Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

IIHF prezidents vēl saglabā optimismu par 2023. gada PČ norisi Krievijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

IIHF prezidents vēl saglabā optimismu par 2023. gada PČ norisi Krievijā
Liks Tardifs. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) prezidents Liks Tardifs intervijā ''RIA Novosti'' atzinis, ka joprojām durvis ir atvērtas 2023. gada pasaules čempionāta norisei Krievijā. Vakar IIHF lēma diskvalificēt Krievijas un Baltkrievijas izlases no tās rīkotajiem pasākumiem, taču paziņojumā nekas netika minēts par nākamā gada čempionātu.

Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) pirmdien paziņoja par Krievijas un Baltkrievijas izlašu diskvalifikāciju no visiem IIHF rīkotajiem turnīriem. Krievijai tāpat tika atņemtas 2023. gada junioru pasaules čempionāta rīkošanas tiesības. Šāds lēmums pieņemts pēc tam, kad jau gandrīz nedēļu Ukrainā norit Krievijas izraisīta karadarbība ar mērķi iekarot kaimiņvalsts teritoriju.

Paziņojumā nekas netika minēts par 2023. gada pasaules čempionātu hokejā vīriešiem, kas šobrīd joprojām plānots Krievijā Sanktpēterburgā no 5. līdz 21. maijam. Medijam ''RIA Novosti'' IIHF prezidents Liks Tardifs pauda, ka šis notikums vēl var tikt organizēts Krievijā. ''Ja karadarbība Ukrainā beigsies, tad būsim ļoti priecīgi atgriezties pie ierastās situācijas. 2023. gada čempionāta rīkošanas tiesības neatņēmām, jo vēl vēlamies saglabāt optimismu.''

Tas nozīmē, ka pagaidām Krievijas un Baltkrievijas dalība nav plānota tikai 2022. gada pasaules čempionātā, kurš plānots Somijas pilsētās Helsinkos un Tamperē no 13. līdz 29. maijam. Latvija ir vienā grupā ar Somijas, ASV, Čehijas, Zviedrijas, Norvēģijas un Lielbritānijas izlasēm. Līdz Baltkrievijas nediskvalificēšanai arī Baltkrievija bija B apakšgrupā.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20220301/tard...

 +11 [+] [-]

, 2022-03-01 14:34, pirms 2 gadiem
Mīkstais..

  +6 [+] [-]

, 2022-03-01 14:35, pirms 2 gadiem
P.idars

  +5 [+] [-]

, 2022-03-01 14:40, pirms 2 gadiem
Kā???? Vovans vēnas pārgriezīs?

  +8 [+] [-]

, 2022-03-01 14:43, pirms 2 gadiem
Naivais, diez vai tik ātri Krievijā kāda revolūcija notiks. Karadarbībai beidzoties jau nekas diži nemainīsies, ja pati Krievija nemainīsies. Citādi atkal uzbursim vīziju, ka pie viņiem viss ir ok.

 +16 [+] [-]

, 2022-03-01 14:44, pirms 2 gadiem
Būs viena spēle, fināls putlerlande pret baķkas zemi? Ā, un varbūt uzreiz iedos ķīniešiem bronzu?
Ja arī IIHF paši ir mīzali, tad kas pēc viņu domām tur brauks spēlēt?

 +11 [+] [-]

, 2022-03-01 14:58, pirms 2 gadiem
mani interesē, kā viņi domā to atgriešanos pie ierastās situācijas? viss iihf masveidā izoperēs sev smadzenes, lai esošie notikumi šiem kļūst nebijuši?

