Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ceturtdaļfinālos joku nebūs ne Rīgā, ne Vaiņodē

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ceturtdaļfinālos joku nebūs ne Rīgā, ne Vaiņodē
Vaiņodes un Jūrmalas handbolisti šosezon tiksies jau ceturto reizi
Foto: rekurzeme.lv

Aprīļa pirmajā dienā tiks aizvadītas pirmās Latvijas Virslīgas čempionāta ceturtdaļfināla spēles. Vaiņodē plkst. 15:00 "HK Vaiņode" uzņems "Jūrmalas Sports", bet Rīgā plkst. 16:20 ASK sporta zālē "ASK/LU" tiksies ar "SK Latgols".

Par abu pāru favorītiem tik uzskatīti viesi, kas regulāro turnīru noslēdza augstākā pozīcijā. "SK Latgols" izcīnīja trešo vietu, "Jūrmalas Sports" - ceturto. Attiecīgi "HK Vaiņode", otrajā aplī neizcīnot nevienu uzvaru, finišēja piektie, bet "ASK/LU" ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru nopelnīja cīņā ar vājākajām komandām.

Vai varam gaidīt pārsteigumus? Kāpēc ne! Vaiņodes handbolisti jau ir pierādījuši, ka var spēlēt ar jūrmalniekiem, izcīnot uzvaru pirmā apļa spēlēm (35:27, bet pēc tam divi zaudējumi 21:36 un 29:38). Arī "ASK/LU" handbolisti tikai pašā mača izskaņā zaudēja savu spēli un ļāva ludzāniešiem uzvarēt pārliecinoši (37:27). Jāatzīmē, ka rīdzinieki savā spēlē ir krietni progresējuši un noteikti var palikt kāju priekšā latgaliešu plāniem. Lai arī 1. aprīlis ir joku diena, laukumā neviens jokoties neplāno...

Pusfinālā iekļūs komanda, kas sērijā pirmā izcīnīs divas uzvaras. Atbildes spēles tiks aizvadītas 13. un 14. aprīlī attiecīgi Spuņņciemā un Ludzā. Nepieciešamības gadījumā sērijas trešās spēles tiks izspēlētas turpat tikai dienu vēlāk.

Atgādinām, ka uzreiz pusfinālā iekļuva Dobeles "Tenax" un "LSPA" handbolisti. "SK Latgols" - "ASK/LU" pārā uzvarētājs spēlēs ar "LSPA", bet "Jūrmalas Sports" - "HK Vaiņode" dueļa labākā komanda tiksies ar regulārā turnīra uzvarētāju Dobeles "Tenax".

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

  +2 [+] [-]

, 2012-04-01 10:27, pirms 12 gadiem
Jāiet skatīties spēli Rīgā

  +1 [+] [-]

, 2012-04-01 11:32, pirms 12 gadiem
cerams ka Vaiņodnieki pārsteigumu sagadās