Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Stopiņu NHK" pārspēj "Salaspils SS", SK "Latgols" sagrauj dobelnieces

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Stopiņu NHK" pārspēj "Salaspils SS", SK "Latgols" sagrauj dobelnieces
"Latgols" dāmu komanda. Foto: handball.lv

Latvijas handbola Virslīgā sievietēm šodien notika divas spēles – turnīra līdere "Stopiņu NHK" ar tikai vienu vārtu pārsvaru pārspēja komandu "Salaspils SS", bet Ludzas SK "Latgols" ar 43:25 sagrāva REIR "Dobele".

Handbola Virslīgas līdere "Stopiņu NHK" savā laukumā uzņēma Salaspils komandu. Mača sākumā ar 3:0 vadībā izvirzījās salaspilietes, kuru rindās ar precīziem metieniem izcēlās Anastasija Agarkova, Vita Binduka un Dace Potapova. 17. minūtē pēc Ivitas Asares un Elzas Seržantes metieniem vadībā ar 7:6 izvirzījās stopiņietes. Dodotirs pārtraukumā. Stopiņu komandai bija jau triju vārtu pārsvars – 12:9. Otrajā puslaikā Stopiņu handbolistes ne reizi nepieļāva, ka vadībā izvirzītos salaspilietes. 42. minūtē mājinieču pārsvars sasniedza pat sešus vārtus (18:12). Salaspils handbolistes gan nedomāja padoties un trīs minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Daces Potapovas metiena ar 23:22 izvirzījās vadībā ar 23:22. Atlikušajā laikā vārtus guva stopiņietes Evelīna Fenogenova un Elza Seržante, nodrošinot savai komandai uzvaru ar 24:23.

Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar deviņiem vārtu guvumiem bija Elza Seržante, piecus golus iemeta Ivita Asare, bet četrus – Darja Savčenko. Pa trim vārtiem guva Kristīne Daņilenko un Anna Pudovska, bet vienus vārtus iemeta Evelīna Fenogenova. Salaspils komandā ar septiņiem vārtiem izcēlās Dace Potapova, piecus golus iemeta Renāte Salmane, četrus – Linda Borisanova, bet pa trim – Frīda Binduka un Anastasija Agarkova. Vienus vārtus guva Vita Binduka. "Stopiņu NHK" pēc šī panākuma ar 11 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā pozīcijā, bet Salaspils komanda ar diviem punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
handabll.lv