Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāns kaldina "Meshkov" uzvaru "Belgazprombank" kausā

Jānis Pārums

Krištopāns kaldina "Meshkov" uzvaru "Belgazprombank" kausā
Dainis Krištopāns
Foto: bgk-meshkova.com

Latvijas handbolista Daiņa Krištopāna pārstāvētais klubs Brestas "Meshkov" aizvadītajā nedēļas nogalē triumfējis pašu mājās notikušajā Belgazprombank kausa izcīņas turnīrā.

Turnīra pirmajā spēlē Brestas handbolisti ar 29:27 apspēlēja Polijas klubu "Visla", lai gan pēc pirmā puslaika bija iedzinēju lomā. Dainis Krištopāns kļuva par rezultatīvāko savā komandā, izceļoties ar pieciem vārtu guvumiem.

Otrajā mačā līdzīgā cīņā tika pārspēta Francijas augstākās līgas komanda "Cesson Rennes", izcīnot panākumu galotnē ar 25:24. Krištopāna rēķinā vieni vārti.

Turnīra pēdējā dienā brestiešu pretinieki bija 2013./2014.gada SEHA līgas čempioni un pērnās sezonas vicečempioni, kā arī Maķedonijas čempionvienība Skopjes "Vardar". Jau pirmo puslaiku "Meshkov" noslēdza ar piecu vārtu pārsvaru, bet otrajā iekrāto nosargāja. Visā spēlē uzvara ar 29:26 un triumfs turnīrā. Krištopāns guva četrus vārtus.

Zīmīgi, ka "Meshkov Brest" un "Vardar" atklās jauno SEHA līgas sezonu 30.augustā. Komandas tiksies Skopjē. Līdz tam brestieši aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles - 26. augustā pret Belgradas "Partizan" (Serbija), bet dienu vēlāk - pret Skopjes "Metalurg" (Maķedonija).

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv
Главная страница

     [+] [-]

, 2016-08-23 13:54, pirms 8 gadiem
Viņam derētu iet uz kādu lielāku klubu, lai progress tupinās. Hanbola KP!