Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" pirmoreiz neuzvar Baltijas līgā – neizšķirts Kauņā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Tenax" pirmoreiz neuzvar Baltijas līgā – neizšķirts Kauņā
"Tenax" handbolisti. Foto: Latvijas Handbola federācija

Šodien Baltijas līgā handbolā laukumā devās divas Latvijas spēcīgākās komandas, un nevienai no tām neizdevās izcīnīt uzvaru – Dobeles "Tenax" spēlēja neizšķirti Kauņā, bet Rīgas "Celtnieks" zaudēja Viļņā.

Dobeles "Tenax" handbolisti sezonu bija sākuši ar divām uzvarām pēc kārtas, bet šovakar pret Kauņas "Granitas-Karys" tika fiksēts neizšķirts – 27:27. Puslaika pārtraukumā latvieši devās ar četru vārtu pārsvaru, tomēr mača otrā daļa vairs nebija tik veiksmīga. Vēl desmit minūtes līdz beigām "Tenax" bija plus pieci, tomēr turpinājumā izdevās gūt tikai divus vārtus, kamēr mājinieki atbildēja ar septiņām. Dobeles rindās ar deviņiem vārtiem labākais bija Andis Ērmanis, bet piecus vārtus pievienoja Nils Miķelsons.

Tikmēr otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Rīgas "Celtnieks", kas izbraukumā ar 29:32 piekāpās Viļņas "Šviesa ". Vēl desmit minūtes pirms pirmā puslaika beigām Latvijas vienība bija vadībā, taču pārtraukumā devās ar mīnus divi. Cīņas turpinājumā atgriezties vadībā vairs neizdevās, tāpēc piedzīvota otrā neveiksme trīs mačos. Rezultatīvākais ar desmit vārtiem bija Vladislavs Košmans, bet piecus precīzus metienus pievienoja Rihards Leja.

Rīt komandas apmainīsies pretiniekiem. "Celtnieks" ciemosies pie "Granitas-Karys ", bet Dobeles "Tenax" spēkosies ar "Šviesa".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja