Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss atgriezīsies jaunnedēļ

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss atgriezīsies jaunnedēļ
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Apstiprinājusies iepriekš izskanējusī informācija par Taigera Vudsa atgriešanās turnīru. Bijušais ranga līderis plānojis startēt "WGC-Bridgestone Invitational" turnīrā, kas notiks no 4. līdz 7. augustam.

35 gadus vecais Vudss nav spēlējis kopš maija, kad ceļgala un Ahilleja cīpslas savainojumu dēļ izstājās no "Players Championship" turnīra. Taigeram secen gāja divi "major" turnīri – "US Open" un "Open", bet pēdējo titulu Vudss izcīnījis 2009. gadā.

"Esmu pacilātā noskaņojumā, apzinoties, ka varēšu atgriezties sacensībās," teica Vudss, kurš šogad piedalījies tikai sešos turnīros, divos no tiem ieņemot vietu Top 10.

"WGC-Bridgestone Invitational" turnīrs Vudsam saistās ar patīkamām atmiņām, jo šajās sacensībās Taigers uzvarējis septiņas reizes, pēdējā no tām bija 2009. gadā.

Izmantotie resursi:
TigerWoods.com: The Official Site of Tiger Woods

     [+] [-]

, 2011-07-30 23:45, pirms 13 gadiem
Čalis savu pierādijis, bet protams mēģinās turpināt !