Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Savainots arī Mārtiņš Lībergs

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Savainots arī Mārtiņš Lībergs
Mārtiņš Lībergs
Foto: Ralf Steinhorst

Latvijas valstsvienībai Eiropas 2010. gada Eiropas čempionāta pirmajā kvalifikācijas spēlē pret Čehijas handbolistiem nepalīdzēs viens no komandas aizsardzības balstiem Mārtiņš Lībergs.

Lībergam, kurš spēlē Vācijas 1. bundeslīgas klubā "Stralsunder HV", nobīdījušies muguras diski. Jau iepriekš latvietim bija sāpējusi muguru, taču pēdējā laikā sāpes pat traucējušas pārvietoties. Drīzumā Lībergs konsultēsies pie neirologa, vai būs nepieciešama operācija. Jā tā būs vajadzīga, tad Lībergs handbola laukumā atgriezīsies pēc sešām nedēļām.

Mārtiņš Lībergs pievienojies kuplajam savainoto sarakstam, kurā kādu laiku jau atrodami Evars Klešniks, Arnolds Straume un Aivis Jurdžs.

Spēle ar Čehijas izlasi notiks trešdien 29. oktobrī plkst. 20:00 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā. Biļetes cena trīs lati.

Izmantotie resursi:
handball.lv

     [+] [-]

, 2008-10-22 11:46, pirms 16 gadiem
da izlases rindas vel planakas klust, moska jasak kautkur treneties un ja kaut nedaudz aizies moska ari izlase vares uz solinja pasedet

     [+] [-]

, 2008-10-22 12:59, pirms 16 gadiem
Nu ko lai saka -LV handbolam šogad laikam "melnais gads". Tā jau ar tiem speletājiem švaki, bet nu tagad izskatās, ka vispār nebūs kas spēlē?!?!
Diez kāds varētu būt izlases pamatsastāvs, iespējamās maiņas?!
Nu ko - atliks vien ņemt izlasē visus kas kaut cik necik māk spēlēt to handbolu un lai kā arī Gulbim negribētos nāksies atkal lūgties tiem džekiem kas strādā