Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tatran" un Krištopāns atgūst pirmo vietu SEHA līgā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Tatran" un Krištopāns atgūst pirmo vietu SEHA līgā
Dainis Krištopāns guva 5 vārtus spēlē ar 2012. gada Maķedonijas čempionu Skopjes HK "Metalurg".

SEHA handbola līgā turnīra tabulas pirmajā vietā atgriezās Daiņa Krištopāna pārstāvētā Slovākijas čempionvienība Prešovas "Tatran", kas Skopjē ar 32:23 pārspēja pieckārtējo Maķedonijas čempioni "Metalurg". Kristopāns guva 5 vārtus.

Slavenā horvātu trenera Lino Červara (viņa vadībā Horvātijas izlase guva visus savus lielākos panākumus) vadītā komanda pret "Tatran" noturējās tikai pirmo puslaiku - 13:15. Mājinieki bija pāris reizes arī vadībā ar divu vārtu pārsvaru, bet pēdējo priekšā viņi bija 27. minūtē - 12:11. Divu minūšu laikā viesi guva trīs vārtus pēc kārtas, panāca 14:12 un vairs ne reizes nebija iedzinēju lomā. Vairs ne reizes nebija arī neizšķirts.
Izšķirīgais izrāviens tika veikts otrā puslaika pirmajās 11 minūtēs, kad 3 no saviem pieciem vārtiem guva arī Dainis Krištopāns - 22:16 "Tatran" labā. Atlikušajā laikā "metalurgi" vairs ne reizes neapdraudēja "Tatran" uzvaru.

"Tatran" rēķinā tagad ir 18 punktu, ar 16 punktiem un spēli rezervē seko viens no šīs sezonas bagātākajiem klubiem Eiropā Skopjes "Vardar", ar 15 punktiem un divām spēlēm rezervē - pašreizējais SEHA līgas čempions Zagrebas "Croatia Osiguranje" (SEHA līgā par uzvaru ir 3 punkti).