Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Makilrojs neizmanto iespēju kļūt par ranga līderi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Makilrojs neizmanto iespēju kļūt par ranga līderi
Hanters Meihans un Rorijs Makilrojs
Foto: AP/Scanpix

Ar ASV golfera Hantera Meihana uzvaru svētdien Arizonā noslēdzās prestižais "WGC-Accenture Match Play Championship". Meihans finālā pieveica Ziemeļīrijas talantu Roriju Makilroju, kurš tādējādi palaida garām iespēju kļūt par pirmo numuru pasaulē.

Jau turnīra 1. kārtā (spēlēts pēc izslēgšanas maču principa, nevis četros raundos) izstājās pašreizējais ranga līderis Lūks Donalds. Angļa vietu varēja ieņemt viņa tautietis Lī Vestvuds vai Rorijs Makilrojs. Abiem derēja tikai un vienīgi uzvara turnīrā.

Vestvuds ar Makilroju tikās pusfinālā, kurā Rorijs, neskatoties uz neveiksmīgu sākumu (zaudētas trīs no pirmajām četrām bedrītēm), spēja uzvarēt ar 3&1 un iekļūt finālā.

Uzvara ļautu kļūt par ranga līderi, taču nebija lemts. Meihans jau pašā sākumā ieguva stabilu pārsvaru. Lai arī Makilrojs nepadevās un deficītu samazināja, beigās tomēr pietrūka. Meihans uzvarēja ar 2&1.

Turnīrā ASV pārstāvis nebija uzvarējis kopš 2008. gada, kad pie titula tika Taigers Vudss. Uzvara Meihanam ļaus pirmo reizi ielauzties ranga Top 10.

Turnīrs siets aplūkojams šeit.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com

  +7 [+] [-]

, 2012-02-27 01:58, pirms 12 gadiem
Ne vien kļūt par ranga līderi, bet arī par visu laiku jaunāko WGC turnīra uzvarētāju! Tagad pirmās 5 vietas ieņem Tīģeris. Kaut tā īsti Mahans nevienā brīdī Makilrojam cerības nemaz nedeva. Pavisam tas kļuva skaidrs 7.bedrītē, kad Makilrojs ne vien neizmantoja Mahana kļūdu, bet pats atkārtoti rupji kļūdījās un Mahans bedrīti paņēma ar bugiju!

Valdi, esi laikam jau stipri samiegojies, jo Tevis rakstīto lasītājam no malas saprast nebūtu cerību:

Vestvuds ar Makilroju tikās pusfinālā, kurā pārāks, neskatoties uz neveiksmīgu sākumu (zaudētas trīs no pirmajām četrām bedrītēm), spēja uzvarēt ar 3&1 un iekļūt finālā.