Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ludzas handbolistēm rekorduzvara savā laukumā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ludzas handbolistēm rekorduzvara savā laukumā
Ludzas SHK handbolistes
Foto: Ritvars Raits

Rezultatīvu rekorduzvaru, ar 57:30 (29:12) sagraujot Dobeles SS handbolistes, Latvijas čempionātā sievietēm izcīnīja Ludzas SHK handbolistes, savukārt intresentākajā šīsdienas cīņā "Stopiņu NHK" savā laukumā ar 25:23 (12:10) pieveica "Ogres SC" dāmas, panākot pretinieces turnīra tabulā.

Otrajā pieminētajā cīņā abas komandas spēlēja kā pa viļņiem. Mača sākumā vadībā izvirzījās ogrēnietes, bet puslaika beigās dažu vārtu pārsvaru ieguva mājinieces. Otrajā puslaikā atkal priekšā izrāvās viešņas, bet mača izskaņā "Stopiņu NHK" vienība tomēr uzvaras kausu noslieca savā pusē.

Rezultatīvākā uzvarētājām bija Alīna Milišjunaite, kura guva septiņus vārtus, savukārt pretiniecēm desmit vārtus guva Agne Skābarde. Mačā Ludzā 13/4 vārtus uzvarētāju rindās guva Inese Šļubčenko, bet dobelnieču rindā 14/3 reizes precīza bija Adele Veldze.

Līdz ar to Stopiņu un Ogres komandām ir vienāds punktu skaits (12), taču trešo vietu, pateicoties labākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai ieņem, Ogres handbolistes, taču viņas arī aizvadījušas par vienu spēli vairāk. Līderes ir "LSPA", otrās Ludzas spēlētājs, bet piektās dobelnieces.

Izmantotie resursi;
handball.lv