Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss "US Open" pēdējā dienā centīsies noķert Džonsonu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss "US Open" pēdējā dienā centīsies noķert Džonsonu
Dastins Džonsons
Foto: AFP/Scanpix

"US Open" pēdējo dienu ar trīs sitienu pārsvaru sāks ASV golferis Dastins Džonsons, kuram seko Greiems Makdovels no Ziemļīrijas. Piecus sitienus atpaliek Taigers Vudss. Kopumā tikai trim golferiem ir rezultāti zem PAR.

25 gadus vecais Džonsons ir Peblbīčas sarežģītā golfa laukuma speciālists, jo šeit uzvarējis pēdējos divos PGA tūres turnīros. Vakar trešajā raundā viņam -6, kāds ir arī viņa rezultāts pēc 54 bedrītēm. Otrās dienas līderis Greiems Makdovels palicis uz -3, bet trešajā vietā izvirzījies Vudss, kurš dienu sāka katastrofāli – ar diviem bogey otrajā un trešajā bedrītē, taču spēcīgs finišs, kurā bija pa birdie pēdējās trīs bedrītēs, ļāvis viņam cerēt uz 15. "major" titulu.

"Visos "US Open", kuros esmu uzvarējis, ir bijušas nepieciešamas labu sitienu sērijas un tieši to šodien paveicu. Šajā turnīrā ir jābūt pacietīgam. Pirmais mērķis bija tikt līdz PAR, bet man izdevās par vienu sitienu labāks rezultāts. Šodien skatītāji bija "uzvilkušies", un atmosfēra bija patiešām ļoti laba," teica Vudss, kurš pēdējais uzvarējis "US Open", kad tas ticis rīkots Peblbīčā (2000. gadā).

Vakar turnīrā tika iespēts pirmais "hole in one". To PAR 3 piektajā bedrītē paveica Taizezmes golferis Tongčai Džaidī, kuram tas bijis vienīgais pozitīvais mirklis šajās sacensībās, jo pēc trim dienām viņš ar +10 ieņem dalītu 49. vietu.

"US Open" līderi pēc 3. dienas

VGolferisValsts+/-
1.Dastins DžonsonsASV-6
2.Greiems MakdovelsZiemeļīrija-3
3.Taigers VudssASV-1
4.Gregorī AvrēFrancija+/-0
D5.Ērnijs ElssDĀR+1
D5.Fils MikelsonsASV+1
D7.Rio IšikavaJapāna+3
D7.Alekss ČejkaVācija+3
D7.Tims KlārksDĀR+3

Izmantotie resursi:
usopen.com

     [+] [-]

, 2010-06-20 11:59, pirms 14 gadiem
Nav nemaz tik tālu,nebūtu vakar ja nemalfos pie 15ās vai 18ās neatceros,iesitis zālē būtu Even uz šodienu

     [+] [-]

, 2010-06-20 18:04, pirms 14 gadiem
Taigeram būs grūti, ja Džensona neveiksme un ideāls sniegums pēdējā kārtā.