Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss un Makilrojs zaudē "Match Play Championship" 1. kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss un Makilrojs zaudē "Match Play Championship" 1. kārtā
Rorijs Makilrojs
Foto: Reuters/Scanpix

Ar vienas dienas nokavēšanos vakar pilnvērtīgi sākās "WGC-Accenture Match Play Championships" turnīrs. Tas jau pirmajā dienā sagādāja vairākus pārsteigumus, zaudējumus piedzīvojot gan Rorijam Makilrojam, gan Taigeram Vudsam.

"WGC-Accenture Match Play Championships" ir viens no pasaules čempionāta posmiem. Turnīrs notiek pēc izslēgšanas spēļu principa. Šogad pilnvērtīgs sacensību sākums tika aizkavēts par vairāk nekā diennakti. Iemesls ... sniegs, kura dēļ trešdien tika nospēlētas vien trīs stundas.

Ceturtdien izstājās abi favorīti – ar pirmajiem numuriem izliktie Makilrojs un Vudss. Pagājušā gada finālists Makilrojs ar viena punkta deficītu piekāpās savam labam draugam Šonam Laurijam, savukārt trīskārtējais čempions (turnīra rekords) Vudss ar 1-2 piekāpās Čārlzam Hauelam.

No līdz šim 30 noslēgušajām spēlēm 14 mačos uzvarēja reitingā zemāk esoši golferi. Pirmo divu numuru izstāšanās šī turnīra 1. kārtā notikusi otro reizi. Vudss bija iesaistīts arī pirmajā gadījumā, kad pirms 11 gadiem viņam bija fiasko kopā ar Filu Mikelsonu.

Turnīra siets aplūkojams šeit.