 +12 [+] [-]

, 2022-03-01 15:40, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: mani interesē, kā viņi domā to atgriešanos pie ierastās situācijas? viss iihf masveidā izoperēs sev smadzenes, lai esošie notikumi šiem kļūst nebijuši?
Viņi acīmredzot nesaprot ka šis sankcijas ir uz ilgu laiku, kā minimums uz tik ilgu kamēr Putlers būs pie varas. Ir jau sākts process Hāgas tribunālā par kara noziegumiem un genocīdu pret ukraiņu tautu. Kā teica viens krievu politologs(neatceros precīzi kurš), ka sankcijas uzlikt ir salīdzinoši viegli(tapēc parasti liek negribīgi), jo visi saprot, ka noņemt viņas būs grūti pat, ja valsts jau sāk iet atkal pareizā virsienā... jo tāpat valstij tad būs sava veida "probācijas periods"monitorings vai atkal tur viss neaizies vecajās sliedēs tapēc kā jau teicu šis sankcijas un arī starptautiskā izolācija ir uz ilgu laiku.

  +4 [+] [-]

, 2022-03-01 15:41, pirms 2 gadiem
als rakstīja: Viņi acīmredzot nesaprot ka šis sankcijas ir uz ilgu laiku, kā minimums uz tik ilgu kamēr Putlers būs pie varas. Ir jau sākts process Hāgas tribunālā par kara noziegumiem un genocīdu pret ukraiņu tautu. Kā teica viens krievu politologs(neatceros precīzi kurš), ka sankcijas uzlikt ir salīdzinoši viegli(tapēc parasti liek negribīgi), jo visi saprot, ka noņemt viņas būs grūti pat, ja valsts jau sāk iet atkal pareizā virsienā... jo tāpat valstij tad būs sava veida "probācijas periods"monitorings vai atkal tur viss neaizies vecajās sliedēs tapēc kā jau teicu šis sankcijas un arī starptautiskā izolācija ir uz ilgu laiku.
Liekas Dozdjā ar to dzirdēju

  +7 [+] [-]

, 2022-03-01 15:45, pirms 2 gadiem
Viņš tiešām to teica?

Viņam jāiet.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-01 15:48, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: Liekas Dozdjā ar to dzirdēju
Jap tieši tā infa bija Dožģā.

  +3 [+] [-]

, 2022-03-01 15:50, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: Liekas Dozdjā ar to dzirdēju
jā viss pareizi.
bet galveno IIHF ir izdarījuši un vieni no pirmajiem. tāpēc lielu akmeni nav ko mest viņiem. vēl ir daudz federāciju, kas pat nav nosodījuši huilo agresiju nemaz nerunājot par okupantu izmešanu no savām rindām.
pienāks kārta arī tam 2023 čempim. process ir iekustināts un neapstāsies .

  +4 [+] [-]

, 2022-03-01 15:51, pirms 2 gadiem
Tas nu gan ir pasists!

  +2 [+] [-]

, 2022-03-01 16:07, pirms 2 gadiem
optimists ir neinformēts pesimists, Renē skolnieks vai vnk materiāli atkarīgs pofigists

  +1 [+] [-]

, 2022-03-01 16:13, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: jā viss pareizi.
bet galveno IIHF ir izdarījuši un vieni no pirmajiem. tāpēc lielu akmeni nav ko mest viņiem. vēl ir daudz federāciju, kas pat nav nosodījuši huilo agresiju nemaz nerunājot par okupantu izmešanu no savām rindām.
pienāks kārta arī tam 2023 čempim. process ir iekustināts un neapstāsies .
es neko baigi ar neteicu, par to moskovijas čempi, jau vakar nodomaju, ka aizkulisēs saplānos kā to paveikt, atradīs kur spēlēt un tad paziņos. Es tagad vairāk apr to muldēšanu par atgriesanos uz vecajām sliedēm.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-01 16:14, pirms 2 gadiem
Visas iespējas, vovka pasaka, paldies, es te mazliet nozudīšu, kaut kur Z-Korejas ciemos. Demokrātiskas vēlēšanas, atdodam visas kontrolētās/okopētās teritorijas. Kompensāciju Ukrainas atjaunošanai.
Kāpēc ne, lūdzu, Krievija atpakaļ.

