Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Džonsons uzvar "Colonial" turnīrā; Vudss saglabā 1. vietu rangā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džonsons uzvar "Colonial" turnīrā; Vudss saglabā 1. vietu rangā
Zaks Džonsons
Foto: AFP/Scanpix

Svētdien noslēdzies ''Colonial'' turnīrs, kurā uzvaru izcīnīja amerikānis Zaks Džonsons, bet viņa tautietis Fils Mikelsons izstājās pēc 36 bedrītēm, palaižot garām iespēju kļūt par ranga līderi.

''Colonial'' turnīram aizvadītajā nedēļas nogalē bija pievērsta pastiprināta uzmanība. Ja uzvaru tur būtu izcīnījis ''Masters'' čempions Fils Mikelsons, viņš ranga pirmajā vietā nomainītu Taigeru Vudsu. Mikelsons izgāzās, jo netika tālāk par 36 bedrītēm, un Vudss vēl uz kādu laiciņu spēs saglabāt iesildīto ranga pirmo vietu. Oficiāli jaunais rangs būs pieejams pirmdien vakarā.

Mikelsons pēc neveiksmes: ''Nezinu, ko lai saka. Spēlēju ļoti slikti. Laukums bija ideālā stāvoklī, vēja nebija, taču nespēju izmantot šos apstākļus savā labā.''

Savukārt par turnīra čempionu kļuva Zaks Džonsons, kurš 72 bedrīšu summā par trim sitieniem apsteidza angli Braienu Deivisu. Jāpiebilst, ka 2007. gada ''Masters'' čempions Džonsons, kuram šī ir septītā uzvara PGA tūrē, uzstādīja jaunu turnīra rekordu, 72 bedrītes veicot ar 21 sitienu zem PAR.

Izmantotie resursi:
pgatour.com

  +3 [+] [-]

, 2010-05-31 15:39, pirms 14 gadiem
Vudss tā pat paliks nepārspēts.