Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Stopiņu NHK" divas uzvaras

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Divas uzvaras pēc kārtas Latvijas čempionātā sievietēm izcīnījusi "Stopiņu NHK" komanda, kas vakar pieveica "LAT 90" handbolistes, bet šodien - "Ogres SC".

Vakar Ulbrokā tikai ar 38:32 (20:14) tika pieveiktas jaunās "LAT 90" handbolistes, bet šodien Ogrē, viesu sastāvā Ivitai Asarei gūstot 17 (!!) vārtus, ar 28:23 (13:10) - "Ogres SC" meitenes.

Tikai spēles sākumā Ogres spēlētājas bija vadībā (2:0), bet pēc tam Stopiņu handbolistes iniciatīvu neatdeva. Pateicoties Asarei, kas pirmajā puslaikā jau guva 10 vārtus, "Stopiņu NHK" izdevās apstādināt "Ogres SC". Otrajā puslaika vidū Ogres spēlētājas pietuvojās līdz 17:18, taču Asare guva 3 vārtus un palielināja "Stopiņu NHK" pārsvaru līdz 21:17. Rezultātā tika izcīnīta jau otrā uzvara - 28:23.

Uzvarētājām mačā ar "Ogres SC" vēl 4 vārtus guva Elza Seržante, bet ogrēniešu rindās rezultatīvākās bija Ieva Briede un Jolanta Bicka, kura katra guva pa astoņiem vārtiem.

Izmantotie resursi:
www.handball.lv
www.ogresvestis.lv