Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Makdovels "US Open" līdera godā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Makdovels "US Open" līdera godā
Greims Makdovels
Foto: AFP/Scanpix

Peblbīčā notiekošajā "US Open" turnīrā pēc 36 bedrītēm vadībā ar divu sitienu pārsvaru izvirzījies Ziemeļīrijas golferis Greiems Makdovels, bet dienas labāko raundu veica Fils Mikelsons, kurš atrodas dalītajā otrajā vietā.

30 gadus vecais Makdovels, kurš mēneša sākumā uzvarēja Velsas "Open" turnīrā, vakardienas raundu veica ar -4, kas summā viņam devis -3. Savukārt dienas labākais rezultāts "Masters" čempionam Filam Mikelsonam, kurš PAR 72 golfa laukumu veica ar 66 sitieniem, kas pēc bezcerīgas pirmās dienas ļāvis viņam ielauzties titula pretendentu pulkā – Mikelsonam kopā ar Ērniju Elsu, Rio Išikavu un Dastinu Džonsonu ir pa -1.

"Esmu labā pozīcijā. Veicu vairākus ļoti labus sitienus uz grīna, pēc sacensībām šķita, ka rupjas kļūdas neesmu pieļāvis. Neskatos uz rezultāta tablo, neskatos uz konkurentiem. Vienīgais, kam pievēršu uzmanību ir PAR, ja man izdodas 18 bedrītes iziet ar 72 sitieniem, tas jau ir labi un ļauj cerēt uz labu rezultātu summā. Tāds bija mans mērķis pirms turnīra – saglabāt cerības vēl pēdējā dienā, svētdien," teica Mikelsons, kurš "US Open" turnīrā piecas reizes finišējis otrajā vietā.

Pērnā gada čempions Lukass Glovers līderim zaudēt septiņus sitienus un ar +4 ieņem dalītu 25. vietu. Tāds pats rezultāts arī Taigeram Vudsam, kurš Mikelsona uzvaras gadījumā var zaudēt ranga pirmo vietu.

"US Open" līderi pēc 2. dienas

VGolferisValsts+/-
1.Greiems MakdovelsZiemeļīrija-3
D2.Fils MikelsonsASV-1
D2.Ērnijs ElssDĀR-1
D2.Rio IšikavaJapāna-1
D2.Dastins DžonsonsASV-1
D6.Džerijs KellijsASV+/-0
D6.Pols KeisijsAnglija+/-0
D6.Brendons de JongsZimbabve+/-0
D6.Aleks ČejkaVācija+/-0

Izmantotie resursi:
usopen.com

     [+] [-]

, 2010-06-19 21:27, pirms 14 gadiem
pamazām viss nostājas savās vietās!