  +2 [+] [-]

, 2022-03-01 16:18, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: Liekas Dozdjā ar to dzirdēju
Ja kas iesaku pačekot šo ukraiņu blogera jūtūbes kanālu. https://www.youtube.com/c/DenisKaza... Tagad tur pārsvarā viss par karu, bet iepriekš čalis tur ne pa jokam labus pierādijumus vāca tam, ka šis karš, kas iet jau 8 gadus(faktiski) nav nekāds "Ukrainas un Donbasa ogļraču karš" bet slēpts karš starp Krieviju un Ukrainu, kur paši krievu pasaules "varoņi" sevi atmaskoja un visu izstāstija saviem vates YT kanāliem.... Bēdīgi slavenais Girkins -Strelkovs tur bija biežs viesis sižetos. Ukraiņiem tur pierādijumu tribunālam ir kā saka "vagon i maļeņkaja ķeļežka".

  +1 [+] [-]

, 2022-03-01 16:19, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: es neko baigi ar neteicu, par to moskovijas čempi, jau vakar nodomaju, ka aizkulisēs saplānos kā to paveikt, atradīs kur spēlēt un tad paziņos. Es tagad vairāk apr to muldēšanu par atgriesanos uz vecajām sliedēm.
nu kaut jau vajag muldēt muldēšanas pēc uz tupu jautājumu -tupa atbilde.
varēja protams RIA novosti pasūtīt uz turieni kur to okupantu ķuģi

  +2 [+] [-]

, 2022-03-01 17:25, pirms 2 gadiem
als rakstīja: Ja kas iesaku pačekot šo ukraiņu blogera jūtūbes kanālu. https://www.youtube.com/c/DenisKaza... Tagad tur pārsvarā viss par karu, bet iepriekš čalis tur ne pa jokam labus pierādijumus vāca tam, ka šis karš, kas iet jau 8 gadus(faktiski) nav nekāds "Ukrainas un Donbasa ogļraču karš" bet slēpts karš starp Krieviju un Ukrainu, kur paši krievu pasaules "varoņi" sevi atmaskoja un visu izstāstija saviem vates YT kanāliem.... Bēdīgi slavenais Girkins -Strelkovs tur bija biežs viesis sižetos. Ukraiņiem tur pierādijumu tribunālam ir kā saka "vagon i maļeņkaja ķeļežka".
Vecīt, es zinu, man šis karš sākās 2014. gadā un es zinu Kazanski, OMTV, arī Cimbaļuku, Luganski un vēl daudzus. Jā, bet tas akcents ko Tu mini ir tieši tāds - Kazanskis analizēja tieši ienaidnieka - vatastāans un ordlo ziņas, pie kam video runātās, ne drukāto, jo no tā nevar pēc tam atteikties. Un un krimas okupācijas fīrers Girkinstrelkovs jūķubā jau sen ir izstāstījis patiesību par tiem notikumiem, tāpēc bija nožēlojami lasīt šejienes vatespauru muldēšanu, kad paši vainīgie jau sen atzinušies.

  +4 [+] [-]

, 2022-03-01 18:17, pirms 2 gadiem
Viņiem arvien nav saprašanas ka Putinam vairs nav tādas naudas, lai šos kuiļus baroru. Vienīgais, kādi kompromāti, piemēram "izklaides" ar mazgadīgajiem utt

  +2 [+] [-]

, 2022-03-01 18:36, pirms 2 gadiem
WTF?

Pat ja pēc gada situācija Ukrainā būs normalizējusies neviens sakarīgi domājošs cilvēks uz turieni nebrauks.

