Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Klešnikam sagrāve

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Šovakar Vācijas pirmajā bundeslīgā devīto zaudējumu sezonā piedzīvoja Evara Klešnika "Tusem Essen", kas bez iebildumiem ar 15:31 (5:15) izbraukumā piekāpās "HSV Hamburg" handbolistiem.

Vadībā Esenes komanda pabija vien mača sākumā, kad sestajā minūtē rezultāts bija 2:1. Atlikušajā laikā mājinieki kontrolēja mača gaitu, izcīnot astoto uzvaru sezonā, kā arī otro pār Klešnika klubu dažu dienu laikā. Pirms četrām dienām Vācijas kausa izcīņā "Tusem Essen" piekāpās ar 26:32.

Ja iepriekšējā tikšanās reizē ar Hamburgas handbolistiem Evars Klešniks guva piecus vārtus, tad šovakar mūsu handbolists izdarīja tikai vienu precīzu metienu.

Līdz ar piedzīvoto zaudējumu Klešnika komanda turnīra tabulā ar trīs izcīnītajiem punktiem 18 komandu konkurencē ir noslīdējusi jau uz pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
www.toyota-handball-bundesliga.de

     [+] [-]

, 2007-11-03 23:09, pirms 17 gadiem
ūja, kas tas par kriminālu rezultātu vienas līgas komandu starpā? var jau zaudēt, bet 5 vārti puslaikā...

     [+] [-]

, 2007-11-04 00:42, pirms 17 gadiem
http://www.handball-world.com/o.red.c/tabelle.php?LigaID=1&PhaseID=0&GID=1
tabulaa rakstiits, kas cits!
2 punkti pret Krono un 1 pret Flensburgu!
3 punkti!
ceru, ka savus punktinjus veel panjems!