Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss izlaidīs arī "US Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss izlaidīs arī "US Open"
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Titulētais amerikāņu golferis Taigers Vudss, kurš turpina atlabašanas procesu pēc pavasarī veiktās muguras operācijas, nepiedalīsies ar sezonas otrajā "major" turnīrā – "US Open".

"Diemžēl manis tur nebūs, jo vēl neesmu fiziski spējīgs spēlēt konkurētspējīgu golfu. Neskatoties uz to, esmu ļoti optimistisks gan šīs sezonas, gan arī karjeras sakarā," ar savas mājaslapas starpniecību paziņoja Vudss.

Taigeram marta pēdējā dienā tika veikta muguras operācija, kuras rezultātā viņš pirmo reizi profesionālās karjeras laikā izlaida "Masters". Šogad viņam ies secen arī "US Open", kas startēs 12. jūnijā. Nākamajā mēnesī apritēs tieši seši gadi kopš Taigera pēdējās uzvaras "major" sacensībās, kas notika 2008. gadā "US Open".

Šogad bez "US Open" atlikuši vēl trīs ļoti nozīmīgi turnīri, kuros Taigera līdzdalība arvien ir neskaidra – vēl divi "major" turnīri "Open" un "PGA Championshipt", kā arī Raidera kausa izcīņa.

14 "major" titulu īpašnieks šomēnes nespēlēšanas rezultātā bija spiests šķirties no reitinga 1. vietas, kuru tagad ieņem austrālietis Adams Skots.