Turklāt IIHF pie reizes būs zaudējuši visu krievu naudu, tā ka tos krievus varēs mest miskastē un sūtīt trīs mājas tālāk pie viņu kara kuģa

     [+] [-]

, 2022-03-01 18:36, pirms 2 gadiem
Es dzirdēju ka Sankcijas pret Krieviju būs - ka minimums uz vairakiem gadiem, kamēr nomainīsies Putinisms un Starptautiskā Sabiedrība pārliecināsies - ka ar Putinismu ir cauri, ka Krievija iet pareizajā virzienā.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-01 18:45, pirms 2 gadiem
Ļoti interesanti uzko cer Tardifs,ka krievi pabeigs Ukrainas okupāciju un iecels tur savu valdību.Vai arī vuņš tic ,ka ukraiņi sakaus krievus un tie kapitulēs un kļūs mierīgi kā jēriņi.

  +2 [+] [-]

, 2022-03-01 18:58, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Ļoti interesanti uzko cer Tardifs,ka krievi pabeigs Ukrainas okupāciju un iecels tur savu valdību.Vai arī vuņš tic ,ka ukraiņi sakaus krievus un tie kapitulēs un kļūs mierīgi kā jēriņi.
Nu vairāki ASV politiķi ir norādījuši, ka Kremlī ir daudz neapmierināto. It sevišķi zinot, ka iepriekš bija plāns, ka sasniedzot 70 gadus Vovans ies pensijā un atstās mantinieku, bet pēc Minskas nemieriem nomīza un nolēma Brežņeva stilā raut līdz beigām. Līdz ar to nebrīnītos, ja kādā brīdī tur čaļiem apniks, ka viņi netiek uz saviem luksusa īpašumiem Londonā, Ņujorkā un Nicā.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-01 19:37, pirms 2 gadiem
Edgars rakstīja: Nu vairāki ASV politiķi ir norādījuši, ka Kremlī ir daudz neapmierināto. It sevišķi zinot, ka iepriekš bija plāns, ka sasniedzot 70 gadus Vovans ies pensijā un atstās mantinieku, bet pēc Minskas nemieriem nomīza un nolēma Brežņeva stilā raut līdz beigām. Līdz ar to nebrīnītos, ja kādā brīdī tur čaļiem apniks, ka viņi netiek uz saviem luksusa īpašumiem Londonā, Ņujorkā un Nicā.
viņs tak savu mūža valdīšanu sakārtoja pirms Minskas

     [+] [-]

, 2022-03-01 20:49, pirms 2 gadiem
Bet nu pilniigi iespeejams tak ... Krievija izvaac karaspeeku, Putleru notiesaa Hāgā, tiek atdotas visas Ukrainas teritorijas un samaksaatas repatriaacijas par postiijumiem Ukrainai ... Viss ok, un chempis var notikt ...

  +2 [+] [-]

, 2022-03-01 21:05, pirms 2 gadiem
Edgars rakstīja: Nu vairāki ASV politiķi ir norādījuši, ka Kremlī ir daudz neapmierināto. It sevišķi zinot, ka iepriekš bija plāns, ka sasniedzot 70 gadus Vovans ies pensijā un atstās mantinieku, bet pēc Minskas nemieriem nomīza un nolēma Brežņeva stilā raut līdz beigām. Līdz ar to nebrīnītos, ja kādā brīdī tur čaļiem apniks, ka viņi netiek uz saviem luksusa īpašumiem Londonā, Ņujorkā un Nicā.
Šis ir tas, uz ko es ceru visvairāk un visātrāk, Krievijai jāupurē cars, nevajadzēs pat neko maksāt, jo nauda jau Eiropas bankās ir ieturēta. Izformēs Vienoto Krieviju un varēs atgriezties savās villās. Tas būtu visnesāpīgākais variants visiem.

     [+] [-]

, 2022-03-01 21:28, pirms 2 gadiem
Cienīgs Renē mantinieks

  +1 [+] [-]

, 2022-03-01 21:33, pirms 2 gadiem
Kārtējā politiskā mauka, kura aizies pa psrs fana zobārsta taku... Pēc nāves ar ar gāzes naudu neatmazgāsies... Elle ir atvērta

     [+] [-]

, 2022-03-01 22:24, pirms 2 gadiem
Fazels Nr 2.