognozēt, kā šīs pārmaiņas ietekmēs Kuldas izredzes nākamajā sezonā spēlēt "Thrashers". Andersons šosezon izteicās, ka rēķinās ar Artūru kā nākamās sezonas spēlētāju, arī Vodels viņu nosauca kā pirmo fārma kandidātu uz lielo komandu.
Cerams, ka jaunā vadība tāpat domās.
Domāju ka nākamo sezonu Kulda sāks "Thrashers" pamatsastāva! domāju ka jaunais treneris paskatīsies arī uz cipariem! Tas Kuldam ir liels +

     [+] [-]

, 2010-04-15 14:13, pirms 14 gadiem
Nesaprotu gan, kāda jēga atlaist Andersonu, ja Vodels tiek pat paaugstināts amatā ??