Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Virslīgas handbola čempionāts atsāksies 21. janvārī

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Virslīgas handbola čempionāts atsāksies 21. janvārī
Ar nepacietību atkal gaidīsim "LSPA" un "Tenax" dueļus
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Latvijas Virslīgas čempionāta otrais posms vīriešiem, kurā komandas sadalītas divās daļās, atsāksies 21. janvārī ar mačiem Rīgā un Dobelē.

Pēc aizvadītā pirmā apļa komandas tika sadalītas divās daļās. Spēcīgākās piecas uzreiz nodrošināja iekļūšanu izslēgšanas turnīrā, bet atlikušais piecinieks cīnīsies par pēdējo ceļazīmi uz to. Abās grupās tās ietvaros komandas ar katru tiksies vēl divas reizes, noskaidrojot galīgo izslēgšanas turnīra tīklu. Pirmā un otrā posma punkti tiks skaitīti kopā.

Pirmajā mačā 21. janvārī plkst. 14:00 cīņā par 6. - 10. vietu VEF sporta zālē RTU handbolisti uzņems "Stopiņu NHK", savukārt nedaudz vēlāk plkst. 17:00 cīņā par 1. - 5. vietu Dobeles "Tenax" savā laukumā cīnīsies ar "Jūrmalas Sports."

Pēc aizvadītā pirmā posma līdere ir "LSPA" vienība, savukārt otrajā grupā vislabākajā pozīcijā ir "RVR" handbolisti. Sadalot komandas divās daļās, tiek nodrošinātas vairāk spēles ar spēkos līdzīgākiem pretiniekiem. Tādā veidā šie mači būs interesantāki pašiem handbolistiem, kā arī skatītājiem.

Kalendāri

1. - 5. vieta
6. - 10. vieta