Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss par kediju nolīdzis Lakavu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss par kediju nolīdzis Lakavu
Džo Lakava
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais golfa ranga līderis Taigers Vudss beidzot ticis pie jauna kedija. Par viņu kļuvis Džo Lakava.

Lakava ilgstoši sadarbojies ar Fredu Kaplsu, taču sadarbība beigusies, jo Kaplss ievērojami saīsinājis savu turnīru grafiku. Kopš vasaras Lakava bija kopā ar Dastinu Džonsonu.

Vudsam nepieciešamība pēc jauna kedija radās aizvadītajā vasarā, kad Taigers šķīrās no jaunzēlandieša Stīva Džonsona, ar kuru Vudss izcīnīja 13 no saviem 14 "major" tituliem.

"Džo ir lielisks kedijs, viņu pazīstu ilgus gadus. Viņš paveicis teicamu darbu ar Frediju, tāpēc ar nepacietību gaidu, kad varēsim sākt strādāt kopā," teica 35 gadus vecais Vudss, kurš rangā nolidojis uz 50. vietu.

Sajūsmā par sadarbību ir arī Lakava: "Ar Taigeru draugos esam jau sen, ļoti labi zinu, uz ko viņš ir spējīgs. Pateicos Dastinam par iespēju strādāt kopā ar viņu, novēlu Džonsonam visu to labāko nākotnē."

Vudsa un Lakavas pirmais turnīrs kopā būs 6. oktobrī startējošais "Frys.com Open". Pēdējo uzvaru Vudss guva 2009. gada rudenī "Australian Masters".

Izmantotie resursi:
TigerWoods.com: The Official Site of Tiger Woods